Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם אפטות בפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניגרם גם מאכילת מאכלים,עם טבע חם.כגון:תמרים.אגוזים וכו.. לפעמים גם משימוש בידיים לא נקיות,שמעתי על משו שמורחים ע"ז והוא מקפיא את זה(בית מרקחת)

פורסם

האפטה נגרמת לרוב מחוסר איזון של החומצות בחלל הפה.

צריך לאזן על ידי גיוון במאכלים، אכילת ירקות ופירות . בעיקר עגבניות.

מי שמרבה באכילת פסטות ופחממות יסבול מזה יותר.

גם מתח נפשי "עוזר" לתופעה.

חשוב לומר שכל התרופות שנרשמו כאן עוזרות להרגיע את האיזור או לרפא את הפצע לאחר שנוצר אך לא מיועדות למניעה או טיפול.

כזאת הרפואה בימנו.

כואב הראש? קח תרופת הרגעה וזהו..

פורסם

אתם עושים קצת בלאגן כאן בקשר למה זה אפטה ובנוסף לא כל פצע כיבי שיש בפה זה אפטה.

שוב אני שואל: האפטה מופיעה כל פעם באותו מקום?

פורסם
סובל הרבה מהחרא הזה, לפעמים פעם בחודש לפעמים פעמיים.

מה שלא ניסיתי, לא עזר(למרות שחלב עיזים לא ניסיתי). בנתיים הדבר היחיד שאני חושב שעוזר בנתיים בחודשיים שאני משתמש בזה(הוא לא גורם להם לא להופיע אלא פשוט מעלים אותם כשהם קטנים אחרי יומיים-שלוש) זה שימוש במשחת השיניים "פרודונטקס" ולא לשתוף את הפה בלילה אחרי צחצוח השיניים.

במקרה התחלתי להשתמש במשחה הזו, ובדיוק אחרי שהתחלתי יצא לי אפטה בלשון...כאבי תופת.

אבל השתמשתי במקלות עם החומר המוזר הזה נקרא ORAL משהו, שורף כמו שלא שרף לי בחיים, הפה שלי התחיל לנזול מרוב ריר ברגע שנגעתי בפצע וזה עשה מעין שטח לבן על הפצע, זה אמנם גרם להקלה של הכאבים לאיזה יום יומיים אבל לא הוריד את הפצע לגמרי, רק פתאום הפצע הפך מפתוח לסגור (כאילו התמלא בחומר).

אגב, הפצע עדיין קיים ועברו יומיים אחרי השימוש במקלות

Opel Adam S 2017

פורסם
אתם עושים קצת בלאגן כאן בקשר למה זה אפטה ובנוסף לא כל פצע כיבי שיש בפה זה אפטה.

שוב אני שואל: האפטה מופיעה כל פעם באותו מקום?

מופיע כל פעם במקום אחר אבל אף פעם לא על הלשון או החניכיים חס וחלילה.

בחיים לא היה לי הרפס וגם לאשתי לא הרפס ולא אפטות.

לטפל אני יודע אבל המניעה היא הסוד, לפי כל הטיפים שקיבלתי פה יש בערך 30 סיבות שונות.

סתם מעצבן אותי הדבר הזה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ירייה באפילה אבל ננסה,

קרה לי מס' פעמים בעבר ואני יכול להמליץ בתור טיפול מונע לשמור על היגיינת פה גבוהה :

צחצוח שיניים ,לשון ,חלל הפה ושימוש קבוע במי פה .

Gn'f'R

פורסם
השאלה העיקרית ממה זה נובע בכלל, שום לחץ הכל ורוד ברוך ה'.

זרקו לך פה מלא השערות, אף אחת מהן לא מוכחת מאחר והאפטות האלה הן תעלומה.

לא יודעים ממה באות, לא איך מרפאים ולא למה אחד סובל מהן פעם בשבוע ואחר מעביר 90 שנה בלי לדעת מה זה אפטה.

אבל השתמשתי במקלות עם החומר המוזר הזה נקרא ORAL משהו, שורף כמו שלא שרף לי בחיים,

אני מבין שאתה מהדור שכבר לא היה בצבא פונגיציד.:twisted:

הדבר הזה היה משגר אותך לאורביט ליד איזה ספוטניק סובייטי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...