Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה 11 חזרתי לביתי בנווה הדרים ראשל"צ עם הרכב של אימי תכננתי להחנות אותו במקום את שלי.

ראיתי את ריכבי חונה ומאחורי איזה פיג'ו שנצמד ולא היה לי כוח לתמרן לחניה הצפופה הזאת אז מצאתי לה מקום חניה אחר.

בסביבות 1 בלילה שעתיים אחרי שחזרתי חבר התקשר והזמין לקפה ירדתי למטה וראיתי שריכבי נעלם התחלתי לחפש אותו בכל הבלוק ובכל מקום חניה שהייתי מסוגל לחשוב עליו.. לא מצאתי אבי לא נגע ברכב הוא היחיד אם מפתח ספייר במקומי חנתה לה סוזוקי סוויפט מתחת לסוויפט לא היו שברי זכוכית וכ'ו.

חברי התנדבו לעזור לי לחפש בחניונים קרובים אבל ללא כל תועלת.. אשמח אם מישהו יראה את הרכב וידווח לי שהוא נמצא

הגשתי כבר תלונה והקפאתי ביטוח.

אני יודע שזה לא הרכב הכי "יוקרתי" או "טוב" שיש אבל בשבילי הוא הכי טוב ויוקרתי ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אותו..

ואם יש לכם עוד רעיונות שעלי לעשות אשמח לשמוע הכל.

958627115003.jpg

קישור למי שלא רואה:http://www.siz.co.il/my/958627115003.jpg

תודה לכל חברי הפורום, עומר.

פורסם

יכול להיות מצב שלא שמת לב והחניה שמצאת לרכב הייתה אולי לא חוקית, מפריעה, חוסמת,

ומישהו התלונן ואולי גררו את הרכב והוא לא נגנב?

so far so good so what

פורסם

דבר ראשון אני ממליץ שתבדוק אם באמת הרכב לא נגרר (כמו שציין הבחור מעליי), לך תדע. הרי כולנו טועים לפעמים, ויכול ליהות שבאמת חנית במקום לא חוקי.

זה כלל לא משנה כמה הרכב טוב ומפואר, הסאני שנת 93 שלי הייתה יותר מלוקקת מלקסוס שיוצאת מהסוכנות, וחוץ מזה, זה הרכב שלך וברור שיש לך קשר אליו, ולא משנה מה הוא סוג הרכב.

כל דבר שמשקיעים בו אהבה הופך אותו ליקר.

אני מתאר לעצמי שכבר הגשת תלונה נכון? מה אמרו במשטרה?

אני מקווה שתמצא את הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...