Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר, אז בסיאט אין קשר בין המחירון למחיר המכירה בפועל.

מבצע אחרון שהיה בסיאט היה במרץ:

"סיאט לאון FR 2.0TSI עם 211 כ"ס, 6.9 שניות 0-100 קמ"ש ותיבת 6 הילוכים ידנית: 147,900 שקל.

סיאט לאון FR 2.0TSI עם 211 כ"ס, 6.9 שניות 0-100 קמ"ש ותיבת DSG-6 רובוטית: 159,900 שקל."

אז סבבה, בין 135K ל148K עוד איכשהו אפשר להשוות.

אבל עד שתגיע הולוסטר טורבו - הדגם של הלאון יוחלף, ואז יש סיכוי סביר שהם יחזרו לתצורת 'מחירון' ולא מסחרה כמו שיש היום.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם בתקופה של מחיר 'מחירון' יש בסיאט מסחרה... אלו שמתמקחים מקבלים מחירים נמוכים בהרבה כל השנה. פשוט בתקופת מבצע משווים את מחיר המסחרה למחיר המחירון כך שגם אלו שלא מתמקחים יכולים לקנות במחיר 'מסחרה'.

בפועל - אני הוצאתי לאון קופרה חדשה במחיר נמוך בהרבה ממחירון המחירון הרשמי של הלאון FR.

:shock:

:lol::lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בפועל - אני הוצאתי לאון קופרה חדשה במחיר נמוך בהרבה ממחירון המחירון הרשמי של הלאון FR.

:shock:

:lol::lol:

אתה רציני?! :shock:

אפשר לקחת אותך איתי לסוכנות סיאט פעם הבאה...? :wink:

פורסם

:oops:

רציני בהחלט. ויש לא מעט סיפורים על הנחות דומות.

אגב, מכיר בחור (לא אחשוף כאן את שמו) שהוציא את הקופרה (בלי קסנון) ב-168K... כך בבחינת ההפרש - הוא הצליח להוריד איזה כמה אלפים טובים שאני לא הצלחתי. הדשא של השכן תמיד ירוק יותר, אה? ...

פורסם
:oops:

רציני בהחלט. ויש לא מעט סיפורים על הנחות דומות.

אגב, מכיר בחור (לא אחשוף כאן את שמו) שהוציא את הקופרה (בלי קסנון) ב-168K... בן של יונה :wink:

שחורה מהרצליה?

פורסם

ביקורת טופ גיר:

רכב אירופאי = מעולה

רכב לא אירופאי = זבל

קלארקסון עשה סרטים שבהם הוא ירד שעה וחצי על מכוניות אמריקאיות ומכוניות יפניות.

אל תיקחו אותם ברצינות. צוות טופ גיר לא יותר מחבורה של ליצנים. כיף לצפות בתוכנית, אבל אסור לקחת אותם ברצינות.

פורסם
שחורה מהרצליה?

דווקא לבנה מ... אני בכלל לא בטוח איפה הבחור גר :roll:

ביקורת טופ גיר:

רכב אירופאי = מעולה

רכב לא אירופאי = זבל

קלארקסון עשה סרטים שבהם הוא ירד שעה וחצי על מכוניות אמריקאיות ומכוניות יפניות.

אל תיקחו אותם ברצינות. צוות טופ גיר לא יותר מחבורה של ליצנים. כיף לצפות בתוכנית, אבל אסור לקחת אותם ברצינות.

כיף לצפות זו בהחלט ה

Understatment of the year !!

חבורה של ליצנים? לא יודע. הלוואי עלי הנסיון שלהם ברכבים, נהיגה וכל היוצא בזאת.

מצד שני, אף פעם לא צפיתי בתוכנית והשוויתי מבחנים למול מחבנים של כתבי רכב שאני מכיר ומכבד אז אני אשאיר את התגובה האמיתית לחכמים ממני.

פורסם

כמו שכתבתי בעבר, כשקלארקסון מקובע על רכב מסוים שהוא "חרא" גם אם זו למבורגיני, לא יעזור כלום לא טורבו לא מתלים ולא שלדה של פרארי - הרכב חרא. אני כמו חלק מהמגיבים - מחכה למבחנים אחרים ו"קצת" יותר רציניים ופחות בידוריים (וכן, אני אוהב לצפות בטופ גיר אבל לא לוקח את מה שהם אומרים כתורה מסיני).

נ.ב

מדובר בפסקה בסך הכל ולא מבחן מקיף (אלא אם כן זה נחשב מבחן מקיף בעיני מישהו). באמת שאין מה לקחת ברצינות, לפי דעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה חדש בגזרת יונדאי?

עוד גרסת המשך ליונדאי קופה. רוח וצלצולים וגשם אין - גרסת הערס המקומי.

אדוני, במקרה יש פורום ולוסטר, ועוד יותר במקרה יש כבר מפגשים. אתה מוזמן להכיר את חברי הפורום ה"ערסים" (אם תואיל בטובך כמובן, שכן אנחנו "ערסים" לפי תגובתך), ואח"כ כבר תגיב אחרת.

העובדה שיונדאי בחרו לוולסטר המקורית USP של שלוש דלתות, כבר מצביע שהם בעצמם לא ממש מאמינים שמדובר בקופה ספורטיבית. :?

