Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אני נפטר מהרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחנה אותו בשכונת הרכבת בלוד עם מפתחות בסוויץ'

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או בחניה של מרכז הקניות בשפיים-געש, אפשר גם בלי מפתחות :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה מצב הרכב מבחינה חיצונית ופנימית? כמה ק"מ עשה הרכב וכיוצא בזה? נניח שהגיר היה מתפקד היית נוסע ברכב או מנסה למכור אותו בכל מקרה? האם יש לך כסף לשים על רכב אחר? בקיצור, אולי שווה לתקן את הגיר או אולי לשים גיר אחר לנסוע איתו כמה שנים ואז לתת אותו למנוחת עולמים למגרש הגריטה. תחשוב על זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תתקשר לסוחרי מתכות - אולי אפילו תקבל עליו כמה גרושים

זה באמת תלוי בהרבה דברים, אם אתה אוהב את הרכב והוא מספק את צרכיך אפשר לתקן ולנסוע,

גם אם זה לא משתלם מבחינה כלכלית ומבחינת המחירון.

אם זה לא המצב אפשר למכור אותו במחיר נמוך ואולי מישהו ירצה לקנות ולתקן.

או שתמכור לחלקים.

והכוונה היא לא למתכת אלא למכור חלקים של הרכב כחלקי חילוף משומשים.

פורסם

בפירוקיה 400-600 ש' מקסימום והגרירה עליו.

הסוחרים שמסתובבים (אלה שמדביקים על כל עץ רענן "קונה רכבים לפירוק") אולי יתנו כמה גרושים וגם יפנו את הנבלה על חשבונם.

רכב כזה במצב נסיעה נמכר בכ 2000-4000 ש'.

פירוקיות נותנות כ-10% ממחיר השוק. (תלוי בביקוש לחלפים לעומת נדירות הדגם בפירוקיות).

לפיכך - גם אין טעם לתקן. צודק השואל שרוצה לשלוח את הרכב למנוחת עולמים.

אם יש סבלנות אפשר לפרסם ביד 2 ב2000 ש' ולחכות לציידי הגרוטאות שיתקשרו.

אגב - ninjmnky לא ידעתי שהחניון ההוא נחשב מסוכן. טוב לדעת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מכיוון שהרכב נמכר במחיר נמוך מאוד גם בתור תקין, אין טעם לחפש גיר תקין מפירוקיה + להעביר טסט (ואולי להיכנס לעוד הוצאות).

המקום הנכון הוא דפי זהב, שם תמצא פירוקים באיזור מגוריך. עד רדיוס של 50 ק"מ אנשים יבואו לגרור אותה.

אחרי שקבעת עם הבחור, סכם איתו על מחיר מזומן של 500 ש"ח וחכה לגרר.

ההמלצה שלי - להוריד לפני הכל את הרכב מהכביש במשרד הרישוי, על מנת שלא יהיו בעיות.

פורסם

הרכב במצב טוב

יש מזגן הכל עובד מנוע אחרי ראש

האוטו פיקס עם 150 אלף בלבד - אני ב3 שנים עשייתי פחות מ30 אלף

הרכב היה של איזה זקן (יד1) ברוב שעמד הוא נרקב לא בגלל נזק אחר

החלפתי כמעט כמ מה שהיה אפשרי

לצערי אכלתי אותה בזמנו עם גיר במקום לשפץ את שלי

גם ב1000 אני אתן אותו

פורסם

הרכב במצב נסיעה עד שהגיר מתחמם ומתחיל לעשות בעיות של החלקה בעיקר שאני בעליה

זה מוזר שבבוקר שאני נוסע לעבודה 7 ק"מ הוא יחסית בסדר אבל אחר הצהרים בעליות הביתה וכל שניה פקק הוא מתחיל לזייף ולהחליק

• תוכן חדש...