Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן בפולו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה בקירור של המזגן, החימום עובד אחלה, כל החורף עבד מעולה, עכשיו בקיץ התחילו לצוץ תקלות.

המזגן נורא מתקשה לקרר אם הוא עמד הרבה זמן בשמש, בבוקר ובערב הוא עובד מצויין, אבל בשעות הצהריים כשהכי צריך אותו הוא פשוט לא עובד.

מילאתי גז לא מזמן אז כנראה שזאת לא הבעיה. הציעו לי לנקות פילטרים, זה יעזור במשהו?

פורסם

קיים רק פילטר אחד לסינון האוויר הנכנס לתא הנוסעים והחלפתו תשפר במעט את זרימת האוויר ואולי גם במעט את טמפ' הקירור.

הסיבה לרמת קירור נמוכה היא כנראה אחרת ולא כתוצאה מפילטר אוויר סתום לכן אני מציע לך לבדוק את מערכת הקירור אצל מזגניסט מקצועי.

בדיקה מקצועית של כושר הקירור רצוי לבצע לפי הנחיות הייצרן שהם:

1. לחבר לרכב סורק תקלות ולבדוק אם קיים קוד תקלה.

2. להחנות את הרכב במקום מוצל ולסגור דלתות וחלונות ולהפעיל את המזגן על טמפ' הכי נמוכה ולהפעיל את המפוח בעוצמה נמוכה.

לאחר פרק זמן מסויים (אינני זוכר כמה זמן) יש לבדוק את הטמפ' ביציאה מפתחי האיוורור בעזרת מד-חום ייעודי למטרה זו.

טמפ' תקינה צריכה להיות 7 מעלות צלזיוס או פחות מזה.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

בעיה כזאת של תפוקת קרור נמוכה יכולה להגרם מהרבה סיבות ,מכניות או חשמליות

בעיקרון המזגן ברכב הזה מאד חזק ויעיל כך שאצלך כנראה שיש בעיה .

אתה מוזמן אלינו למוסך לבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...