Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח לשמוע המלצות לגבי מצברים למזדה 323 שנת 99 נפח 1800 ..גם לגבי מחירים . אני צריך מצבר חזק שגם יחזיק את מערכת השמע של הרכב

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

אני משתמש במצבר 60A של שנפ (ע"פ המלצת היצרן)

תפרט איזה מערכת יש לך כדי שנוכל להמליץ על מצבר מתאים

איזה מגבר יש לך? פאנל? קומפוננט?

שי.

פורסם

המצבר הכי טוב בשוק הינו של VERTA (גרמני) מארז כחול

60A עלות 600 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

בעיקרון מדובר במגבר מונובלוק של 1000 RMS ומגבר 2 ערוצים לקומפוננט שהוא בהמה גם בסביבות 600 RMS הספק כללי..מערכת בסיסית ברמה טובה יחסית ..לא הולך על שיפורי אלטרנטור וכולי..אבל בכל זאת שיהיה מצבר טוב סביר וחזק שיסתדר עם כמות הוואטים שמדובר..אם האלטרנטור שיש אצלי ברכב אם אני לא טועה 55 אמפר משהו כזה..ניתן להתקין מצבר 80 אמפר או שזה מיותר יספיק ה60..ואם אפשר דגם סצפיפי של מצבר מוצלח

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

אם אתה לא הולך על שיפוץ אלטרנטור אתה תצטרך לשים גם קבל.

הטעינה לא תספיק לך למכות בס של הסאב (גם עם אלטרנטור מחוזק כנראה שהיית צריך קבל).

לא מעניין כמה המגבר מעניין כמה הסאב.

Honda Civic 1997

פורסם

כמה קשקושים בשרשור אחד :roll:

שים מצבר מחברה מוכרת וסגור עניין. 60 אמפר או 80 אמפר לא ישנו ולא ישפרו חצי אחוז מביצועי המערכת.

רוצה לשפוך כסף סתם? קנה את אחד המצברים המומלצים למערכות, XS או אופטימה. עולים בממוצע 1,000 שקל יותר ממצבר פשוט. אם זה שווה למערכת כמו שלך? לדעתי ממש לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני אשמח לשמוע המלצות לגבי מצברים למזדה 323 שנת 99 נפח 1800 ..גם לגבי מחירים . אני צריך מצבר חזק שגם יחזיק את מערכת השמע של הרכב

הי

לגבי המצבר ברכבך מומלץ להתקין מצבר 60-65 אמפר עם זאת ניתן להתקין מצבר של 80 אמפר ( מק"ט שנפ 67).

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

• תוכן חדש...