Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוד תקלה P0420 פיז'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים נדלקה לי נורית צ'ק אנג'יין באוטו, היא נכבתה מעצמה אתמול והיום התחברתי למחשב כדי למשוך קוד תקלה וזה מה שזה נתן לי: P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold.

מה זה אומר בדיוק ומה צריך להחליף אם בכלל?

תודה מראש לעוזרים, ערן.

פורסם

המחשב מדווח על ירידה ביעילות של הממיר הקטלטי.

יש לציין כי המחשב מסוגל למדוד רק את הממיר הקטליטי הקטן (נקרא גם "קדם-ממיר") שנמצא צמוד לסעפת פליטה, בעוד שהממיר הגדול (שעושה את עיקר העבודה) נמצא בהמשך.

ע"מ לפתור את התקלה יש לוודא, לפני החלפת החלק (הממיר הקטן שמחובר לסעפת פליטה), שהממיר מחובר היטב לסעפת, לא חסרים בו ברגים ואין חדירה של אויר למערכת (כתוצאה מסדק או כל דבר אחר בסעפת). יש לוודא שהחיישן חמצן התחתון תקין וללא סימני נזק חיצוניים.

חשוב להדגיש כי ב 99% מהמקרים אין שום בעיה לעבור טסט גם במצב הזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מהי עלות של החלפת ממיר ומידה וזאת באמת הבעיה?

אם אני אמשיך לסוע בלי לטפל בבעיה זה יכול לגרום צרות? (צריכת דלק גדולה יותר, נזק משני וכו')

• תוכן חדש...