Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה GLI 2006 מול מיצובישי לאנסר 2008 Premium

sonico
שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שני הרכבים הנ"ל, לאחר התלבטויות רבות (שאחד מהם אני אמור לקנות מחר...). הרכב הוא למשפחה, חשוב לי אמינות, בטיחות, נוחות וצריכת דלק - לפי הסדר הזה.

שני הדגמים ברמות הגימור הגבוהות ועם קילומטרז' דומה ונמוך בסביבות ה-70K (כאשר הלאנסר ב-5K פחות)

עם יד ראשונה בלי תאונות וכו'.

בכוונתי להיות עם הרכב לטווח ארוך, משהו כמו 8 שנים פחות או יותר.

בנוסף אציין שהטויוטה יקרה יותר, אך זה לא משמעותי מאוד עבורי, במידה ויש לה יתרונות אחרים.

פרט לכך הטויוטה היא מהדגם שמיוצר ביפן ולא בטורקיה שהוא מעט שונה.

במה הייתם בוחרים??? אשמח לכל תגובה לכל כיוון.

תודה מראש,

חיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתיהן לא מצטיינות בנוחות (אם כי הקורולה במעט שנסעתי בה במשפחה בהשוואה למיצובישי הייתה לי נוחה יותר),לגבי אמינות פחות או יותר זהה עם נטייה לקורולה ולגבי צריכת דלק,הקורולה חסכונית הרבה יותר.

מבחינה של בטיחות היו לנסרים שהגיעו עם 6 כריות אוויר גם בגרסת הליסינג,בדוק אם מדובר בדגם הזה.

היתרון היחיד של המיצובישי שאני רואה הוא השנתון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שהיתה לו קורולה כזאת כמה שנים בליסינג, ונסע גם לא מעט בלנסר מהדגם המדובר, אם מצבן המכאני של המכוניות דומה - אני ממליץ חד משמעית על הקורולה (למרות שללנסר ב-2008 היו עוד שתי כריות אוויר)

הסיבות:

נוחות.

צריכת דלק.

שילוב מנוע גיר.

סחירות.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לנו בעבודה לנסרים יותר חדשים, ועדיין קורולות 2005-6 ותחשוב שזה קיבוץ שמחליף רכבים כל שנתיים בתלות בק"מ, עדיין הקורולות נשארו , נוסעות ללא תקלות.

קיבוץ ברנע כל הקיבוץ קורולות מהשנתונים האלה בזמן שהשאר מוחלפות, הדגמים האלה נשארים.

לפי דעתי:

אין בכלל מה להשוות, הקורולה פשוט טובה יותר.

אין ארוחות חינם, לא סתם הרכבים האלה עולים ככה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...