Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יצא לי שבוע שעבר לנהוג על סדרה 5 שנראית פלא ופלא בדיוק כמו ה-3 מבפנים, וחויתי את גיר 8 ההילוכים פשוט מופלא.

הגיר הזה פשוט מטרד.

8 הילוכים זה יותר מידי והעברת ההילוכים מייגעת ומעצבנת - אלא כמובן אם אתה נוהג - בשונה ממני - במוד האוטומטי ומוותר על השליטה בהילוכים.

8 הילוכים זה גימיק שיווקי מיותר, גם אצל ב.מ.וו, גם אצל לקסוס - גם אצל כל יצרן שמתקין את הדבר הזה במכוניות שלו.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאתה שוכח ידידי שהמתחרה הישירה של ה-G37 שבמבחן פה היא ה-335 וזו כבר לא תראה אותה ממטר וכמובן תעלה יקר יותר.

לא מבין איך מהמבחן הזה הגעתם למסקנות שבה.מ.וו לא טובה, המבחן עצמו גורס שהיא טובה יותר כמכונית עבור המשתמש המצוי, פשוט בתחום הספורטיבי יש לאינפיניטי יותר מה להציע.

פרט לתחום הספורטיבי ה-328 מציעה את אותם ביצועים ממנוע קטן וחסכוני יותר, עיצוב חיצוני מרשים יותר ועיצוב פנים מרשים הרבה הרבה יותר.

לגבי העור, יש 2 סוגי ריפודים, אחד דמוי עור ואחד עור אמיתי (תפרים כפולים), ריפודי העור נוחים בהחלט, בדמוי העור לא יצא לי לנסוע.

לא יצא לי לנסוע באינפיניטי, יצא לי לנסוע בלקסוסים על שלל דגמיהם, באמת אחלה מכוניות רק שיש לי בעיה עם העיצוב פנים שנראה "טויוטה" מדי.

אני עם עידן. במיוחד אחרי נסיעת מבחן ב- G37. נכון, היא מאיצה, ואולי היא מתנהגת (לא בחנתי מעבר לכיכר הידועה בבית הקברות וכמה עליות/ירידות לכבישים מהירים, וגם זה לא על המגבלות) - אבל מבפנים היא פשוט סתם, מאחורה מרחב הראש מצומצם ביותר (וגם מקדימה אני מגרד את התקרה כשהמושב מכוון למצב הנמוך ביותר) ושם - אני מבלה את רוב הזמן. נראה לי ממש no brainer.

לפעמים במבחנים האלה הבוחנים מספרים גם מה היו לוקחים הביתה. מעניין מה הבוחן היה לוקח הביתה לו זה היה הממון שלו, וגם מה הוא ממליץ ולמי בדיוק, אם כרכב הוא כותב שהבימרית עדיפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפעמים במבחנים האלה הבוחנים מספרים גם מה היו לוקחים הביתה. מעניין מה הבוחן היה לוקח הביתה לו זה היה הממון שלו, וגם מה הוא ממליץ ולמי בדיוק, אם כרכב הוא כותב שהבימרית עדיפה.

תחזור שוב לשתי הפסקאות האחרונות, הדברים נאמרים די בבירור.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

dorki,

ברשותך, בוא נעשה רשימת סופרלטיבים מתוך המבחן:

לטובת ה-328:

ה-3 החדשה אולי מוחצנת פחות, אבל היא הרבה יותר אלגנטית.

היתרון של הב.מ.וו בתחום הוויזואלי הופך לנוקאאוט של ממש ברגע שפותחים את הדלתות.

איכות הגימור והחומרים גבוהה יותר, והעיצוב הרבה יותר עדכני.

האם זה אומר שה-328 סובלת מנחיתות ביצועים ביחס ל-G37? ובכן, לא ממש (בהקשר למנוע)

זו המכונית שאמליץ עליה ל-99 אחוזים מההולכים על שתיים.

לטובת ה-G37:

תנוחת הנהיגה גבוהה יותר ובשילוב קו החלונות הנמוך היא גרמה לי להרגיש יותר חופשי.

גלגל ההגה בעל משקל כבד ונכון יותר, זווית הגלגול צנועה, כיול המתלים מוצק ורוחב הצמיגים אינו מוגזם.

