Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לדעת האם ניתן להשכיר פרארי בישראל.(בזמנו מנכ"ל פרארי ישראל אמר שהם ישכירו)

הגיל שלי הוא 40 ככה שזה לא בעיה-אשמח לדעת פרטים יותר מדויקים!!

Créative Technologie סיטרואן-יש בה משהו שאין בשום אוטו אחר!!

פורסם

ביותר יזם ובן לאיש עסקים מצליח לפני כמה שנים רציתי להקים חברה להשכרת רכבים אקזוטיים בישראל...

הכנתי תוכנית עסקית מפורטת ומלאה והגעתי למשרד של אבא שלי ל'פגישה'...

כשעוד הייתי צעיר ולא ידעתי לבצע חישובים נאותים.

כשאבי התחיל להוסיף עמודות בסעיף ההוצאות לשנה הראשונה באקסל הבנתי, עסק - לא יהיה פה.

הוצאות פרסום, רו"ח, עו"ד, ביטוח, ירידת ערך וכמובן מחיר קנייה ראשוני אסטרונומי הביאו לכך שהפרארי הייתה צריכה להיות מושכרת לפחות 180 ימים בשנה בעלות של 3,500 ש"ח ליום (לא כולל דלק ושונות) רק To brake even...

קשה לי לראות איך זה קורה בארץ :roll:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

3500 שקל ליום, זה לא כזה יקר, אלו המחירים בכל סוכנויות ההשכרה בארה"ב, והריי זה ידוע שהמדינה הקטנה שלנו יקרה אז אתה יכול לתת מחיר של כ4000-4500, ודלק משולם ע"י המשכיר, העניין הוא שבאמת יהיה כשה למצוא לקוחות ל180 ימים

פורסם

המסקנה הייתה שכנראה קשה יהיה למצוא לקוחות גם לחצי מהכמות הזו, תוך שגם הייתה הגבלה על גיל הנהג בהיבט הביטוחי - מינ' 25 בחברה היחידה שהסכימה בכלל לדבר איתנו על זה...

כמובן שהרעיון ירד מהפרק תוך כמה שעות... :/

NEXT!

פורסם
3500 שקל ליום, זה לא כזה יקר, אלו המחירים בכל סוכנויות ההשכרה בארה"ב, והריי זה ידוע שהמדינה הקטנה שלנו יקרה אז אתה יכול לתת מחיר של כ4000-4500, ודלק משולם ע"י המשכיר, העניין הוא שבאמת יהיה כשה למצוא לקוחות ל180 ימים

זה פרארי.

זה חלום של הרבה מאוד אנשים במדינה שיהיו כאלה שיקחו את האוטו גם ל2 או 3 ימים.

לדעתי פרארי יכולים להגיע ל250 יום בלי מאמץ גדול מידי.

פורסם

אתה תיתן ללקוחות למלא דלק והם ימלאו ברכב 95 במקום 98 על מנת לחסוך.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
זה פרארי.

זה חלום של הרבה מאוד אנשים במדינה שיהיו כאלה שיקחו את האוטו גם ל2 או 3 ימים.

לדעתי פרארי יכולים להגיע ל250 יום בלי מאמץ גדול מידי.

LOL

משעשע.

פורסם
זרוקה להם באולם 599 שאף אחד לא קונה (מי יקנה פרארי דגם קודם כשהחדשה כבר משווקת), אולי יהפכו אותה לרכב השכרה, מי יודע.

כבר לא זרוקה :wink:

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אתה תיתן ללקוחות למלא דלק והם ימלאו ברכב 95 במקום 98 על מנת לחסוך.

מה שחברות בחו"ל עושות, זה שאתה חותם על זה שאתה ממלא 93 ומעלה (יש אצלנו דבר כזה בכלל?) ואפשר לבדוק את העניין מסתבר

פורסם

חברות בדרך כלל לא משכירות רכב כאלה בשוטף,

ברב המקרים בישביל להשכיר רכב אקזוטי,עלייך להיות חבר במועדון השכרות,כאשר יש דמי מנוי שנתיים מעבר למחיר ההשכרה.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...