Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי אל מוסך לעשות בדיקה לאוטו ואמרו לי שצריך להחליף צינור הגה , משאבת מים , רצועת טיימינג , 4 פלאגים וכל זה כולל עבודה 2800 שקל.

יש לי אוטו פיג'ו 406 שנת 2001 אוטו' מנוע 1.8 , המוסכניק אמר שזה 2000 על החלקים ו800 על העבודה , זה הגיוני?

פורסם

דיי יקר אבל מה שיותר מעניין איך ניקבעו להחלפה כל החלקים הנל? משאבת המיים נוזלת? מה הבעיה עם צינור ההגה? וכמה קילומטרים עשה הרכב שניקבע לו לעשות טיימינג? מתי לאחרונה נעשה טיימינג?האם המוסך פתח את מיכסה הטיימינג והיסתכל על הרצועה ?

פורסם

האוטו עבד 175000 ק"מ מבלי להחליף רצועת טיימינג , המוכסניק פתח מולי את המכסה מנוע והראה לי את כל התקלות , צינור ההגה הוא אמר לי שכולו בשמן , וצריך להחליף אותו , דיברתי עם עוד אנשים והם אמרו שזה מחיר סביר , אבל בכל זאת עוד חוות דעת לא תזיק

פורסם

אני מחיפה , אין לי מושג בכל מה שקשור למכונויות , תיקון והמחיר של זה , אבל זה אנשים שאומרים לי שזה סביר מכיוון שמצתים פלאגים ורצועת טיימינג וכל מה שציינתי אלה חלקים יקרים , ויש כאלה שאומרים לי שזה יקר מדי.

פורסם

אם תכנס ללינק תראה מס' בתי עסק בחיפה שיכולים לעזור לך.

תרים טלפון, תבקש הערכת מחיר ותעדכן אותנו מה אומרים לך ונתקדם משם.

אתה אולי לא מבין במכוניות אבל בקארספורום נמצאים ה-מומחים לרכב בארץ והם יסייעו לך בכיף.

אנא עדכן אותנו

פורסם

מחירים ראליים (אפילו טיפה גבוהים) בת"א:

רצועת טיימינג + מותחן - 600 ש"ח

משאבת מים - 300 ש"ח

שיפוץ צינור הגה - 400 ש"ח

4 פלגים - 80 ש"ח

סך חלקים: 1380 ש"ח מקסימום. עבודה - כשעתיים וחצי - 1800 ש"ח לכל היותר לכל העבודה.

אם אתה מחליף צינור הגה תזדקק גם לשמן הגה כח - שרובו ינזל בעת ההחלפה - עוד כ- 50 ש"ח

בהצלחה !

• תוכן חדש...