Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה TSI מתצוגה? [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב מצוין לכולם ושבת שלום.

לפני בערך שבועיים 3 פתחתי כאן שרשור

[http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=434445] התלבטות בין סיאט איביזה ספורט 1600 שנת 2011 לסיאט איביזה ספורט מאותה שנה אבל מנוע TSI.

היו פעמים שגם לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והייתי מוכן לרדת עוד שנה בשנתון ולקחת לאון 1.8 .

בסופו של דבר אחרי הרבה חיפושים,מספר נסיעות מבחן והרבה כלות מכל העדות והצבעים, החלטתי להיכנס לצ'מפיון ולנסות את מזלי.

הופתעתי קצת מהמחיר שהציעו ואני בדילמה.

ההצעת היא כזאת:

סיאט איביזה מנוע 1.2 TSI שנת 2012.

גיר: ידני ( רק ידני ! )

צבע:אפור כהה.

תוספות: כל התוספות הבסיסיות והמפוארות שניכנסות בדגם ספורט+ כמה שדרוגים שכוללים בין היתר הגדלת הג'נט ל-17 אינץ', די וי די, מצלמת רוורס, איתורן , שדרוג לספוילר גדול יותר (לא הרגיל שמגיע בכל הדגמים ).

כל הפינוק כולל אגרת רישוי עולה בחברה 126,000.

אני קיבלתי הצעה לרכוש את הרכב ב-99,900 אם אני לוקח את הרכב מהתצוגה (עומד בתצוגה בסביבות החצי שנה ).

מיותר לציין שהאוטו מלוקק בלי שום שריטה וכל יום אחת העובדות מעבירה עליה סמרטוט :wink:.

כמובן שהאחריות גם ניתנת לשנתיים+ אופציה לטרייד אין עתידי לאחר 24-36 חודשים.

כאן אתם ניכנסים לתמונה, לקפוץ על ההצעה או לחשוב פעמיים? (דרך אגב את המקדמה של ה-2000 שקל כבר נתתי כדי לשריין לי את הרכב, במקרה שאני מבטל מחזירים לי את המקדמה ).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כמה יעלה לך רכב זהה לא מהתצוגה?

לא שאני חושב שיש בעיה עם רכב מהתצוגה, אבל מניסיוני לא עושים הנחות מהותיות על רכבים מתצוגה ולכן יכול להיות שבהפרש מינורי תוכל לרכוש רכב לא מתצוגה.

אם ההפרש גבוה כנראה שהסיבה היא גיל הרכב, אולי מתקרב ל- 12 חודשים מיום היצור שלו.

אגב, אם הרכב בתצוגה חצי שנה זה אומר שהוא לפני מתיחת הפנים שעברה האיביזה ממש עכשיו (בישראל).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המחיר בסיס כולל אגרת רישוי 112,000 אם אתה מוסיף את כל עלויות התוספות שציינתי הרכב מתייצב על מחיר של 126 K פחות או יותר. הרכב עומד חצי שנה בתצוגה.

אתה יכול אולי לעלות תמונה של האיביזה לפני ואחרי המתיחת פנים?

פורסם
המחיר בסיס כולל אגרת רישוי 112,000 אם אתה מוסיף את כל עלויות התוספות שציינתי הרכב מתייצב על מחיר של 126 K פחות או יותר. הרכב עומד חצי שנה בתצוגה.

אתה יכול אולי לעלות תמונה של האיביזה לפני ואחרי המתיחת פנים?

איזה מחיר עושים לך על הרכב אחרי הנחה? לא מה מחיר המחירון. עם כל הכבוד, לא נראה לי שיש בארץ איביזה שעלתה לבעליה 126K ש"ח (להוציא FR או קופרה)

איביזה מתוחה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא הבנת, מה ההצעה לרכב זהה שיש בתצוגה אבל לא מתצוגה.

פורסם

אם הרכב נמצא חצי שנה בתצוגה זה בטוח הדגם לפני מתיחת הפנים, מלבד זאת היום אין רמת גימור הנקראת "ספורט" אלא רק FR שהיא המחליפה של הספורט, הדגם החדש של האיביזה לאחר מתיחת הפנים נכנסה לאולמות התצוגה סוף מאי תחילת יוני.

חבר של אחי שהצלחתי לסגור לו עסקה גם על איביזה צהובה 5 ד'ל 1.2TSI ידני עם כל התוספות שרשמת חוץ מהספויילר, במחיר שהוא הרבה מתחת למה שרשמת וזה רכב חדש ששכב בבונדד כמעט שנה. אני לא יודע אם נשארו עוד איביזות לפני מתיחת פנים בשילוב ה-5 ד' 1.2TSI ידני ספורט, זכור לי אדומה כחולה ועוד צהובה תבדוק את זה כי אמור להיות להם שנה בקרוב.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אם אני זוכר נכון אז 112,000 כולל הכל.

השאלה אולי אני יכול עוד להתמקח איתם ולקבל את האיביזה FR במחיר של 100,000.

יש פה אנשים שניכנסו לאחרונה לצ'מפיון?

פורסם
אם הרכב נמצא חצי שנה בתצוגה זה בטוח הדגם לפני מתיחת הפנים, מלבד זאת היום אין רמת גימור הנקראת "ספורט" אלא רק FR שהיא המחליפה של הספורט, הדגם החדש של האיביזה לאחר מתיחת הפנים נכנסה לאולמות התצוגה סוף מאי תחילת יוני.

חבר של אחי שהצלחתי לסגור לו עסקה גם על איביזה צהובה 5 ד'ל 1.2TSI ידני עם כל התוספות שרשמת חוץ מהספויילר, במחיר שהוא הרבה מתחת למה שרשמת וזה רכב חדש ששכב בבונדד כמעט שנה. אני לא יודע אם נשארו עוד איביזות לפני מתיחת פנים בשילוב ה-5 ד' 1.2TSI ידני ספורט, זכור לי אדומה כחולה ועוד צהובה תבדוק את זה כי אמור להיות להם שנה בקרוב.

על איזה מחיר מדובר?

פורסם

upp :)

פורסם

חברים יקרים, כל מקרה לגופו.

בסופו של דבר, ההצעה עושה רושם חיובי לחלוטין.

הרכב מגיע עם המון המון תוספות ובמחיר של 99,900 ש"ח.

עצם העובדה שהרכב בתצוגה לא משנה לפי דעתי, כל עוד אין פגמים נראים לעין.

מבחינת מועד עליה לכביש, אין הבדל לעומת רכישה רגילה.

תמיד שווה ללחוץ עוד קצת ולבדוק אלטרנטיבות, אולם ההצעה על פני הדברים נראית סבבה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
חברים יקרים, כל מקרה לגופו.

בסופו של דבר, ההצעה עושה רושם חיובי לחלוטין.

הרכב מגיע עם המון המון תוספות ובמחיר של 99,900 ש"ח.

עצם העובדה שהרכב בתצוגה לא משנה לפי דעתי, כל עוד אין פגמים נראים לעין.

מבחינת מועד עליה לכביש, אין הבדל לעומת רכישה רגילה.

תמיד שווה ללחוץ עוד קצת ולבדוק אלטרנטיבות, אולם ההצעה על פני הדברים נראית סבבה.

בהצלחה.

צודק באמת שווה ללחוץ עוד קצת ולבדוק אלטרנטיבות 8)

עדכון בהמשך השבוע

• תוכן חדש...