Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאלס, דור אכזבת...

לפני שאני אכתוב מה שאני חושב, גילוי נאות: אני אוקראיני במקור.

ההתייחסות שלי היא לרוב, כמובן שיש יוצאות דופן!

הישראליות משמעותית נראות פחות טוב (לרשום מכוערות זה בוטה...), אין להן גזרה יפה ותופסות תחת פי 1000 מהבחורות בחו"ל.

+ הרוב פה נמוכות (כן, פחות מ-1.70 זה נמוך!).

אם לתת ציונים מ-1 עד 10 במדד שמלוב :wink: בהסתובבות בקניון הרוב יקבלו 3/4. בחו"ל הרוב יקבלו 7/7.5. שוב, אולי עניין של טעם שלי.

בחודש ימים יוצא לי לראות בארץ גג 10 בחורות עם גזרה מושלמת (הסטנדרטים שלי ממש לא גבוהים), בחו"ל אולי 100 ביום.

בזמן האחרון יצא לי להיות תקופות ממושכות במוסקבה, אחרי שאני חוזר לישראל כל פעם אני פשוט בשוק,

ואז מתחילים להתרגל, ככה כל פעם מחדש.

בחורה פה שהיא לא חכמה, לא יפה, בלי גוף מרשה לעצמה לתפוס תחת, בחיים לא ראיתי דבר כזה בחו"ל, אף פעם!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני עם שמלוב!

אחרי כמה חודשים בניו זילנד, האמריקאיות, הבריטיות, הגרמניות, הצרפת ובעיקר ההולנדיות - נראות הרבה יותר טוב מהישראלית הממוצעת (וניו זילנד זה לא טיול פרימדונות מתופחות אלא יותר בנות הרפתקניות שמתפסות על הרים) אה והן יותר חכמות, והן בעלות יותר נסיון חיים (כי להיות פקידה בצבא או משקית קקי - לא נותן נסיון חיים) אה והרבה יותר קל לדבר איתן, כי הן לא באות אנטי מראש כמו כאן.

בקיצור - אני מתגעגע לתקופת הבק-פאקר..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש ויש. מכל הסוגים והמינים בכל הסוגים. אם אתם חושבים שישראליות מכוערות לכו לגרמניה או פולין.

אבל אכן בחורה ישראלית ממוצעת שלא תגרום לעצירה רגעית של מבט תתפוס את עצמה מינימום נערת ישראל.

יחד עם זאת אני לא בטוח שייבוא אישי של דגמי פאר מתאים לתנאי אקלים ישראלי. הן בנויות למזג אחר ולא שורדות כאן יפה.

עניין של מנטליות.

פורסם

אני עם שמלוב!:-P

כל ביקור בחו"ל ומפגש עם בנות אירופה אני מרגיש מחסור פעמתי בלב מהיופי לפחות כמה פעמים ביום.

בארץ? אולי בחורה אחת ב5 שנים שאני רואה.:roll:

על התנהגות המין הארצישראלי בכלל אין מה לדבר,עוד יחשבו אני גזען...

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אני עם שמלוב!

אחרי כמה חודשים בניו זילנד, האמריקאיות, הבריטיות, הגרמניות, הצרפת ובעיקר ההולנדיות - נראות הרבה יותר טוב מהישראלית הממוצעת (וניו זילנד זה לא טיול פרימדונות מתופחות אלא יותר בנות הרפתקניות שמתפסות על הרים) אה והן יותר חכמות, והן בעלות יותר נסיון חיים (כי להיות פקידה בצבא או משקית קקי - לא נותן נסיון חיים) אה והרבה יותר קל לדבר איתן, כי הן לא באות אנטי מראש כמו כאן.

בקיצור - אני מתגעגע לתקופת הבק-פאקר..

כל כך מסכים עם זה! במיוחד עם מה שמודגש.

חזרתי מתגלית ויצא לי לבלות הרבה בקרב המין השני והמנטליות שלהן פשוט מדהימה! יצא לי לפגוש בנות משלל מדינות וזה פשוט עולם(ומלואו) אחר.

בארץ כל אחת שיוצאת למועדון יוצאת עם פוזה עד השמיים ולא יודע בכלל מה הן מחפשות פה. בחו"ל בחורות מחפשות ליהנות ולעשות חיים.