היא פרועה, מהירה וקולנית, המתלים שלה נוקשים, ההגה כבד, והתחושות ממנה ישירות.

כמובן שיש עוד סופרלטיבים כאלה ואחרים אבל נתתי כמה יותר בולטים.

השורה התחתונה היא שעבור משתמשי קארספורום האינפיניטי תיתן יותר בתחום הדינאמי, עבור יתר מדינת ישראל הב.מ.וו כחבילה- יותר טובה.

ראוי לציין שוב שהיה הוגן יותר לבחון את גרסת הספורט מול ה-G37 מאחר והיא מוקשחת ומכויילת יותר להתנהגות- ללא תוספת מחיר (בניגוד לגרסת הספורט של ה-G37 שעולה כמה עשרות אלפים יותר).

וזה כמובן מבלי להתייחס לעובדה שהיה מקום לבחון את ה-335 שהיא באמת המתחרה של ה-G37 על הנייר.

(לא אומר את זה כביקורת למערכת אלא מבחינת השוואה הוגנת).

אם הצלחת להבין מזה ידידי שה-G37 טובה יותר- אשרייך, אני הבנתי שאם הייתי מתלבט בין ה-2 הייתי פשוט בוחר את ה-328 בגימור ספורט והייתי מקבל חבילה טובה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני עם עידן. במיוחד אחרי נסיעת מבחן ב- G37. נכון, היא מאיצה, ואולי היא מתנהגת (לא בחנתי מעבר לכיכר הידועה בבית הקברות וכמה עליות/ירידות לכבישים מהירים, וגם זה לא על המגבלות) - אבל מבפנים היא פשוט סתם, מאחורה מרחב הראש מצומצם ביותר (וגם מקדימה אני מגרד את התקרה כשהמושב מכוון למצב הנמוך ביותר) ושם - אני מבלה את רוב הזמן. נראה לי ממש no brainer.

במקרה במעגל הקרוב אלי יש G37 בת כמעט שנה.

לא יודע על מה אתה מדבר, אבל בגירסת הריפודים הבהירים אפשר להגיד הרבה דברים על ה- interior, אבל הוא רחוק מ"סתם".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני באתי מאוד פתוח ל- G37, במיוחד לאור ההנחות (ועוד יותר לאור ההנחות הבלתי רשמיות עליהן דיווח לי רוכש מאושר).

ראשית, אינני יכול לרכוש את הרכב משום שכפי שכתבתי, תקרתו נמוכה מידי עבורי (שזה ממש לא ברור, אבל לא משנה).

שנית, תסתכל אפילו על התמונות שהובאו פה: פנים הרכב נראה מצועצע ולא מחובר, וגם השימוש בכפתורים לא "נופל ליד". העיצוב של BMW, לעומת זאת, הרבה יותר רגוע, נקי, אף שגם שם אני לא מת על כל פתרונות המדיה שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא יכנס לויכוח מי יותר טובה לומרות שנהגתי מספיק ק"מ על G37 ואני יכול להגיד שהיא מעולה.

ועל ה3 החדשה לא נהגתי.

אבל וצריך לשים לב לזה הBMW מגיע בלי בקרת אקלים דיגיטלית והכי חמור עם ריפודי פלסטיק (בכאילו דמוי עור) שנקראים "סנסטק"

שצריך לראות אותם במציאות ולשבת עליהם ולראות כמה שזה נראה זול ומרגיש ככה.

יש כאלה שהריפודים והמזגן בשבילם זה לא "דיל בריקר" אבל בשבילי הBMW נפסלת על דברים מרגיזים כאלה.

עוד דבר שצריך לשים לב זה השירות של דלק מוטורס שלפי הפוסטים האחרונים כנראה לא מבינים שיש להם מותג יוקרה ביד ולא מאזדה, אנשים שקונים BMW מצפים לרמת שירות גבוהה ולאמה שקורה בדלק מוטורס. קרסו הבינו את זה והשירות שהם נותנים בהתאם.

