Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הרכבים מעולים השאלה היא מה עדיף בשבילך.

ה-4 דלתות יותר שימושית ותא המטען שלה גדול יותר. ה-5 דלתות מנצחת מבחינת העיצוב אבל שים לב שבשנים האלו לחלק מהדגמים יש גיר אוטומטי-רובוטי ולא גיר אוטומטי רגיל.

פורסם

בשנתון 2007-8 הייתי הולך על ה-4 דלתות בזכות הגיר האוטומטי הסטנדרטי.

החל משנת 2009 הייתי הולך על ה-5 דלתות שכן הוחלף הגיר לגיר אוטומטי 5 הילוכים מעולה.

מבחינת עיצוב, זה עניין של טעם. ה-5 יותר מעניינת לטעמי.

ה-5 יותר פרקטית.

יש לה תא מטען גדול בשביל האצ'בק - כ- 400 ליטר לא כולל התא הנסתר במידה ואין גלגל ספייר. ל-4 יש 390 ליטר, אבל תא המטען עמוק ואין לו גובה מספק, כך שהוא לא פרקטי להעמסות.

המושבים האחוריים מתקפלים וצונחים ב-5, כך שנוצר שטח אדיר.

עיצוב הפנים מוצלח יותר ב-5.

תנוחת הישיבה ב-5 גבוהה יותר מאשר ה-4.

באופן כללי - ה-5 היא מכונית שמיוצרת באנגליה כאשר ה-4 מיוצרת בטורקיה.

ה-5 מרגישה יותר איכותית, והיא יותר פרקטית.

אם המחיר דומה, ללא ספק הייתי הולך על ה-5 (משנת 2009).

ל-4 דלתות יתרון קל במרווח הרגליים ליושבים מאחורה, אולם גם ב-5 הוא הרבה יותר ממספק (אני 185 ס"מ ויש לי שם הרבה מקום).

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
בשנתון 2007-8 הייתי הולך על ה-4 דלתות בזכות הגיר האוטומטי הסטנדרטי.

החל משנת 2009 הייתי הולך על ה-5 דלתות שכן הוחלף הגיר לגיר אוטומטי 5 הילוכים מעולה.

מבחינת עיצוב, זה עניין של טעם. ה-5 יותר מעניינת לטעמי.

ה-5 יותר פרקטית.

יש לה תא מטען גדול בשביל האצ'בק - כ- 400 ליטר לא כולל התא הנסתר במידה ואין גלגל ספייר. ל-4 יש 390 ליטר, אבל תא המטען עמוק ואין לו גובה מספק, כך שהוא לא פרקטי להעמסות.

המושבים האחוריים מתקפלים וצונחים ב-5, כך שנוצר שטח אדיר.

עיצוב הפנים מוצלח יותר ב-5.

תנוחת הישיבה ב-5 גבוהה יותר מאשר ה-4.

באופן כללי - ה-5 היא מכונית שמיוצרת באנגליה כאשר ה-4 מיוצרת בטורקיה.

ה-5 מרגישה יותר איכותית, והיא יותר פרקטית.

אם המחיר דומה, ללא ספק הייתי הולך על ה-5 (משנת 2009).

ל-4 דלתות יתרון קל במרווח הרגליים ליושבים מאחורה, אולם גם ב-5 הוא הרבה יותר ממספק (אני 185 ס"מ ויש לי שם הרבה מקום).

בהצלחה.

תודה על העזרה

• תוכן חדש...