* Unique Selling Point - USP

מה הקשר בכלל? אתה כותב שטויות ואפילו לא שם לב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

^ הנה מר שומאכר הצטרף אלינו, כולי התרגשות .

לפני שאתה נותן ללשונך להשתולל עם הצהרות מזלזלות, תקדיש דקה לקרוא את הכתבה שהלינק שלה מופיע בתחילת שרשור זה.

העובדה שיונדאי ביססו את שיווק הוולסטר על הגימיק של הדלתות זה לא סוד כמוס- זאת עובדה !

על כך גם מדובר בכתבה אשר פותחת את השרשור.

עד כאן?

אני הצהרתי שחברה אשר משווקת רכב שאמור להיות ספורטיבי על גימיק של מבנה דלתות, כנראה מבינה שהרכב שלה לא ממש ספורטיבי ועדיף לבסס את השיווק על אלמנטים אחרים, מכאן קמפיינים פרסומיים של הוולסטר המתבססים של הגימיק של הדלתות.

שיווקה של הוולסטר מתבסס על אנלמטים עיצוביים גרידא, הרי שביצועים ספורטיביים אתה לא תראה ממנה.

אגב ולמען הסר ספק, אין לי שום בעיה עם עובדה זאת. הוולסטר הוא בהחלט רכב מיוחד, אך רחוק מלהיות רכב ספורט וטוב שאנשי השיווק של יונדאי קלטו עובדה זאת טרום שיווקו.

זמין 8)

פורסם

בארץ שיווקו אותה ככה כי זה הייחוד שלה בניגוד למכוניות אחרות וככה היבואן החליט (כמו מיצו עם ה"ג'טפייטר", אופל עם האסטרה "כח לעם" ועוד - הבנת את הפואנטה). בחו"ל רק מציינים שזה מיוחד ויפה, אבל לא משווקים אותה כך בחו"ל. אז מאיפה ההמצאה הזאת? אהה, שכחתי שאתה אחד מהמהנדסים שפיתחו את הרכב. מצטער, טעות שלי.

לג'רמי קלרקסון אני ממש לא אקדיש גם חצי דקה. מספיקות לי התגובות כאן בפורום (שהן חצי חצי) על מנת להבין שאני צודק במה שכתבתי. ואתה, במקום להתלהם כהרגלך על בסיס מבחן אחד, תחכה למבחני רכב אחרים של מגזינים נחשבים ורציניים ולא של חבר'ה שאוהבים לייצר פאן מול המצלמה.

אגב, באיזה אתר רכב ישראלי ששכחתי את שמו (החבר'ה שם טסו לחו"ל) כן אהבו אותה. כתבו שהיא האמנם לא מגאן RS, אבל היא שיפור משמעותי מהבסיסית ושהם מחכים לגרסא "שלנו".

ZOOM-ZOOM

פורסם
ואתה, במקום להתלהם כהרגלך על בסיס מבחן אחד, תחכה למבחני רכב אחרים של מגזינים נחשבים ורציניים ולא של חבר'ה שאוהבים לייצר פאן מול המצלמה.

אגב, באיזה אתר רכב ישראלי ששכחתי את שמו (החבר'ה שם טסו לחו"ל) כן אהבו אותה. כתבו שהיא האמנם לא מגאן RS, אבל היא שיפור משמעותי מהבסיסית ושהם מחכים לגרסא "שלנו".

TopGear Magazine הוא בשורה הראשונה של מגזיני רכב ואין לבלבל אותו עם תוכנית הטלוויזיה.

כשתמצא לי מי כן אהב אפשר יהיה להתייחס, כי כל פוץ יכול לפתוח בלוג באינטרנט...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
(כמו מיצו עם ה"ג'טפייטר", אופל עם האסטרה "כח לעם" ועוד - הבנת את הפואנטה)

ידידי אתה עשה פה סלט אחד גדול.

אנסה למקד.

כאשר מיצובישי משווקת את הלאנסר ומוסיפה לשם הדגם את המילה ג'טפייטר, אתה כצרכו סביר להניח לא תחשוב שבאמת מדובר במטוס קרב.

לאור האמור לעיל, הוספת המילה הנוספת עובדת על הפן האמוציונאלי שברכישת המוצר ולא על הפן הפונקציונאלי.

אותו הדבר קורה עם האופל. "כח לעם" זה הוא ניסיון לנצל את הלך הרוח החברתי של התקופה האחרונה בשיווקו של המוצר, אך גם פה יש ניצול של הפן האמוציונאלי של רכישת המוצר.

נחזור לוולסטר. במקרה של יונדאי לא נאמרו דברים בקמפיין הפרסומי אשר אמורים לעורר את הפן הרגשי שבך, להיפך, שיווקו של הוולסטר נעשה עם דגש מאוד מאוד חזק של פונקציונאליות המוצר (העיצוב החיצוני של הרכב תוך דגש על דלתות).

החברים ביונדאי לא ניסו למכור לך חלומות על רכב ספורטיבי, הם אמרו לך בפנים וישירות "העיצוב של הרכב שלנו הוא מיוחד" וזהו !

שים לב שבהבטחה הפרסומית אין מעבר לעיצוב המיוחד של הוולסטר...ובצדק...כי מעבר לעיצוב באמת אין בה שום דבר אחר.

זמין 8)

• תוכן חדש...