Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גזענות נגד מהגרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם בעד להעיף מהארץ את כל השווארצע חייעס שהגיעו ממדינות אפריקה והמזה"ת. הם כולם אלימים, שיכורים, משתוללים, לא מכבדים את חוקי המדינה וחסרי תרבות.

והנשים שלהם זונות.

פשוט צ'חצ'חים אחד אחד, לא סתם קוראים להם מרוקו סכין.

ואם להיות רציני לרגע, אז אני זוכר ימים אחרים בדרום תל אביב והתחנה המרכזית הישנה לפני כל המהגרים שפלשו אלינו. אז היית יכול להיות בטוח שהנרקומן יהודי, וכל הזונות שם יהודיות, והשיכורים שפורצים לך לאוטו הם יהודים, והערסים שמרביצים לך הם יהודים גם כן.

כל השטיפת מוח הגזענית הזאת שקורית עכשיו היא שיקרית שכן העליה בפשיעה שם היא זניחה ביחס לכמות האנשים שדחפו לשם. וצריך להאשים רק את ביבי וממשלתו על זה שהם דוחפים לשם אנשים בצורה ממוסדת ולא מאפשרים להם לעבוד או לעזוב.

צריך פשוט להחליט על מדיניות הגירה מסודרת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב, אחרי הזונה היהודיה יש לנו גם אוסטאשה יהודי.

ולגבי פתרון לפליטים - לדעתי הכי פשוט להגיע להסכם עם ממשלת אריתריאה (סודן כבר לא בעיה כי שם לא מדובר בפליטים אלא במהגרי עבודה ולאט לאט יוחזרו כולם) שישראל תקים שם כפר/עיירה חקלאית לדוגמה, ואליה יוחזרו כל תושביה תוך שהם מודרכים בחקלאות ישראלית מתקדמת (כן, חלקית על חשבוננו).

ככה גם נקבל רווח תדמיתי, גם נפתור את בעית הפליטים בישראל, גם לא נשלח אותם למוות וגם באריתריאה יקבלו ידע והתקדמות בתחומים חשובים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מעניין מאוד שרק עכשיו נפל לי האסימון. אדוני היקר פותח השירשור, תבין את זה טוב טוב ותכניס לך את זה טוב טוב לראש. החברה הסודנים הם מחפשי עבודה או מחפשי מקלט או אפילו באו רק לראות את נינט טייב. דבר אחד בטוח והם לא מהגרים כמו שקראת לשירשור. מהגרים לא עוברים גבולות בהסתננות. מהגרים זה שאתה מגיע לארץ חדשה באישור. מהגרים היו אנשים שבאו לארה"ב בשלהי המאה ה 18 ועד היום. מהגר זה אדם שמקבל אישור לבוא ולגור במדינה חדשה. מהגרים הם לא.

אם הם מהגרי עבודה אז הם לא פליטים, אם הם פליטים אז הם לא מהגרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אז אתה בעצם מצדיק אלימות זהה כלפי הישראלים ששוהים בארה"ב בלי אישורי שהיה?

אתה יודע, כל החברה אחרי צבא שעובדים בהובלות או מוכרים פוסטרים בקניונים

שישרפו להם חנויות?

ירביצו להם ברחוב?

יזהירו את הציבור במהדורות החדשות שהם באים מהמזרח התיכון ומלאים בטפילים ומחלות אקזוטיות?

שיגידו שהיהודים מהמזרח התיכון יש להם מזג שונה והם אונסים את הנשים שלנו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל שינו את הכותרת. זו לא הכותרת שאני נתתי.

שנית, לפי אותו ההיגיון זה בסדר גמור שערבים בשטחים ישחטו כל ישראלי שנכנס לשם, שאת יהודי אירופ שלאחר השואה היה צריך להמשיך להשמיד ושהיהודים שהגיעו לארץ לפני קום המדינה היו צריכים להישחט. כמובן שאפשר להשמיד גם את רוב היורדים.

תסלח לי אבל לקבוע שמותר לפגוע באדם רק בגלל המקום בו הוא נולד והדרך בה הגיע לכאן זו גזענות מהסוג הכי שפל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל הזרים בארץ הם לא פליטים אבל מסתנני עבודה,

קמצוץ בודד מתוכם בסכנת חיים,

אבל, ברגע שעבר את הגבול, הוא מאבד את התואר פליט.

זה שבדרום סודן אין בית חולים כל 30 ק"מ, או שכשפותחים את הברז לא יוצא 22 שקל לשעה לא אומר שמגיע להם להישאר פה.

לכן, צריך לקחת את כולם, ומבחינתי להקים להם מדינה חדשה באפריקה, יחד עם השקעה של 50 מיליון שקל של ישראל לפני שיהיה מאוחר.

