Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט שיתופי של בזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזק רוצים ליצור אינטרנט חינם ברחוב ויש להם רעיון איך לעשות את זה.

כל אחד שרוצה לקבל אינטרנט חינם, יאלץ לתת עשירית מרוחב הפס שלו לטובת רשת ציבורית.

לפי מה שהבנתי, יוצרים לי רשת נוספת בבית, זאת כמובן תהיה הרשת הציבורית שפתוחה לכולם, והיא תעבוד על העשירית רוחב פס לפי החבילה שיש לי.

ככה כשאני אעבור ליד הבית של אחד מכם, תהיה לי אפשרות להשתמש באותה רשת ציבורית שאתם פתחתם לטובת הכלל ובעצם יהיה לכולנו WIFI בכל מקום בלי צורך בחבילה סלולרית.

אני רק לא יודע איך זה באמת מיושם, ומה קורה אם אני לא משתתף בדבר הזה, מה ימנע ממני להתחבר לרשתות ציבוריות מבלי לשתף בעצמי בבית?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בזמנים בהם "האורחים" לא יעשו שימוש ברשת, הלקוח יעשה שימוש במלוא רוחב הפס

זאת אומרת שאם אני גר בקומה 12, ובכל בית יש אינטרנט אז למה שישתמשו על הרשת אורח שלי? יוצא שאני לא באמת משתף, אבל כן יש לי גישה לרשתות ברחוב...

כמה אנשים בארץ גרים בקומה ראשונה שתתן קליטה טובה לרחוב?

עושה רושם שזה טוב יותר לקניונים ומרכזי עסקים ופחות לבתים של אנשים, אבל בגלל זה אולי כן כדאי להרשם כי אנחנו לא באמת נשתף בפועל, אבל כן נקבל אפשרות לגלוש בכל מקום בחינם.

in the face

with a chair

פורסם

ברור שבאחוזים ייצא שרוב המשתפים, לא באמת "יחגגו" על השיתוף שלהם. כפי שציינת קומה גבוהה תשפיע על הקליטה ברחוב, כמו גם חזית/עורף של הבניין יבוא לידי ביטוי.

צריך גם לזכור שלא כולם גולשים על רשת בזק, יש לא מעט (כמוני) שגולשים על רשת הוט. רק שיתוף בין כולם יוכל ליצור כיסוי wifi רציני וטוב.

אך בשורה התחתונה ככל שמספר המשתפים ייגדל, כך יהיה סיכוי טוב מאוד לגלוש בכל נקודה ללא בעיות.

פורסם

מצד שני, כפי שרשום באתר של בזק, עד 3 אנשים יכולים לגלוש בו זמנית עם אותה סיסמא

כלומר, אתה יכול לתת לקרוב משפחה שלך שגם בקומה 11, מתחת להוא מקומה 12 שמשתף, והוא יהיה מחובר לו קבוע :)

פורסם

מוצר שהוא כולו חרטא ברטא.

בואו ונחשוב, רובנו מנווטים עם WAZE, בכבישים שאנחנו נוסעים עליהם סביר שאין אינטרנט ולכן אנו זקוקים לחבילת הגלישה.

אם ישנה חבילת גלישה אז מה מעניין אותי השירות הזה? ה- 1G יש לי בחבילה מנוצל רק בכ- 10% מניפחו, גם שירותי הסלולר נהיו כ"כ זולים שכבר כמעט ואין מנויים בלי חבילת גלישה.

לגולשים כבדים יש אינטרנט חינמי בבתי קפה, אז שוב - מי באמת צריך את זה?

מיותר לגמרי, לפני שנתיים זה יכל לתפוס - היום? בשביל מה?

פורסם

זה נועד למי שאין אינטרנט במכשיר שלו, למשל טאבלט, אייפוד ושלל המכשירים האלה.

אם אתה הולך בקניון או ברחוב ורוצה להוריד דואר או כל דבר אחר, לאן תתחבר? אתה יכול להפוך את הטלפון של לנקודת אינטרנט, אבל כשיש לך WIFI פזור סביבך אתה לא צריך להתחיל להתעסק בהגדרות ואכילת סוללה של הטלפון.

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל, שהאינטר-מת של נזק יעבוד. אחרי זה אני אחשוב על האם לשתף אותו.

האינטר-מת שלהם זו הסיבה שהעפתי אותם לקיבינימט ועברתי להוט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה נועד למי שאין אינטרנט במכשיר שלו, למשל טאבלט, אייפוד ושלל המכשירים האלה.

אם אתה הולך בקניון או ברחוב ורוצה להוריד דואר או כל דבר אחר, לאן תתחבר? אתה יכול להפוך את הטלפון של לנקודת אינטרנט, אבל כשיש לך WIFI פזור סביבך אתה לא צריך להתחיל להתעסק בהגדרות ואכילת סוללה של הטלפון.

אם אני הולך, אז אני הולך ולא מוריד קבצי ענק ואז הטלפון כראוטר יותר ממספק.

אם אני יושב זה בד"כ בבית קפה ושם יש נקודה חמה.

לא התחברתי אל הטיעון שלך.

פורסם

יותר נוח נקודה חמה בכל חור מאשר להתחיל להפוך את הטלפון לנקודה (ואגב זה טוחן סוללה).

הכל עניין של נוחות נטו ואם תרצה גם איכות האינטרנט.

in the face

with a chair

פורסם

אני גם לא ממש מבין מי צריך את זה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחרי שקראתי את הכתבה וראיתי את הפרסומת לא בדיוק הבנתי מי באמת צריך את זה? מה בזק מנסים להביא עם החידוש הזה?

איך הם ימנעו ממני לא להתחבר לרשת המיוחדת שלהם?

לי זה נראה כמו עוד גימיק שיווקי כדי להעלות את המכירות של בזק בכל הקשור לאינטרנט.

• תוכן חדש...