אני רציתי לקנות 118 במקום האלפא GT שהיתה לי, אחרי הפוסטים שדיברו על השירות של דלק מוטורס קניתי שוב אלפא והפעם את הגוליטה. איך מתהפך לו עולם קונים אלפא בגלל השירות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

דורקי,

אם לדעתך אני הסתנוורתי מהסמל של הב.מ.וו, אז תחזור לקרוא שוב את הכתבה. יש לך בעיה בהבנת הנקרא.

הב.מ.וו כחבילה טובה מהאינפיניטי, אבל איבדה את הכתר להוא שחשוב לו הנאה מנהיגה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
dorki,

ברשותך, בוא נעשה רשימת סופרלטיבים מתוך המבחן:

לטובת ה-G37:

תנוחת הנהיגה גבוהה יותר ובשילוב קו החלונות הנמוך היא גרמה לי להרגיש יותר חופשי.

גלגל ההגה בעל משקל כבד ונכון יותר, זווית הגלגול צנועה, כיול המתלים מוצק ורוחב הצמיגים אינו מוגזם.

היא פרועה, מהירה וקולנית, המתלים שלה נוקשים, ההגה כבד, והתחושות ממנה ישירות.

אם הצלחת להבין מזה ידידי שה-G37 טובה יותר- אשרייך, אני הבנתי שאם הייתי מתלבט בין ה-2 הייתי פשוט בוחר את ה-328 בגימור ספורט והייתי מקבל חבילה טובה יותר.

עידן, סיכמת יפה את הכתבה אם כי שכחת לציין את המושב העדיף שבאינפיניטי, שמה לעשות - הנהג צריך להניח עליו את ישבנו הענוג, דבר שההופך את הפרמטר הזה למשמעותי ביותר.

לגבי איכות החומרים העדיפה שבב.מ.וו - תסלח לי ויסלח לי הכתב, אין לי מושג ירוק על מה הוא מדבר ואיך אפשר להשוות את הפלסטיק הגס של הבאוורית לעור הכפפה שך היפאנית... :brickwall:

גם לא ברור לי איך אפשר להשוות את ה - "6 צילינדרים לעניים" שבב.מ.וו ל- 6 האמיתיים שבאינפיניטי.

דורקי,

אם לדעתך אני הסתנוורתי מהסמל של הב.מ.וו, אז תחזור לקרוא שוב את הכתבה. יש לך בעיה בהבנת הנקרא.

הב.מ.וו כחבילה טובה מהאינפיניטי, אבל איבדה את הכתר להוא שחשוב לו הנאה מנהיגה.

אין לי שום בעיית הבנה וגם ציינתי באחת מההודעות שבשרשור שהכתבה הזו היא המאוזנת שקראתי על היצרן מאז ומעולם (קרא שוב את השרשור).

אם כי גם לך יש לא מעט נפילות, כמו ההתפעלות שמאיכות החומר העלובה של הבאוורית.

ההחלטה להתלהב מעיצוב הפנים של הגרמניה היא כולה שלך אבל תרשה לי שלא להצטרף לחגיגה, גם מפני שדעתי שונה וגם בשל העובדה שעל טעם וריח...

אגב - מכיוון שהמנצחת זכתה במעמדה זה לא מעט בזכות יתרון העיצוב שמצאת בה, אז רציתי להפנות את תשומת ליבך לעיצובים העדכניים של יונדאי, עיצובים שיכולים לעמת אותה ראש בראש עם מנצחת 99% של המבחן הזה...

דבר אחרון, נידמה לי שדווקא כאן בקארספורום, אתר של חובבי רכב ונהיגה, דווקא כאן הגרמניה צריכה להפסיד בנוקאאוט, גם כי הסמל מבטיח ולא מקיים וגם כי חובבי רכב אמורים להיות פחות סלחנים לכך.

פורסם

עוד דבר שצריך לשים לב זה השירות של דלק מוטורס שלפי הפוסטים האחרונים כנראה לא מבינים שיש להם מותג יוקרה ביד ולא מאזדה, אנשים שקונים BMW מצפים לרמת שירות גבוהה ולאמה שקורה בדלק מוטורס. קרסו הבינו את זה והשירות שהם נותנים בהתאם.

אני רציתי לקנות 118 במקום האלפא GT שהיתה לי, אחרי הפוסטים שדיברו על השירות של דלק מוטורס קניתי שוב אלפא והפעם את הגוליטה. איך מתהפך לו עולם קונים אלפא בגלל השירות.