----

פורסם

פליט מוגדר אדם שברח ממדינתו למדינה שכנה בעלת גבול משותף.

מבקש מקלט זו הגדרה שונה בתכלית, והיא כמובן מחייבת את רצון המדינה שאליה הגיע מבקש המקלט.

99.9% מאזרחי אפריקה שהגיעו לכאן הם מסתנני עבודה שבאו לפתוח כאן חיים חדשים במדינה שבה רמת החיים מקבילה לזו שבמדינות אירופה, ואם נראה לכם שהתנאים שהם חיים בהם קשים, אז דעו שבכל מקרה הם עולים במאות אחוזים על התנאים שבמדינות שמהם באו.

כל עוד היו כאן 15-20K מסתנני עבודה בדרום ת"א, לכולם היתה עבודה וקורת גג, פחות או יותר.

ל 40-50K פשוט אין, ואז תופעות השוד, הגנבות ואלימות פרצו במלוא עוזן.

מדינת ישראל אלופה בלהזניח בעיות קטנות ונזכרת לטפל בהן רק שהן הופכות לאקוטיות, ואז נזכרו שיש צורך להקים גדר גבול מסודרת בין ישראל למצרים.

אגב, בעיית ההסתננות לישראל הוחמרה מאז נפילת משטר מובארק והתרופפות השלטון בקהיר.

בסיכומו של דבר כל המיסתננים ישובו לארצותיהם, זה רק יעלה לנו הרבה כסף, זה הכל.

עד אז צריך לנהוג כלפיהם באנושיות ראוייה, על כל המשתמע מכך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וממש לפני כמה דקות הם צעדו ברחוב אלנבי תוך כדי צעקות והפחדת התושבים.

דרך ממש לא נעימה לפתוח את הבוקר, במיוחד שיש אפשרות אחרת..

פורסם

נשאר רק לסגור את תל אביב עם גדר חשמלית ומגדלי שמירה, ולהפוך למחנה פליטים אחד גדול, כמו בסרט "Children Of Men".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי הבעיה היא שבראש ממשלתינו עומד אדם שברירי וחסר עמוד שדרה. חסר יכולת לתפקד במצבי לחץ (לא אני אמרתי), פחדן ופופוליסט. למה לא לשבת ולדון בפתרון יצירתי כיאה למח היהודי? למה לא לעשות כבר משהו? למה מחכים?

אז יופי, יצא מטוס אחד עם 150 אפריקאים. זהו? נשארו עוד כמה רבבות.

קראתי כאן בשרשור כמה תגובות ופתרונות מעניינים. אז למה לא להסגר על מדיניות, ולהתחיל ליישמה במיידי? אנחנו רואים מה קורה באירופה המערבית, שלא ידעה לתכנן מדיניות כזו כמו שצריך.

172

פורסם
יש הבדל בין לתמוך בהם לבין להבין את הסיבה למעשיהם. אני לא תומך באלימות כלפיהם אבל בהחלט יכול להבין מדוע תושבי שכונות מסוימות בארץ הלכו לכיוון הזה. אני חושב שאם יתחילו להסתובב מאות סודנים בשכונה שלך, גם אתה תבין.

מה לעשות, אלו אנשים שלא הגיעו ממדינה מפותחת. אין להם ידע מקצועי, אין להם היכרות עם העולם המודרני, לחלקם יש מחלות מדבקות, לא כולם מכירים את המושג הזה שנקרא שירותים ואת אופן השימוש בו. יש לנו מספיק מסכנים משלנו, כאלו שלא חצו 4-5 מדינות באפריקה כדי להגיע לכאן ונולדו כאן. למה שלא נעזור להם לפני שאנחנו עוזרים למסכנים ממקום אחר? למה החיים של אזרח דרום סודאן שלא משלם מיסים ולא שירת בצבא חשובים יותר מהחיים של סבתא שלי ששירתה באצ"ל ושילמה מיסים כל חייה?

כתבת דבריי טעם.

הכסף שמבזבזים היום על טיפול רפואי בפליטים+1000 יורו לכול פליט שעוזב מרצונו היה מאוד עוזר לסבתא שלך שחייה כנראה על קיצבת זיקנה של ביטוח לאומי וממשיכה לשלם על תרופות סכומי עתק.

איזה כייף לי :)

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אז אתה בעצם מצדיק אלימות זהה כלפי הישראלים ששוהים בארה"ב בלי אישורי שהיה?

אתה יודע, כל החברה אחרי צבא שעובדים בהובלות או מוכרים פוסטרים בקניונים

שישרפו להם חנויות?

ירביצו להם ברחוב?

יזהירו את הציבור במהדורות החדשות שהם באים מהמזרח התיכון ומלאים בטפילים ומחלות אקזוטיות?

