Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש 2 שיטות להרמת הרגל מהקלאץ כשמעבירים הילוך

1. עקב כף הרגל "יושב" על השטיח ומרימים רק את החלק הקדמי של כף הרגל בהדרגתיות. (כמובן שאחרי זה מניחים את הרגל בצד)

2. מרימים את כל כף הרגל בהדרגתיות (עקב באוויר)

איזה שיטה יותר נכונה?

פורסם
היי, יש 2 שיטות להרמת הרגל מהקלאץ כשמעבירים הילוך

1. עקב כף הרגל "יושב" על השטיח ומרימים רק את החלק הקדמי של כף הרגל בהדרגתיות. (כמובן שאחרי זה מניחים את הרגל בצד)

2. מרימים את כל כף הרגל בהדרגתיות (עקב באוויר)

איזה שיטה יותר נכונה?

מס' 2 רגל באוויר מפני שעם עקב על השטיח אין לך מהלך מספיק טוב לכף הרגל ולא מומנט,והסיכוי שתשאיר את הרגל על המצמד

לאחר העברת הילוך גדול יותר,דבר שגורם לבלאי...

קובי

פורסם
לא בכל רכב מיקום הדוושות זהה.

אני לא חושב שאוכל לדרוך את המצמד עד הסוף עם עקב על הרצפה, אם בכלל.

הכוונה היא רק בהרמה של הקלאץ, כשלוחצים על הקלאץ בוודאי שזה לא עם העקב על השטיח.

אני תמיד משתמש בשיטה ה-2-מרים את כל כף הרגל באוויר, היום פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בשיטה הראשונה ומשום מה העברות ההילוכים יותר חלקות, כאילו יש לי יותר רגש ברגיל כי בסיס הרגיל ממוקם על השטיח ולא באוויר, לא יודע במה להשתמש

פורסם
לא בכל רכב מיקום הדוושות זהה.

אני לא חושב שאוכל לדרוך את המצמד עד הסוף עם עקב על הרצפה, אם בכלל.

זה נכון,בפיאט דובלו למשל אפשר היה להשאיר את העקב על השטיח,בפנדה זה ממש לא נח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו במשחקי עקב-אגודל, יש כמה דרכים לבצע.

יש כאלה שיעדיפו אגודל על הבלם ועקב על הגז ויש כאלה שיבצעו את זה ההפך, גם בהתאם למיקום הדוושות.

אני לא חושב שיש דרך מחייבת. אני עם רגל באוויר, אם עובד לך בדרך השניה ברכב שלך, לך על זה.

פורסם

אני מעדיף את כל הרגל במהלך עם הקלאץ' (רגל צפה), יש יותר רגישות אבל מעייף יותר.

רכבי עבודה אפשר עם העקב, אבל לדעתי זה מוריד מהרגש, למרות ששם גם ככה לא צריך רגש כמו במשפחתית.

לפי הכותרת חשבתי שהנושא יהיה איך לשחחר את הקלאץ' נכון כדי לקבל העברה\זינוק חלק.

פורסם

הכל תלוי מסידור דוושות. יש רכבים עם מהלך דוושת קלאץ' גדול ודורשים להרים את הרגל ויש רכבים עם מהלך קטן שאפשר לשלוט בלאץ' על ידי כף רגל מבלי להרים את העקב - הכי נוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...