Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Yokohama S Drive - מאיפה ובכמה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני צריך להחליף את כל הצמיגים ברכב שלי.

וקיבלתי היום הצעה מ"צמיג ישיר" שבפ"ת, ב-520 ש"ח לצמיג כולל מע"מ.

הצמיגים מסוף 2011, מידה 205-55-16.

מאיפה אפשר להשיג צמיגים יותר טריים ואולי במחיר יותר טוב ?

אשמח גם אם החנויות שמפרסמות פה יגיבו ... תודה ! :-)

פורסם

אני הייתי מוותר על ההצעה שקיבלת, אנחנו כבר במחצית של 2012 אין שום סיבה לרכוש צמיג שישב חצי שנה במחסן (לא שהוא לא טוב פשוט אפשר למצוא אלטרנטיבות אחרות)

היוקו אחלה צמיגים, מה עם T1R? אם אתה מחפש אחיזה מעולה ברטוב הם הצמיגים בשבילך ביחס עלות תועלת מעולה.

פורסם
אני הייתי מוותר על ההצעה שקיבלת, אנחנו כבר במחצית של 2012 אין שום סיבה לרכוש צמיג שישב חצי שנה במחסן (לא שהוא לא טוב פשוט אפשר למצוא אלטרנטיבות אחרות)

היוקו אחלה צמיגים, מה עם T1R? אם אתה מחפש אחיזה מעולה ברטוב הם הצמיגים בשבילך ביחס עלות תועלת מעולה.

תודה על התגובה.

אומנם חשוב לי שתהיה אחיזה טובה, אבל חשוב לי גם אורך חיים יותר גבוה ...

מה שה-S Drive עולים על הטויו בפרמטר הזה, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

חצי שנה וגם קצת יותר זה לא נורא. צמיג בן חצי שנה הוא צמיג טרי. גם מעל לגיל הזה (ומתחת לגיל שנה) - הצמיג ראוי לרכישה. כמובן שבין שני צמיגים זהים, עדיף צמיג בן שלושה חודשים על אחד בן עשרה חודשים, אבל גם כאן זה לא הבדל ענק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אהלן, אני צריך להחליף את כל הצמיגים ברכב שלי.

וקיבלתי היום הצעה מ"צמיג ישיר" שבפ"ת, ב-520 ש"ח לצמיג כולל מע"מ.

הצמיגים מסוף 2011, מידה 205-55-16.

מאיפה אפשר להשיג צמיגים יותר טריים ואולי במחיר יותר טוב ?

אשמח גם אם החנויות שמפרסמות פה יגיבו ... תודה ! :-)

שלום,

האם מחיר לצמיג הוא כולל העבודה? כולל איזון גלגלים?

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם
כולל עבודה, לא כולל איזון.

אם כך, לטעמי 520 ש"ח הוא מחיר קצת יקר.

אינני מאיזור המרכז, כך שלא אוכל להמליץ על מקום, אך כדאי לך להמשיך לחפש מחיר נמוך מזה שקיבלת.

לשם השוואה, באיזור בו אני גר, יש פנצ'רייה גדולה ומוכרת.

שאלתי חבר שיש לו S DRIVE במידה קצת דומה לשלך - 205.50.16 - ולו עלתה רביעייה+התקנה+איזון 2,000 ש"ח.

לתשומת ליבך.

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

תתקשר ליבואן והוא יאמר לך אם יש מלאי טרי יותר, ואם כן אצל מי.

חצי שנה זה נחשב צמיג טרי.

אני מאמין שאם תדבר עם צמיג ישיר הוא יתן לך איזון במחיר הזה כי שווה לו לא לפספס לקוח.

הצמיג יותר טוב מ T1R

קובי

:-)

• תוכן חדש...