Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

יש לי קורולה 2008 ורציתי לשאול האם יש השפעה לטווח הקצר / הארוך באם אני באופן קבוע מתניע את הרכב כשהמזגן במצב "פועל" וכן מדמם את המנוע מבלי לכבות קודם את המזגן.

בתודה מראש.

פורסם

אני מניח שברכב משנתון כה מתקדם (גם אצלי בשנת 93 יש את זה) בעת ההתנעה פשוט כל המערכות מתנתקות לשניה (לא כמו ברנו האפסים האלה שאי אפשר להניע רכב עם מזגן) ואז הרכב מניע וחוזרות כולן לפעולה.

בכל מקרה,

אין מה לחשוש.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
לא כמו ברנו האפסים האלה שאי אפשר להניע רכב עם מזגן

באיזה דגם ש לרנו אי אפשר להניע עם מזגן?

פורסם

בכל רכב שהמזגן שלו הגיע מקורי מהיצרן אין שום בעיה להתניע את המנוע כאשר המזגן דולק, המדחס נכנס לפעולה רק כ 3 שניות לאחר התנעת המנוע.

ברכבים שהמזגן הותקן בארץ בחלק גדול מהם כדאי לכבות את המזגן לפני ההתנעה כי המדחס נכנס לפעולה(הקלאץ) גם כאשר הסוויץ פתוח ללא התנעה, ובזמן ההתנעה המדחס יוצר עומס על הסטרטר.

ברכבים שהמזגן מקורי כמו שאמרתי קודם אין שום בעיה.

פורסם

ברכבים שהמזגן הותקן בארץ בחלק גדול מהם כדאי לכבות את המזגן לפני ההתנעה כי המדחס נכנס לפעולה(הקלאץ) גם כאשר הסוויץ פתוח ללא התנעה, ובזמן ההתנעה המדחס יוצר עומס על הסטרטר.

לא רק המדחס, גם המאווררים פועלים ויוצרים עומס חשמלי נוסף.

פורסם

קודם כל, לי יש (גם) רנו מגאן שנת 99 ומעולם לא נתקלתי בבעיית התנעה עם מזגן דולק...

בגדול - אם המצבר שלך עייף כבר, כדאי לכבות את המזגן טיפה לפני שמכבים את כל האוטו, כדי שהמצבר יטען למקסימום האפשרי, לקראת ההתנעה הבאה, אבל זה רק, כאמור, אם יש לך בעיה במצבר.

• תוכן חדש...