Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו HGT VS פיז'ו 206GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם השתחררתי מהצבא לפני כחודש והתחלתי לעבוד ועכשיו הגיע הזמן לקנות לי רכב נחמד.

עכשיו ההתלבטות שלי היא בין HGT לבין 206GTI שנתונים סביב ה2001.

אני מחפש ברכב שיהיה ספורטיבי(לא מחפש אימפרזה טורבו) אבל שיהיה זריז כיפי ואמין.

הסכום שאני מקציב 20K.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

206GTI היא המכונית המהנה יותר, אבל מעטות נמכרו ומעטות עוד יותר נותרו "בחיים". מציע לך לקנות את מה שאתה מוצא ראשון במצב טוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר לתקציב כבר ראיתי בגלל זה אני שואל על שתי הרכבים האילו.

עכשיו בגדול אין השוואה בין HGT לGTI?

הGTI עולה בכל הפרמטרים?

פורסם

אני חוזר על העצה של רוני, איך הרכבים, הישנים, הללו היו בצעירותם, פחות משנה היום ממצבה של מכונית ספיציפית.

בגדול, תקנה אחד מהרכבים שהוזכרו בשרשור שהוא במצב טוב (אם תמצא).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתקציב שלך יהיה לך קשה למצוא את שתי האופציות במצב טוב.

כמו שכבר נרשם, האמינות שלהם תקבע לפי איך הם טופלו עד היום.

!AWDSOME

פורסם

הGTI עולה על הHGT בכל פרמטר ללא שיפורים כסטרנדרט?

אני ממש ממש בהתלבטות לגבי הרכבם האילו לפני ששאלתי בפורום נמשכתי יותר לכיוון הפיאט

אבל אחרי התגובות פה בפורום אני הולך לכיוון הפיגו

פורסם

בקצרה, כן.

אולם הסיכוי שתמצא פג'ו שמורה בתקציב הזה הוא שואף ל-0.

לכן סיכוי סביר שבכל זאת שתקנה את הפיאט.

בהצלחה.

אלי.

פורסם

אני מציע שתבדוק גם 206 XS מ-2001. מנוע נמרץ, שלדה טובה וגימור משופר לעומת הדגם הרגיל או זה שמשנת 2000. ומבחינת כוח - ממש לא חסר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא הייתי אומר שאחת מהן מנצחת באופן חד משמעי את השניה. גם אני אחזק את העצה של "תקנה את הכי שמורה שתמצא". רק שבתקציב הזה קשה לי להאמין שתמצא אחת באמת שמורה ואחת שחוטה עדיף שלא תקנה כי זה יהיה בור ללא תחתית.

אם אתה מבין את המשמעות של אחזקת רכב ספורטיבי ישן (השלכות כלכליות בעיקר) אז או שתעלה מעט בתקציב ואז יהיה לך קל יותר למצוא את אחד הרכבים המדוברים או שתלך על ספוטיביות טיפה ישנות,זולות או פשוטות יותר שניתן למצוא בתקציב שלך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
הGTI עולה על הHGT בכל פרמטר ללא שיפורים כסטרנדרט?

אני ממש ממש בהתלבטות לגבי הרכבם האילו לפני ששאלתי בפורום נמשכתי יותר לכיוון הפיאט

אבל אחרי התגובות פה בפורום אני הולך לכיוון הפיגו

שתיהן דיי דומות.

ל206 יש הגה יותר "מתקשר", בעוד שלפונטו יש יותר כוח.

!AWDSOME

פורסם
שתיהן דיי דומות.

ל206 יש הגה יותר "מתקשר", בעוד שלפונטו יש יותר כוח.

על סמך מה אתה טוען את זה? ה2 ליטר של פגיו עם 136 סוסים וקג"ם עדיף על הפונטו עם מנוע 1.8 ו131 סוסים?

הפגיו חולקת מנוע דומה עם עוד מכוניות קונצרן, תחשוב מה יקרה אילו הוא ירכיב סעפת פליטה ויניקה של פגיו 306 GTI6?

הפונטו עם מנוע יותר נדיר בארץ, ויכולת העלת ההספק בפונטו אופציה של יותר כסף.

העלת ההספק אחרי פרק זמן מסוים היא רק עניין של זמן, כיוון שאלה אכן מכוניות ספורטיביות, אך לא מכוניות ספורט ולא טילי האצה, כך שרוב האנשים שמתרגלים אליהן אכן חפצים בהוספת כוח.

פורסם

כשהרכבים יצאו מהחברה הפיג'ו הייתה חזקה יותר באחריות ובבדיקה :

לאחי הבכור הייתה פונטו HGT 2001 ולי הייתי פיג'ו 206GTI 2003 ולקחתי אותו בכל פעם.

כמובן שהיום אין לדעת כמה סוסים נשארו באוורה של כל אחת מהן...

מעבר לכך,

התנהגות עדיפה בהרבה בפיג'ו. איכותית יותר ונעימה יותר.

מאוד מאוד אהבתי את המכונית הזו.

שתיהן די נדירות - מצטרף להמלצת ה"קנה את הראשונה שתמצא במצב טוב" אבל בתקציב הנוכחי לא רואה את זה קורה...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לדעתי בלבד, הפג'ו 206 GT היא לא כ"כ GT, אם הבנת, לפי כמה פרסומים של אתרים שעשו בדיקה וחוות דעת לאוטו הזה התוצאות היו לא מספקות...לפחות ממה שאני ראיתי, ולפי מה שהבנתי מחברים שהתנסו בעבר עם הפונטו, היא יותר שובבה ומהירה מהפג'ו ונותנת תמורה גדולה יותר בסעיף של הביצועים

• תוכן חדש...