Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KUMHO ארץ ייצור סין - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המידה היא 165/70/13. באוטו דיפו ניתן לקנות זוג ב400 ש"ח שזה מחיר די אטרקטיבי.

בחנתי את הצמיג- הוא יחסית טרי(תחילת 2012), אבל- מיוצר בסין.

השאלה: האם ישנו הבדל בין הדגם הסיני לקוריאני שבגינו מומלץ לוותר על הקנייה?

למישהו יש נסיון טוב/רע איתם?

תודה מראש.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

תכל לעיין בפוסט אחר שנפתח הביומיים האחרונים בנושא צמיגים.

בגדול, לא ממליץ לך לחסוך בנושא צמיגים. הצמיגים מסין טיוואן אינם משתווים לרמה של צמיגים אחרים מהפירמות הידועות.

מציע לך לשלם קצת יותר ולהיות בטוח שהצמיג שרכשת יעשה עבודתו נאמנה ולא יישחק במהירות מדהימה.

קח בחשבון, שצמיג טוב אמור להחזיק 4 שנים או 80,000 ק"מ.

בהצלחה

פורסם

מנסיון של חודשיים על קוהמו סיני אני יכול לספר על צמיג שקט ונעים...ללא רעידות ומשיכות הגה מיותרות.

אני שמתי 195.55.15 על הקסרה דיזל שלי והם מרגישים יופי.

אגב בכוכב יאיר הם לא הפגינו ביצועים מרהיבים אבל כצמיג יומיומי הם אחלה.

פורסם

חברים,

Kumho ו Hankook הן חברות קוראיניות, עם איכות ייצור מהמובילות בעולם, ארץ הייצור היא פרט שולי,

זהו מוצר קוריאני בפיקוח קוריאני עם הייצור.

כמו שפעם המושג "Made in Japan" היה נחשב לתו איכות, מה שיוצא משערי מפעלים בבעלות קוריאנית הוא סוג של הבטחת איכות.

יצרניות הצמיגים הקוריאניות יעקפו להערכתי תוך מס' שנים את היצרניות הותיקות.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

במידה 165.70.13 קשה למצוא צמיגים איכותיים. הייתי אומר שאפילו קשה למצוא צמיגים מיצרן מוכר ולא איזה סיני עלוב.

בגלל האילוצים אני לא רואה כל בעייה עם הצמיגים הנ"ל. סה"כ קומהו היא חברה מוכרת ובשילוב עם המבחר הבעייתי זו לא צריכה להיות בחירה רעה.

מצד שני, אני בטוח שבתוספת של עוד 50 ש"ח לצמיג תוכל למצוא צמיגים מחברות יותר גדולות ומוכרות ולדעתי זה מעשה הגיוני יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...