שיגידו שהיהודים מהמזרח התיכון יש להם מזג שונה והם אונסים את הנשים שלנו?

אני בטוח שבמידה ואותם ישראלים אחרי צבא היו ישנים על ספסלים ברחוב,

מתפרנסים ברובם מפשיעה, ומחרבנים בחצרות התושבים וגני-הילדים,

אני בטוח שכך הטקסני היה מגיב. :lol:

(כמה מהפליטים הצליחו "למנף" את עצמם לכדי עצמאות כלכלית?

וגם הם, סביר להניח שלא כולם הגיעו לשם בדרכים כשרות, אני מדבר על הגל ששטף אותנו לאחרונה -

כשלא היו הרבה מהם מעגל התעסוקה הצליח להכיל אותם בעבודות כמו מלונאות ועוד כל מיני תחומים)

ת'כלס - זו אשמתה הבלעדית של ממשלת ישראל, שעשתה עבודה כ"כ טובה בהזנחת הבעייה עד שטפחו מימדיה...

בכל מקרה - הזעם כלפיהם הוא אפילו לא על עצם העובדה שהם מהגרי עבודה.

בכל הוויכוח הזה בין התושבים - כנסת - תקשורת - עמותות זכויות אדם,

כמה פעמים שמעת שמישהו מתדיין על הנזק הכלכלי שזה עושה למדינת ישראל.

אותו כוח של מהגרי עבודה שמזרים את עצמו אל תוך הכלכלה הישראלית על חשבון פועלים ישראלים שעבודתם כביכול נגזלת.

אני אישית, לא שמעתי את זה אפילו פעם אחת... מהסיבה הפשוטה שזה לא מזיז לאף אחד.

לפני כן הסינים שלטו בתחום,

ולפניהם הערבים...

תמיד הכלכלה הישראלית "נהנתה" מכוח עבודה זר וזול,

ואף אחד לא נוקף אצבע מאשימה בכיוון הזה.

הבעייה היא אפילו לא הרפיסות הריבונית, וחוסר אישור השהייה,

או יש לומר חוסר מדיניות בקרת הגבולות, שבגינה אין אישור שהייה נאות לאותם מסתננים.

הזעם אינו מופנה כלפיהם בגלל שהם אינם מהגרים שקיבלנו מרצוננו החופשי.

הזעם הוא בגלל שאיכות חייהם של תושבי דרום תל אביב, ערד ומקומות נוספים בארץ,

נפגעה באורח אנוש כתוצאה מפרץ המסתננים שזרם לתוכם.

ניתן לומר לכאורה שזו אשמתה של הממשלה,

אני בטוח שבמידה והיו מלכתחילה מביאים אותם למתקן שהייה מסודר ולא לגן לווינסקי,

הם היו מעדיפים לעשות את צרכיהם בשירותים הייעודיים, ולא מול דלת הכניסה לגן הילדים הקרוב.

אך לא זה המצב -

תושבי דרום תל אביב בעיקר, אבל גם שאר המקומות שסובלים מהתופעה,

נאלצו להתרגל למציאות בה השטח הציבורי שלהם נהפך לשטח המחייה של מישהו אחר.

והמישהו הזה, בהעדר סידורי מחייה ראויים, מחריב את המרחב הציבורי באותם מקומות.

כמו כן, מבחינה חברתית לא חסרות לכך השלכות.

כנ"ל מבחינה בטחונית - ומעוד הרבה בחינות.

כשנותנים להם להתנהל בכוחות עצמם כמו ספינה בלי קברניט -

יכולים להגיע למצב בו יש לנו מובלעת מסוכנת לנו מאוד, מכל אותן בחינות שציינתי.

לכן - אני לפחות מבין לחלוטין שהכעס של תושבי כל אותם מקומות לא נובע מגזענות כלל -

ומקווה שגם אתה מבין כעת שזה שונה לחלוטין מהעובדים הישראליים שעובדים באופן לא חוקי בארה"ב.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני מאוד מעריך את גיא בכור, אבל פה הוא אוכל סרט מקולקל.

אף אחד לא מביא באופן יזום מהגרים, הם בעצמם משלמים הרבה למבריחים לבוא לפה.

אנחנו האמריקה שלהם, כדאי שנבין את זה ונפכל בהתאם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק. כשאגיע הבייתה אחפש לינק לסרטון שתמצא מעניין מאוד (בקצרה: אחת מראשי הארגונים למען המסתננים, אמרה שהשאיפה של הארגון שלה זה לאזרח אותם או את הדור הבא שלהם, בתקוה לגייס מצביעים למחנה מאוד ספציפי בפוליטיקה הישראלית)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...