Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי מאזדה מודל 2004 נפח 2000, ויש לי בעיה בחלון האחורי ימני ,כאשר מעלים אותו עד הסוף, וגם כשמורידים אותו עד הסוף משמיע רעשים "קררררררר", כאילו המנוע אינו מפסיק את פעולתו ומנסה להמשיך לעבוד.(עד שמורידים את האצבע מהלחצן)

אני לא בטוח, אבל נראה לי הגיוני שחייבת להיות איזו שהיא הגנה על המנוע החשמלי,מן סטופר סוף מסלול כזה, מפני שאם לא כך המנוע יהרס.

בתחילה פתחתי את הדלת הראשית וחשדתי במרים חלונות, אבל לא נראה לי שההגנה יושבת בתוך המרים.

אני חושב שהיא נמצאת בכל מנוע ישירות, האם מישהוא יכול לנסות להסביר מה הסיבה לרעשים?/או היכן מותקנות הגנות אלו?

אני מעוניין לפתור את הבעיה לבד,לפני שלא תהייה ברירה ואגש למומחה.

תודה, אבי.

פורסם
שלום לכולם ,

ברשותי מאזדה מודל 2004 נפח 2000, ויש לי בעיה בחלון האחורי ימני ,כאשר מעלים אותו עד הסוף, וגם כשמורידים אותו עד הסוף משמיע רעשים "קררררררר", כאילו המנוע אינו מפסיק את פעולתו ומנסה להמשיך לעבוד.(עד שמורידים את האצבע מהלחצן)

אני לא בטוח, אבל נראה לי הגיוני שחייבת להיות איזו שהיא הגנה על המנוע החשמלי,מן סטופר סוף מסלול כזה, מפני שאם לא כך המנוע יהרס.

בתחילה פתחתי את הדלת הראשית וחשדתי במרים חלונות, אבל לא נראה לי שההגנה יושבת בתוך המרים.

אני חושב שהיא נמצאת בכל מנוע ישירות, האם מישהוא יכול לנסות להסביר מה הסיבה לרעשים?/או היכן מותקנות הגנות אלו?

אני מעוניין לפתור את הבעיה לבד,לפני שלא תהייה ברירה ואגש למומחה.

תודה, אבי.

לפעמים לא צריך להשתגע והפיתרון פשוט-ספריי סילקון נותן כמה שפריצים על המסילות וזה רץ ..

פורסם
לפעמים לא צריך להשתגע והפיתרון פשוט-ספריי סילקון נותן כמה שפריצים על המסילות וזה רץ ..

אם תפתח את הדלת שוב תבדוק אם המנוע ממשיך להסתובב כאשר החלון הגיע עד הסוף,

ואם כן אז 99% שהגלגל שיניים שבמנוע נשחק וכשהחלון מתנגד לו הוא עושה את הרעש שאתה אומר.

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם

הי תודה למגיבים,

נראה לי שהבעיה היא באמת הגלגל שיניים שמחליק, ולכן נשמע הרעש "הקררררר", אז אני מבין שזו לא הגנה של המנוע.

האם מדובר בסט קומפלט מנוע וגלגל שיניים או רק גלגל שיניים? כמה צריך לעלות ? עדיף מפרוק?

תודה.

• תוכן חדש...