Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב- פורד פיאסטה שנת 2000, מנוע 1300, ידני, 130,000km

הבעיה- כבר קרה לי פעמיים השבוע שכשאני מסיים את הנסיעה, מסובב את המפתח בסוויצ׳ למצב off ומוציא את המפתח על מנת לכבות את הרכב, אך הרכב פשוט לא כבה- הוא ממשיך לפעול כרגיל, מנוע, אורות, חשמל..

ניסיתי שוב לסובב את המפתח למצב 2 ולכבות אך שום דבר לא קורה.

לא הייתה לי ברירה אז לחצתי על הברקס, הכנסתי להילוך חמישי ושחררתי קלאצ׳ עד שהרכב כבה.

חשוב להגיד כי אין בעיה בהנעה אלא רק בכיבוי- הרכב מניע ישר, מהר וללא כל בעיה.

הבעיה קרתה לי רק פעמיים השבוע, ולא בכל פעם שאני מנסה לכבות את הרכב, רוב הזמן הוא כבה רגיל עם סיבוב המפתח.

עוד בעיה, יכול להיות שזה קשור- השבוע באתי לרכב כדי להניע, אך המצבר התרוקן משום מה,

ואני בטוח ב100% שלא פעל שום אור/ רדיו שיכול לגמור את המצבר. אז הנעתי אותו עם כבלים.

המצבר חדש יחסית (שנה~) ועובד מעולה, הרכב מניע מצויין בחצי שנייה.

מה יכולה להיות הבעיה? האם זה רק בסוויצ׳ ? יש טעם לפתוח אותו ולראות אם יש איזה נתק כלשהו? והאם ישנה עוד אפשרות לכבות את הרכב בלי להרוס את הקלאצ׳?

תודה

שלומי

• תוכן חדש...