Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי צריך להחליף טיימינג?? רנו מגאן 2008

fernando
שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי

אני כבר השתגעתי, הגעתי ל 90K והחברה אמרו שאני צריך להחליף טיימינג דחוף, כל מוסך אחר שביררתי

הצעת מחיר אומרים שאני צריך להחליף ב 120K - הרכב אף פעם לא הייתה לו בעיה והוא נוסע פיקס.

האם אני יכול למשוך עוד כ 20K או שאני צריך להחליף עכשיו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מה כתוב בספר הרכב ?

אין קשר לנסיעה פיקס. הרכב יסע נהדר וחלילה הרצועה עלולה להיקרע פתאום ואז ..שלא נדע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה כתוב בספר הרכב ?

אין קשר לנסיעה פיקס. הרכב יסע נהדר וחלילה הרצועה עלולה להיקרע פתאום ואז ..שלא נדע.

חיפשתי בשניי אתרים עם הספר רכב של הדגם הנ"ל ולא רשום כלום על טיימינג/תזמון וכד'.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגאן שלך בת 5 ועברת 90 אלף קילומטרים .בתנאי מזג האויר של ישראל מצב הרצועה שלך דורש החלפה מיידית(אם מעולם לא הוחלפה בעבר) כי סביר להניח שהיא יבשה.החלפתי רצועה של מגאן אחרי קצת יותר מ 80 אלף קילומטרים והרצועה הייתה במצב לא טוב ומזל שהיא הוחלפה(לדעתי ברגע האחרון).תמיד טוב להיות בצד הבטוח של המשוואה ואני ממליץ לך להחליף כמה שיותר מהר.חשוב לעשות את זה במוסך שמתמחה במכוניות כאלה כי לא כולם יודעים לעבוד על מגאנים וצרפתיות בכלל. תקפיד להחליף גם את המותחנים ותבדוק את משאבת המים על הדרך.

בהצלחה.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגאן שלך בת 5 ועברת 90 אלף קילומטרים .בתנאי מזג האויר של ישראל מצב הרצועה שלך דורש החלפה מיידית(אם מעולם לא הוחלפה בעבר) כי סביר להניח שהיא יבשה.החלפתי רצועה של מגאן אחרי קצת יותר מ 80 אלף קילומטרים והרצועה הייתה במצב לא טוב ומזל שהיא הוחלפה(לדעתי ברגע האחרון).תמיד טוב להיות בצד הבטוח של המשוואה ואני ממליץ לך להחליף כמה שיותר מהר.חשוב לעשות את זה במוסך שמתמחה במכוניות כאלה כי לא כולם יודעים לעבוד על מגאנים וצרפתיות בכלל. תקפיד להחליף גם את המותחנים ותבדוק את משאבת המים על הדרך.

בהצלחה.

המגאן בת 4, עלתה על הכביש ב ספט' 2008

תודה בכל אופן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתיעץ עם אילן דנינו, מנהל מרכז שירות פליקס מוטורס, מוסך מורשה ברשת קרסו לרנו וניסאן.

בדוק עימו גם האפשרות לבצע העבודה עם חלפים תחליפיים מאושרי יבואן להוזלת העלות.

0576666404

כל טוב,

אבי וייזל סמנכ"ל קבוצת פליקס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז בשעה טוב ואחרי הרבה בירורים והצעות מחיר ממוסכים שונים וטובים, הרכב נכנס להחלפת הרצועה כולל המשאבת מים, אני רוצה להדגיש שבעל המוסך הראה לי את החלקים להחלפה : קיט של הטיימינג מקורי של רנו, רצועה של GEATS, משאבת מים איטלקית - הכל חדש עם ניילונים ואחריאות שנה!!

כל העבודה + מע"מ יצא לי לשלם לו 1500 ש"ח והרכב היה מוכן תוך 3.5 שעות.

למה לעזעזל מוסכים מורשים לוקחים פי 2 במחיר על בידיוק אותה עבודה ואותם חלקים?? בעמיגל ב"ש דרשו ממני על אותם

חלקים 2950 ש"ח.

המלצה שלי, אל תתפתו למוסכים מורשים למרות הפוליטיקה שלהם שאצלהם הכל מקורי והכל הכי טוב, עובדה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפפשר לראות הצעת מחיר,,,

לפי בעל המוסך :

קיט טיימינג מקורי : 900 שח

משאבת מים : 280 שח

כולל מע"מ : 1370 שח

עבודה : 400 שח

סה"כ : 1770

מזומן : 1500

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוחלפה גם רצועה, גם מותחן, גלגלת ומשאבת מים במחיר שציינת? כי אם כן, זה לא הגיוני.או שהחלפים תחליפיים.

ראיתי את החלקים לפני העבודה וראיתי את החלקים שהוחלפו, בעל המוסך נשמע בנאדם אמין עם מלא המלצות ומאוד רציני.

לא נראה לי שהוא חאפר כשיש לו מעל 10 מכוניות במוסך וכולם מבסוטים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה קיט רצועה למנוע

איפה נוזל קירור

איפה פקקים ל ראש מנוע

בקיצור עבודה חאפרית שאני מקווה שלא תצטער עליה והזול יצא יקר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה קיט רצועה למנוע

איפה נוזל קירור

איפה פקקים ל ראש מנוע

בקיצור עבודה חאפרית שאני מקווה שלא תצטער עליה והזול יצא יקר

נכון סליחה, כולל שניי פקקים ונוזל קירור אחרי החלפת המשאבה.

חפארית????? למה???

כי הבנאדם בסה"כ רוצה להתפרנס בכבוד ולא לגזול??

כי הוא עושה שניי רכבים כאלו ביום??

כי הוא מוסכניק 30 שנה וחבר באיגוד??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון סליחה, כולל שניי פקקים ונוזל קירור אחרי החלפת המשאבה.

חפארית????? למה???

כי הבנאדם בסה"כ רוצה להתפרנס בכבוד ולא לגזול??

כי הוא עושה שניי רכבים כאלו ביום??

כי הוא מוסכניק 30 שנה וחבר באיגוד??

קח באיזי הודעות של משתמשים אחרים :idea: לא כול מי שכותב בפורום יודע או מכיר את כול המוסכים בארץ וכול אחד חושב שאצלו במוסך הכול דבש.

גם במוסכים מורשים משתמשים בחלקים לא מקוריים ובחשבונית עלול להופיעה חלק מקורי וגם המחיר עבור חלק מקורי.

אם העבודה בוצעה לשביעות רצונך והרכב נוסע תקין אז המחיר שקיבלת הינו מחיר טוב.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...