מה גם התרבות שם חוגגת ובניגוד לארץ, גם אם מישהי תדחה אותך זה לא יהיה בצורה גועלית(למרות שאני בטוח שיש גם כאלו).

האמריקאיות אגב, בכלל ליברליות בנוגע להכל. פשוט שמות דגש על לעשות חיים.

פורסם

להגיד מנטליות מדהימה על תגלית זו לא חוכמה גדולה, בטח לא דוגמה מייצגת.

הן באות שם כבר מוכנות עם הרגליים פתוחות ובידיים מחזיקות שלט "DO ME".

:lol:

הלוואי על כולן מנטליות כזו...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

רגע, על מה אנחנו מדברים - איפה יש בחורות יותר איכותיות (יפות / חכמות / אחר) או בחורות זורמות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האמת שהבנות שבאו אליינו ממש לא היו כאלו. מנגד, הבנות שבאו מארה"ב כן היו.

הבנות שבאו אליינו דווקא היו יותר מופנמות, ממש לא בקטע של שלט "DO ME".

הן ממש לא באו לפה כדי לפתוח רגליים. האופי שלהן בכללי הוא מדהים.

אני מכיר את המנטליות הזו כי אני מבקר הרבה בארץ מולדתי ויש לי שם חברים ולכן אני אומר שהמנטליות מדהימה גם כאשר לא מדובר בתגלית.

פורסם

2 הסנט שלי לגבי בחורות במועדונים בישראל:

בחורות פה ממש סנוביות, אני לא יודע איך אתם לא מסכימים לגבי זה בפה אחד.

כמו הסיפור שהבחור בעמוד הראשון סיפר, לגבי האף של הבחורות. לא נראה לי שיש צורך לחזור פה על הסיפורים שכולנו מכירים על התנהגות המין הנשי כגון: בנות מנפנפות אותך לפני שאתה פונה אליהן, עושות לך פנים של "איכס, אני נגעלת!" שאתה מתקרב אליהן/רוקד לידן, ושלל התנהגויות מוזרות כמו מבטים לאורך כל המסיבה וקרקורים סביבך וכאשר אתה ניגש אתה שומע "יש לי חבר" או התנהגות גולד דיגרית (כבר ראיתי בחורה ששיחקה אותה מתעלפת בשביל בקבוק מים ב10 שקל).

הגעתי למסקנה שזה כבר לא משנה איך אתה נראה או איך אתה בא לבחורה שום דבר לא מזיז להן.

כמובן אני מדבר על הבחורות שנראות טוב. יש את השרמוטות השמנות, הבנות שבאות להכיר בחורים (בדר"כ נראות על הבאב אללה ורוצות להכיר מישהו לטווח ארוך :? ) וכל הבחורות השבורות שיזרמו עם כל אחד. בקיץ יש לנו גם תיירות.

לגבי הבחור שציין את תגלית, אני לצערי לא שיררתי בצבא אבל יצא לי להכיר הרבה בחורות מתגלית במסגרות אחרות. תבין הן נמצאות פשוט בארץ זרה לתקופה מוגבלת לכן זה משנה את כל התמונה. אתה יוצא למועדון ורואה תיירות הן לרוב יזרמו עם מי שניגש כי הן בארץ זרה, מי מכיר אותן, מה אכפת להן ? הן הרי מחפשות את זה כמו שאנחנו מחפשים את זה אבל יש כבוד כלשהו לשמור עליו ולכן הן לא יכולות לעשות זאת בסביבה הרגילה שלהן. GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN, לא ? :lol:

סיפור אשר ידגיש את זה בצורה הכי טובה: לפני שנתיים נסעתי לבורגס. אני מחכה לצ'ק אין ועמדה מאחורי בחורה מסוג הבחורות שנראות כמו הבחורות שדוחות כל בחור במועדון, אותן בחורות ששומרות על קלאס לא רציולני. היא הייתה עם עוד שתי חברות ופתאום היא מוציאה מהתיק שלישית קונדומים. היא חילקה לכל בחורה. שאלתי אותה "הולכת לחגוג הא?" היא אמרה לי שהיא כבר מתה להגשים פנטזיה ולעשות מישהו ממדינה אחרת וזה הזמן כי במועדון בישראל "היא לא יכולה".

דרך אגב, בחזור ראיתי אותה גם כן. היא לא מצאה את התייר הנחשק והקונדום נשאר סגור :wink:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...