Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

רכשתי טויוטה היילקס 96 וביצעתי בדיקה לפני כן. בתדפיס הבדיקה לא נרשם דבר לגבי מד חום המנוע אך הבודק אמר לי בעל פה שהמחוג לא עולה הרבה . המחוג אכן לא עולה יותר ממילימטרים ספורים ובטח שלא מגיע לחצי כמו ברכבים רבים אחרים .

מניסיונכם האם המצב תקין?

 

תודה ושבוע טוב

 

יואב

פורסם

שלום

 

לאחר 9-10 היילקסים.

 

תבדוק טרמוסטט.

יש מצב שתפוס, או אולי בכלל פורק בגלל התחממות.

אם הוא לא נמצא שם בכלל, שים לב שאין בעיות אחרות במערכת כמו רדיאטור סתום.

 

תבדוק את העניין, זה לא צריך להיות כך, גם צריכתה הדלק לא אפטימלית.

 

פלג_

פורסם

תודה. ניקזתי את הרדיאטור היום והמים יצאו דיי חלודים אבלי בל גושים או משהו כזה. הרכב עמד, אצל מי שרכשתי ממנו ואולי זאת הסיבה?? בכל מקרה התכוונת שזה משפיע על צריכת הדלק כשאין טרמוסטט?

 

יואב

פורסם

למנוע יש טמפרטורת עבודה.

שהוא לא עובד בטמפרטורה זאת, יש לזה כל מיני השלכות.

 

פתח את הצינורות ותעביר זרם מים עם צינור, תראה כמה זבל עוד יצא משם.

פתח על הדרך את הבית טרמוסטט ותראה מה מצבו.

×
×
  • תוכן חדש...