Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עקרון שעובד באותה צורה בדיוק באודי. אם פיאט מייצרים פלטפורמה ומשמשים אותה גם לאלפא רומיאו, בימינו, לאור התרחבות יישום הפלטפורמה המודולרית, אין לזה משמעות שלילית, כפי שאתה מנסה לייחס לה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוודאי. הפלטפורמה הזאת פרי הנדסה של פיאט והיא לא עצמאית לחלוטין, אלא בכלל לא עצמאית. כמו רוב הקונצרנים שמייצרים כמה מותגים ודוגלים באוניפיקצייה, גם בפלטפורמה הזאת נעשה אותו שימוש למספר רכבים. פלטפורמה עצמאית ושימוש שלה למספר רכבים - זה לא ממש בא ביחד.

הפלטפורמה הזו נולדה עם פיאט טיפו לפני משהו כמו שלושים שנה, והיא משמשת כפלטפורמה לעשרות דגמים שונים של פיאט, לנצ'יה ואלפא. העובדה שמרבית המכוניות שחולקות את הפלטפורמה הזו, הן מכוניות מצוינות גם מהבחינה הדינמית ושמדובר כנראה בבסיס טוב לפיתוח ושינוי, יחד עם היכולת ליצור בידול מרשים למדי בין הדגמים השונים בהם היא משמשת, משמיטה להבנתי את הרציונל מאחורי המצוטט כאן.

ופיאט כידוע אינה בודדה בתחום, גם VAG ו GM עושות שימוש בפלטפורמה אחת מוצלחת כבסיס לדגמים רבים ואין בזה שום פסול.

פורסם

אני מתגעגע ל-147 2.0 ידנית שלי, היום במקרה אני על מאזדה ליסינג.

זה נשמע שילוב מעניין שיכול לצאת ממנו משהו טוב, אני לא אופטימי במיוחד בגלל שאם ייוןצר רכב טוב, אז בארץ הוא בטח יעלה פי כמה וכמה מאשר בשאר העולם.

בכל מקרה אני רק רוצה שאני אחזור להתלהב מכל אלפא שאני רואה ברחוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בתור בעלים של אלפא, אני מברך על הצעד.

אם לא קראתם טוב, היצע המנועים יהיה שונה בין הMX5 והספיידר.

זה אומר שיהיה את השלדה של המיאטה (שהיא בעצמה מעולה מבחינה טכנית) והמנועים ומכלולים אחרים של אלפא, שהם גם מעולים.

מה שעושה לי את זה באלפא שלי זה הרעש ועוד כמה דברים שמבדילים את האלפא מרכב ספורטיבי אחר, ואת הדברים האלו אלפא\פיאט ישימו, ולא ישתמשו בכל המכלולים של מאזדה.

לא נראה לי שמישהו ישתעמם למוות מזה, במיוחד אם נראה משהו שמתנהג כמו מיאטה אבל גרסת GTA מטורפת לחלוטין עם יותר מדי כוח.

(בלי קשר, אני שוקל לקנות איזו NA\NB בחודשים הקרובים, אם אצליח להשיג הארדטופ ולא גג נפתח).

פורסם

אם אלפא היו מוציאים ספיידר מקורית היא הייתה מבוססת על המיטו שהיא מבוססת על הפונטו שבסוף היינו מקבלים פיאט barchetta עם לוגו של אלפא.

אז עדיף שהיא מבוססת על ה MX5

fiat_barchetta.jpg

אייל

פורסם

מבלי לגרוע מעדיפות המהלך עם מאזדה, מה כ"כ רע בבארקטה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שעושה לי את זה באלפא שלי זה הרעש ועוד כמה דברים שמבדילים את האלפא מרכב ספורטיבי אחר, ואת הדברים האלו אלפא\פיאט ישימו, ולא ישתמשו בכל המכלולים של מאזדה.

כנראה שלא נהגת באלפות החדשות. הצליל המגניב נעלם לו ועכשיו המנועים שלהם נשמעים אפילו פחות טוב מה-TSI של פולקסווגן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ה MX5 הרבה יותר טובה

גם ה-458. זו עדיין לא תשובה.

ל twinair יש צליל מדהים, מזכיר את ה 147 GTA :-D:lol:

אולי לא מדהים, אבל בהחלט מצחיק בטירוף. אני חושב שבחצי הקילומטר הראשון שלי אתו לא הפסקתי לצחוק :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אלפיסטים רוצים את זה מתחת למכסה מנוע של הספיידר.

en_259.jpg

לא את זה

358305_2409_big_Alfa_Romeo_Mito_Twin_Air3.jpg

לפי דעתי הספיידר הכי טובה שהם יכולים להוציא עכשיו היא עם הנעה אחורית של MX5 עם מנוע 1.4 160 כ"ס של קרייזלר

אייל

פורסם

חולה על אנשים שמחליטים מהצד מה אלפיסטים רוצים. מזכיר את היורדים מהארץ שאוהבים את ישראל מרחוק.

אם מדובר על רכב מסוג המיאטה והספיידר הקלאסיתף ה-V6 (והיה לי, כך שאני לא מדבר בתיאוריה) הוא overkill. את הספיידר המקורית הוא מקמט וממילא הוא לא רלוונטי לאור תקנות זיהום אוויר. מנוע המולטיאייר לא רע, ובצליל אפשר לטפל אם רוצים. לא מאמין שהטווינאייר יוצע בספיידר לכשתופיע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה זה הזיון שכל הזה?

[ציטוט מהקישור למעלה]

It’s an agreement which has a broad scope, Fiat will use these synergies to keep their advantage at it’s highest level. Mazda will have the opportunity to take another step forwards in the competition with the Koreans and GM

הכתבה הזו היא ערימה של משפטים שלא ממש מתחברים למשהו קוהרנטי.

אולי באיטלקית זה נשמע יותר טוב...

בכל מקרה, אלפא יכולה רק להרוויח מהיכולת של מאזדה לייצר מכוניות ספורט משובחות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...