Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מחיר + שתי נורות שנדלקו לי לאחר הטיפול לרכב מסוג סיאט איביזה 2007

ElBas
שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ביצעתי טיפול קטן במוסך מרכזי לרכב מסוג סיאט 2007

הטיפול שנעשה היה פילטר שמן + שמן

סוג השמן לא רשום אך כפי שרשום זהו 502 .

בסיום הטיפול נדלקו לי שתי נורות (לאחר נסיעה של פחות מקילומטר), הנורות הן בדיקת מנוע ו epc

כמובן שחזרתי למוסך.

נאמר לי כי הבעיה היא פלאק שנשרף ועלותו 100 שקלים . לאחר וויכוחים נאמר לי כי אם ידלקו הנורות הם לא יקחו שעת עבודה אלא רק 100 שקלים על הפלאג.

בזריזות הם איפסו את המחשב. אך עיני קלטה את מספר התקלה .

Epc 2374

06402

הפלג שנשרף ממה שנאמר לי קשור לברקסים.

רציתי לדעת את המומחים מהי התקלה לדעתם. עוד רציתי לדעת מהו השמן בו משתמשים במוסך מרכזי ואת השוואת המחיר לגבי מוסכים אחרים.

תודה והמשך יום מצויין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...