Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההמבורגר בקינג ג'ורג' הוא אגדה, ברמה של כל הגדולים ובחצי מחיר.

יש קבוצה ענקית בפייסבוק שגם אני שיתפתי לא מזמן שפשוט מחרימה את קאסה דה ברזיל

וכמעט 100 איש משתפים שם סיפורי זוועה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלאק היא רשת מזוויעה לטעמי, לפחות 3 פעמים היה לי תאקלים רציניים עם המלצרים.. בתאקלים הכוונה שכל השולחן קיבל מנות ואני לא.

הבשר שלהם מההתחלה היה גרוע, ושאר המנות הן מאכזבות במקרה הטוב. תנסו את השניצל ותספרו לי אם זה לא זוגלובג עם חצי טון שמן. בקיצור לא לא לא.

מסעדה שהפתיעה לטובה מאוד בראשון היא הדיקסי החדש(?), יש להם גם עסקיות צהריים מצוינות ותוספות אלוהיות לטעמי.

בתאבון

פורסם

אתה חושב שזה גרוע?

ישבתי שם לפני די הרבה זמן והזמנתי בושמילס. אוקי, הוויסקי מגיע לשולחן - עם קרח בכוס - אני לוקח שלוק, וואללה, משהו לא מסתדר לי בטעם. לוקח עוד שלוק, ואני מבין! מהלו את הוויסקי במים! עכשיו, בושמילס זה כמעט הוויסקי היחידי שאני שותה (אני אוהב אותו), ואני יכול לזהות (למרות הקרח...) כשמשהו לא בסדר. ובאמת לדבר הזה היה טעם של ויסקי שנמהל במי ברז. לזכותם אומר שקיבלתי שובר של 45 שקלים, אולם מאחר ו(כמובן)הם האשימו אותי בעקיפין בתלונת שווא ("היה קרח, שנמס, בלה בלה"), אני לא מזמין שם יותר שום דבר שהוא לא מיץ תפוזים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז בסוף היינו בפרנצ'סקה בעיר.

מה אגיד לכם... הסטייק בינוני, חלק עשוי טוב (מדיום) וחלק עשוי גרוע (עד לרמה של רייר לגמרי), בקיצור- לא ככה מכינים סטייק.

השרימפס בחמאה ושום זוועה.

הריזוטו, נו טוב, זה רק השם של המנה. לא ככה מגישים ריזוטו, לא ככה מכינים ריזוטו ובטח ובטח שלא ככה מגישים ריזוטו.

אמנם יצא מחיר טוב לסועד (סביב ה110 שקל לסועד כולל שתיה) אבל העלות מול התועלת- לא משהו ואני עוד עדין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אתם מחפשים בשרים שגם תראה טוב?

לפי דעתי לא לפי מראה אלא לפי טעם, שיפודי פינת השלושה לא חייב סטייק אבל האוכל סביר.

אם תהיה מוכן ללכת לאזור אז עזרא ובניו זול והכי טעים מבחינת שיפודים וצ'יפס.

והבלאק גם החדש הוא פשוט נפילה! אכלנו שם כמה חברים, הזמנו הכל וביקשנו קנקן מים

(אף אחד לא רצה לשלם 13 ש"ח על נסטי בכל זאת אנחנו עובדים בשביל הכסף הזה)

המלצרית הביאה את המים אחרי שסיימנו חצי מנה, שזה בערך חצי שעה מאז שהזמנו הכל,

שאלנו מה עם כוסות?היא לא ענתה והמשיכה כאילו לא שאלנו, אחר כך שכבר סיימנו לאכול התחלנו

לשתות מהקנקן, אחרי החשבון היא הביא 2 כוסות שהיינו 4 חברים,

אין צורך להגיד שהזמנו ב 200 ש"ח כמעט, והטיפ שהיא קיבלה היה בערך 5 ש"ח.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

והכי מפתיע בראשון זה "קינג ג'ורג'" שפשוט הכל שמה כל כך זול וטעים, שירות מעולה, הרגשה של מסעדה איכותית במחיר של שווארמה, לא מקום לסטייקים אבל לארוחה יותר פשוטה הם מקבלים אצלי 10 מתוך 10.

על מה 10 מתוך 10 ?

השניצל שלהם בעובי של פאקינג סטייק. כל המנות שם OVER SIZED ולא בקטע טוב, אין שם קוקה קולה רק פפסי ושות' (מהווה אצלי בעיה רצינית - הייתי צריך לשתות את הגזוז ההזוי שלהם), המלצר(ים) שאיתך כל הזמן מסתובבים סביבך אבל עד שהם נזכרים להביא לך מה שביקשת יוצא לך המיץ, אין תוספות בסיסיות להמבורגר כמו ביצת עין.

היא לא גרועה אבל בהחלט לא 10 מתוך 10. אחלה מקום לבני נוער ממוצעים לקחת את חברה שלהם.

מיטבול אחלה המבורגרים, סוהו מעולה בתור אוכל יפני. על הלופט שמעתי הרבה דברים טובים הפתעתם אותי, נלך לנסות בכל מקרה.