חוץ מהעובדה שאתר מסירות עבר לניר-צבי ואביזרים מותקנים שם in-house ולא בקומפוננט, אין שום שינוי. זה אותם מוסכים ואותם טכנאים.

פורסם
חוץ מהעובדה שאתר מסירות עבר לניר-צבי ואביזרים מותקנים שם in-house ולא בקומפוננט, אין שום שינוי. זה אותם מוסכים ואותם טכנאים.

זה עדיין לא אומר שום דבר על השירות שכנראה לא מתעלה לרמה גבוהה, אני מאוד מקווה שישתפר בהמשך.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
עידן, סיכמת יפה את הכתבה אם כי שכחת לציין את המושב העדיף שבאינפיניטי, שמה לעשות - הנהג צריך להניח עליו את ישבנו הענוג, דבר שההופך את הפרמטר הזה למשמעותי ביותר.

לגבי איכות החומרים העדיפה שבב.מ.וו - תסלח לי ויסלח לי הכתב, אין לי מושג ירוק על מה הוא מדבר ואיך אפשר להשוות את הפלסטיק הגס של הבאוורית לעור הכפפה שך היפאנית... :brickwall:

גם לא ברור לי איך אפשר להשוות את ה - "6 צילינדרים לעניים" שבב.מ.וו ל- 6 האמיתיים שבאינפיניטי.

אין לי שום בעיית הבנה וגם ציינתי באחת מההודעות שבשרשור שהכתבה הזו היא המאוזנת שקראתי על היצרן מאז ומעולם (קרא שוב את השרשור).

אם כי גם לך יש לא מעט נפילות, כמו ההתפעלות שמאיכות החומר העלובה של הבאוורית.

ההחלטה להתלהב מעיצוב הפנים של הגרמניה היא כולה שלך אבל תרשה לי שלא להצטרף לחגיגה, גם מפני שדעתי שונה וגם בשל העובדה שעל טעם וריח...

אגב - מכיוון שהמנצחת זכתה במעמדה זה לא מעט בזכות יתרון העיצוב שמצאת בה, אז רציתי להפנות את תשומת ליבך לעיצובים העדכניים של יונדאי, עיצובים שיכולים לעמת אותה ראש בראש עם מנצחת 99% של המבחן הזה...

דבר אחרון, נידמה לי שדווקא כאן בקארספורום, אתר של חובבי רכב ונהיגה, דווקא כאן הגרמניה צריכה להפסיד בנוקאאוט, גם כי הסמל מבטיח ולא מקיים וגם כי חובבי רכב אמורים להיות פחות סלחנים לכך.

תהיה לי בריא.

בב.מ.וו הנבחנה זה 4 צילינדרים, מוגדש. ולא שישה בטור. והיא נבחנת מולה בגלל התמחור, ספורט-סלון עד 300 אלף שקלים.

הב.מ.וו נוחה יותר, איכות החומרים אצלה היה טוב יותר (למרות מה שאתה טוען), איכות ההרכבה אצלה הייתה טובה יותר, תיבת ההילוכים מעודנת יותר, צריכת הדלק טובה יותר, מרווחת יותר, ולהמשיך?

האינפיניטי הייתה עדיפה בתחושותיה, בהתנהגות, בצליל, ואהבתי יותר את שדה הראייה.

הסיכום היה שלאדם הממוצע אמליץ על הב.מ.וו.

להוא שאוהב לתקוף פניות - את האינפיניטי.

ולא, זה שכנראה יש לך משהו נגד גרמניות, לא יעשה את האינפיניטי טובה יותר. ובטח ובטח לא מזכה אותך באמירה שאני מסונוור מסמל גרמני. זה אפילו מעליב.

יש לי עודף זמן על ב.מ.וואים, יש לי עודף זמן על מרצדסים, ומזמן סמלים לא עושים לי את זה. שחטתי ואשחט פרות קדושות ככל שאצטרך. אצלי המנצחת היא מי שראויה לכך. אתה יכול שלא להסכים עם דעותיי, אבל שלא תעז לשפוט אותי מבלי שאתה בכלל מכיר אותי.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תהיה לי בריא.

