Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי תמיר ואני חדש פה!

יש לי כמה שאלות בקשר לרכב הזה אם משהו מכיר יודע אשמח לעצות

יש לי נסיון וידע רב ברכבי דיזל גדולים פורד אקונוליין וסוואנה ברשותי גם שניים כאלו.

קניתי לפני חודשיים פולו שנת 2000 לאשתי

שאלות:

1.מוסף טוב באזור המרכז- אני מחולון(הבנתי מוסכי שירות זה שחיטה ללא שירות)

2. מנורת abs דולקת לסירוגין יום כן 4 ימים לא(ניקיתי בספריי מגעים את החיישן זה עזר קצת ) התופעה חוזרת על עצמה מדיי פעם

3.הרכב נקנה עם מפתח 1 בלבד .הבנתי כי יש אמובילייזר מובנה על המפתח.איך עושים עוד מפתח וכמובן עלויות הבנתי יקר!!!

4.המזגן כאשר עובד על שיא המהירות והבורר על כוון יציאת אויר לפנים. הוא מוציא יותר אויר לכוון הרגליים(ייתכן כי אחד מתריסי היניקה לא אוטם טוב בצינור וזורק את רוב האויר לרגליים?

סה"כ די מבסוט מהרכב למרות שהוזהרתי לא לגעת

לדעתי הרכב הזה נותן הרבה תמורה ביחס למחיר שלו

פורסם

תתחדש על הרכב, רכב מצוין ואתה תהנה ממנו, הייתה לי אחת כזאת.

לגבי מוסך טוב (אפילו מצוין) יש לך את "מוסך רון" הם יושבים בתל אביב - מומלץ מאוד!

לגבי המזגן, ישנם ספוגים בתוך פתחי האיוורור שעם הזמן פשוט נתלשים ועפים, ולכן האטימה בין הפתחים פחות טובה. בגלל זה אתה מרגיש שהאויר "בורח" גם לרגליים, אין יותר מידי מה לעשות עם זה.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
תתחדש על הרכב, רכב מצוין ואתה תהנה ממנו, הייתה לי אחת כזאת.

לגבי מוסך טוב (אפילו מצוין) יש לך את "מוסך רון" הם יושבים בתל אביב - מומלץ מאוד!

לגבי המזגן, ישנם ספוגים בתוך פתחי האיוורור שעם הזמן פשוט נתלשים ועפים, ולכן האטימה בין הפתחים פחות טובה. בגלל זה אתה מרגיש שהאויר "בורח" גם לרגליים, אין יותר מידי מה לעשות עם זה.

א.תודה על העזרה

ב. באמת כל פעם אני מוצא לה חלקים של ספוג על הרצפה שעפים מפתח האוורור.(קצת מוזר שאתה אומר אין מה לעשות עם זה חייב להיות פתרון)

ג. מוסך רון הזה מטפל גם בנושא מפתח לרכב או שזה רק צמפיון מוטורס יכולים (הבנתי שצריך לבקש קוד מהיצרו בגרמניה)???

פורסם

יש מה לעשות- מפרקים את כל הדשבורד ומתקנים בעלות של כמה אלפים ולכן זה פשוט לא משתלם. כל עוד זה נסבל, צריך פשוט להסתדר עם זה.

פורסם

מוסך רון יכול לטפל לך גם בעניין המפתח. אני ממליץ לך לקרוא עליו פה בפורום - שתדע שאתה בידיים טובות.

ממליץ לך מניסיון אישי לבצע לאוטו "טיפול יישור קו" ולבצע טיפול ניקוי בוצה במנוע - אם בדיקה תעלה שיש צורך בכך.

השתמש בשמן איכותי סינטטי מלא בלבד ובנוזל קירור G12.

ברכה והצלחה

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סתם למי שמעוניין או יתקל בזה פעם. אתמול התקלקל לאשתי המנעול של דלת הנהג המפתח מסתובב על ריק ולא מעוניין לצאת החוצה לקח משהו כמו 20 דקות לשחרר אותו.

חבר המליץ לי על כל בו המפתח ברחוב הרצל בראשלצ. הגעתי אליהם היום הייתי בטוח שהצילנידר התפרק ואצטרך להחליף חדש.

לשמחתי הוא תקן את הצילינדר.ועל הדרך עשה לי מפתח נוסף מקודד!

תיקון צילינר-220ש"ח

מפתח מקודד-180ש"ח

• תוכן חדש...