Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וזה המפגש הראשון, 18 רכבים במפגש ראשון לפורום שקיים בקושי כחצי שנה(!!!). צבעים? כמו סוכריות, אבל לא חסר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין קשר לכמות על הכביש!

הביקוש בעולם לולוסטר גבוה מההיצע... לכן היצרן הקציב למדינתינו 100 יחידות לחודש.

נחש מה, אין יותר מידי ולוסטרים במלאי.

פורסם

כן, גם זה בין היתר. לא יודע לגבי 100, אבל ההקצאה למדינה קטנה מאוד, כי היצרן לא עומד בקצב ההזמנות, וההעדפה היא שווקים גדולים הרבה יותר, עם כל הכבוד שיונדאי מספר אחת במכירות השנה בארץ (והם לא רוצים לחזור על מקרה גנרל מוטורס ולפתוח מפעלים בשווי מיליארדי דולרים ולקרוס).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הדיון הזה כל כך עקר וחסר משמעות.

הנה לכם תמונה של מפגש S2000 - תכף תגידו לי שגם זה רכב נפוץ בצורה בלתי רגילה כי הרי יש פה למעלה מ-10 רכבים כאלו בתמונה אחת.

חבר'ה, בואו נעבור לדבר על דברים יותר חשובים או לפחות נחזור לנושא שלשמו נפתח הדיון הזה - הולסטור טורבו.

S2000.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

^ תשמע תעכלס ובשורה התחתונה הכל מעניין את התח*ת חוץ מדבר אחד וזה האם בעל הרכב נהנה מהרכב .

מכיוון שיש לך רכב שאתה מת עליו ולי יש רכב שאני מת עליו הכל טוב. :wink:

ונכון באמת צריך לחזור לוולסטר טורבו- מצפה בקוצר למבחן רכב בארץ הקודש ! :-D

זמין 8)

פורסם

לדעתי היא לא תעלה פחות מ150K, עדיין, היבואן יזיל ריר אחרי שראה את הביקוש לאטמוספרית.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

טוב כמו תמיד זאת שאלה של מחיר.

הבנתי שהביצועים פושרים ולא ממש מאיימים על כל הוט האץ'(הזכירו כאן פולו GTI, קורסה OPC ולאון FR-כולן ברמה של 150K).

משמע אם הרכב יעלה 135K-140K אז המחיר מעלה , 150K וצפונה הוא כבר לא מעניין. לפחות למי שמחפש ביצועים..

פורסם

דניאל, חכה למבחנים. על הנייר זה נראה לא מרשים, בוא נחכה בפועל (גם אני שמעתי ממישהו שהוא קרא ביקורת בחו"ל שהטורבו עושה בערך 7 וחצי שניות למאה בגרסא האוטומטית משמע הידנית תקזז עוד כחצי שניה לערך, אבל הכל שמועות).

אני ראיתי מבחנים בחו"ל והם טוענים 0-60 MPH ב-8.5-8.8 שניות לאטמוספרית הידנית(!) וחלק מדדו 9.5 שניות לאוטומטית, אז צריך לחכות למבחנים של הטורבו.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין מדינה שהשירוקו עולה בה 15,000 יורו.

באנגליה השירוקו עולה החל מ-18,000 פאונד.

יש גם שי ! תנסה, למשל, בגרמניה !

• תוכן חדש...