בב.מ.וו הנבחנה זה 4 צילינדרים, מוגדש. ולא שישה בטור. והיא נבחנת מולה בגלל התמחור, ספורט-סלון עד 300 אלף שקלים.

הב.מ.וו נוחה יותר, איכות החומרים אצלה היה טוב יותר (למרות מה שאתה טוען), איכות ההרכבה אצלה הייתה טובה יותר, תיבת ההילוכים מעודנת יותר, צריכת הדלק טובה יותר, מרווחת יותר, ולהמשיך?

האינפיניטי הייתה עדיפה בתחושותיה, בהתנהגות, בצליל, ואהבתי יותר את שדה הראייה.

אבל שלא תעז לשפוט אותי מבלי שאתה בכלל מכיר אותי.

לצערי הבנת הניקרא שלך...

קרא שוב, את ארבעת הצילינדרים המוגדשים כיניתי "שש צילינדרים לעניים" המרכאות באו להבהיר שברור לי שמדובר בארבע.

איכות חומרים? מה אגיד - כניראה שלא ראינו את אותו הרכב, אני נתקלתי במה שמוכרים לכולם ולך נתנו את הדבר האמיתי...

לשפוט אותך? זה שדעתי שונה מדעתך עדיין לא אומר שהתגובה שלך צריכה להיות בסגנון עדות אלפרון.

פורסם

אוהד ידידי, תסלח לי אבל אני בב.מ.וו לא נוגע, אני לא קונה רכב בשביל סיבוב או בשביל שבוע, אני קונה רכב בשביל לשחוט לו את הצורה.

האינפיניטי שלי כבר בת 7, רוצה לדבר על איכות הרכבה? 7 שנים, 250K ק"מ ואין קרקוש אחד מתא הנוסעים (ברצינות, הדבר היחיד שעושה רעש זה משקפי השמש שזזות מהסאב וופר בתא היעודי שלהן), אני צריך לספר לך איך נראית ב.מ.וו בת 7 שנים מבפנים, ואני לא מדבר על רכב של איזה פדנט.

התנסתי כבר בריפודי הפלסטיק של ב.מ.וו, קניתי X3 עם חבילת ספורט ומושבי פלסטיק, כן, נראה כמו עור אבל אחרי שנתיים על הכביש.... מרגיש כמו פלסטיק.

אם יש משהו שאני מעריץ באינפיניטי זה את ההגה שמרגיש כ"כ נכון, המשקל שלו מצויין, כשהקיימן הייתה במוסך נהגתי במשך חודש על מספר רכבים שכורים, אחרי שבועיים לקחתי את האינפיניטי ונסעתי לעשות קניות, בחניות של הסופר פתחתי מכסה מנוע בכדי לראות שמשאבת ההגה מחוברת כמו שצריך....

אני ללא ספק מסכים עם הסיכום שאומר שהאינפיניטי ברוטלית יותר אך אל תשכח שהיא עמידה יותר, זולה יותר לתחזוקה ובעלת פוטנציאל שיפורים ענקי (בעלויות נמוכות), אני מאוד אוהב את הבפנים של הG37, במיוחד בשילוב של אדום ושחור, אבל אני מעדיף את העיצוב החיצוני של הG35.

ובשביל הפרוטוקול, אני חורני אמיתי, האינפיניטי שלי משופרת מעט (קצת מעל ה300 כ"ס), תיבת ההילוכים בעלת 5 מהירויות עם תפעול ידני מהבורר, דיפרנציאל מוגבל החלקה ובלמים מוגדלים. היא בהמה אמיתית, בהשוואה לרכב שבסמלון אפשר לומר - הקיימן היא סכין מנתחים קטן, הG היא סכין יפנית.

haters will hate

פורסם

אני לא יודע איך אפשר להגיד שאיכות החומרים של הבמוו היא טובה, אם הייתם רואים איך נראים הריפודים אחריי שנתיים תאמינו לי שהמסקנות שלכם היו אחרות לגמרי, אולי זה קצת קטנוני אבל זאת סיבה מספיק טובה כדי לעבור אל המתחרות. (אצלי היא נפסלה לחלוטין אני מודה אך ורק בגלל זה)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...