Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי ברלינגו מודל 2004 מולטיספייס

הבעיה (אחת מרבים) המציקה שקיימת אצלי היא ריחות מבחוץ של אגזוזי רכבים או ריחות טבעיים שנכנסים

אליי לרכב בעת הפעלת מזגן גם כאשר הבורר מכוון שאויר מבפנים בלבד

רציתי לשאול אם משהו יודע אולי מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה

מה הבעיות שיכולות לגרום לדבר כזה

תודה רבה

פורסם
פילטר מזגן? פתח יניקה של המחזור אוויר פנימי סתום אולי?

ואתה אומר שמילוא המזגן או פתח יניקה פנימי יכול להיות קשר לכך שהמזגן מכניס אויר מבחוץ?

פורסם

כשהמזגן עובד על מיחזור האויר הפנימי אין סיבה שיחדור אויר מבחוץ, באופן טאורטי הקבינה אז סגורה לחלוטין. אם הריחות חודרים דרך מערכת האיוורור, יהיה צורך להוציא יחידה פנימית כדי לאטום את הדלתית. יש לבדוק היטב שהריחות נכנסים באמת משם ולא מדלת לא אטומה וכו.

פורסם
סביר להניח שהדלת הנעה בין כניסת אויר חיצוני לסירקולציה של האויר הפנימי ברכב תקועה לך.

אתה יכול לכוון אותי איפה הדלת הזאת?

פורסם

אני לא בטוח לגבי המיקום, הייתי מתחיל מתחת לתא כפפות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אתה יכול לכוון אותי איפה הדלת הזאת?

בדרך כלל במרבית הרכבים זה נמצא מאחורי הדשבורד במרכזו , מאחורי המתג הסיבובי שמחליף בין השניים,

אנסה לבדוק לך בהקדם.

בינתיים , הפעל את המזגן , בצע את השינוי של המעבר בין סירקולציה פנימית לבין שאיבת אויר מבחוץ, האם אתה שומע בתנועה כלשהי של מעין מדף מכני שמסתובב בתוך הדשבורד?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
בדרך כלל במרבית הרכבים זה נמצא מאחורי הדשבורד במרכזו , מאחורי המתג הסיבובי שמחליף בין השניים,

אנסה לבדוק לך בהקדם.

בינתיים , הפעל את המזגן , בצע את השינוי של המעבר בין סירקולציה פנימית לבין שאיבת אויר מבחוץ, האם אתה שומע בתנועה כלשהי של מעין מדף מכני שמסתובב בתוך הדשבורד?

בברלינגו מודל 2004 הבורר של הפעלת המזגן מחולק לסיבובים ימינה לאורי מבחוץ וסיבובים שמאלה לאויר מבפנים. כאשר אני בורר נגיד לצד שמאל (אויר מבפנים) אני לא שומע איזה רעש מוזר של מדף נסגר או משהו כזה אבל אני גם לא בטוח שאני אמור לשמוע דבר כזה - בכל מקרה צירפתי תמונה של הבורר

berlingo-ac.jpg

• תוכן חדש...