וחבר הפורום שאמר שקאסה דה ברזיל ממש גועל נפש אפשר את הקבוצת פייסבוק שאמרת ? מעניין אותי כי אני אמור לקבל מאיש קבע אכול כפי יכולתך בגרושים אז אני רוצה לראות על מה מדובר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אם יש מסעדה בראשון שאני יושב בכיף זה הסוהו , בשרים טובים ,

מדי פעם יש ״סטייק קובה״ וכל המנות שם טובות , והסושי מעולה

אגב , קאזה , קינג גורג׳ אלה מסעדות שהייתי הופך לבית תמחוי

מסעדות של המבורגר אני לא מחשיב כמסעדה , אבל חובה לציין שהמבורגר של מיטבול בא מהשוליים לרוב רשתות ו״מסעדות ״ ההמבורגרים

רק בשר אמורה להיות טובה , לי אישית חוייה מאוד לא נעימה בסניף סלמה גרמה לי להחרים את הרשת באשר היא

בקיצור, לא נראה לי שיש מסעדה ממש טובה לבשר באיזור ראשון

שווה להרחיק לרחובות או לת״א

פורסם

רק חבל שהסוהו מתיימרת להיות מה שהיא לא.

הם אומרים לבוא בלבוש הולם, בפועל אנשים באים כאילו הם הולכים לים.

השירות קצת איטי ובשעות הלחץ קשה למצא מלצר.

חייבים להזמין במינימום 60 ש"ח לאדם וזה מעצבן שקובעים לי כמה לשלם מינימום

והמחירים שם כללית לא תואמים את המקום

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

SOHO - אוכל טעים, אבל מחירים די גבוהים, שירות פלצני, כאילו הם עושים לך טובה. לא מרגיש כל כך נעים שם.

LOFT - חי בעיקר על ריקושטים של אנשים שלא נכנסים לשאר המקומות.

שניהם אגב של אותו בעלים. גם ה-BBB וגם הארומה. ככה שאם חשבתם שדפקתם מסעדה אחת בזה שהלכתם לאחרת - THINK AGAIN.

MEATBULL - גאווה ראשונית. אחלה המבורגרים. מכינים את כל הרטבים והבשר במקום. מאוד משקיעים. לטעמי גם יותר טעים משאר רשתות ההמבורגר.

פרנצ'סקה בעיר - אחות קטנה ופחות מוצלחת לפרנצ'סקה בחוף הים.

קינג ג'ורג' - סוג של נאפיס שהביאו מת"א, זול. עמוס. האוכל בינוני במקרה הטוב. אם אוכלים הרבה בחוץ או מחפשים שיהיה לכל אחד משהו לאכול - אז לכו לנאפיס. יותר טעים :wink:

רק בשר - חדש יחסית בראשון (כמה חודשים). בת"א הוא מצויין.

אל גאוצ'ו - אכלתי שם רק פעם אחת - וזה בגלל שהיה לנו קופון. די טעים. מאוד יקר.

החלק בין סטייקים טובים לחלק מהמסעדות שהומלצו כאן מקרי בהחלט.

כמובן שיש בראשון עוד 1001 מסעדות שלא הוזכרו, כולל הדיקסי, שגב אקספרס ועוד.

סה"כ המבחר של המסעדות ובכלל מקומות הבילוי בראשון עלה בצורה מטורפת בשנים האחרונות.

פורסם

פעם אחרונה שהייתי במיטבול, לא היה מציאה גדולה.

הביאו לי רוטב מיונז (פעמיים) עם טעם לא תקין בטענה שזה מסוף המיכל. במילים אחרות זה היה מקולקל מסוף המיכל.

מי שרוצה בורגר טוב שיתחיל לחפש באינטרנט ולשחק עם זה בבית, אחרת בכל המקומות זה אותה הקציצה וההבדל זה במסביב. עוד לא הייתי במקום שהקציצה עצמה הייתה באיכות שונה ומפתיעה לטובה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מי שרוצה בורגר טוב שיתחיל לחפש באינטרנט ולשחק עם זה בבית, אחרת בכל המקומות זה אותה הקציצה וההבדל זה במסביב. עוד לא הייתי במקום שהקציצה עצמה הייתה באיכות שונה ומפתיעה לטובה

לטעמי, BBB ואגאדיר מעל השאר.

הבלאק החדש מאכזב ברמות ( הרגיש לי כמו קבב שמכינים בבית, עמוס בבצל ), מוזס מעולה ( ושם אני אוכל לרוב ) אבל העדיפות נשארת עם BBB.

אגאדיר מבחינת קהל בהידרדרות גדולה, ממש ריק שם בערבים, אבל עדיין הבורגר שלהם מעולה.

פורסם

אתה שוכח שהקציצה זה 50% מהטעם של ההמבורגר.

יש פערים עצומים בין לחמניות שונות. תוספות שונות ורטבים שונים.

• תוכן חדש...