Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,לאחר ההצלחה ברכישת הרכב החביב שלי, (יונדאי I30 אינספייר+סאנרוף),חבר טוב החליט לרכוש אחד דומה.

אני טענתי,שאם כבר מליסינג,אז לרכוש מחברה מוכרת שיהיה לאן לחזור חלילה במקרה של בעיות.

הוא טען,שביד 2 יש יד 1 מפרטיים /ליסינג במחירים זולים בהרבה ממה שאני שילמתי אז.. נרתמתי למאמצים,ישבתי וחפרתי ביד 2 והתוצאות מוזרות מאוד ובלשון המעטה- רכבים שהם יד 1 ליסינג ונמצאים אצל אדם פרטי.

לפי מיטב הבנתי,אם רכב בליסינג פרטי הוא אמור להיות רשום ע"ש חברת הליסינג והעברתו ללקוח פרטי כרוכה בהעברת יד נוספת.

אז מי יכול להסביר איך ייתכן,שיש רכבי ליסינג פרטי שלא שייכים לחברת הליסינג והם יד ראשונה,זה פשוט הזוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מדוע הזוי?

בחלק מהמקרים ( ממש לא גדול) הרכב נרשם במקור על שם אדם פרטי ומשועבד לחברת ליסינג.

ברגע שבעל הרכב סיים את כל התשלומים, השעבוד הוסר.

צריך להשוות בין רישיון הרכב לתעודת זהות של בעל הרכב.

במידה ו:

בסעיף "בעלים קודמים" כתוב 00 ,

אין רישום השכרה\החכר,

יש התאמה במסמכים,

אין מקום לרמאות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש גם הרבה שקנו רכב עם 0 קילומטר מחברת הליסינג שהייתה הד הראשונה, והם נרשמו בתור היד שניה. למרות שהם היו הנהגים היחידים, זה עדיין לא אומר שהרכב יד ראשונה ולכן זו רמאות לכול דבר.

פורסם

ומי אמר שבאמת מדובר באדם פרטי?

יש לא מעט סוכנויות רכב שמוסרות לסוחרים רכבים לצורך מכירה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

ביד 2 יש גל מודעות עם פרסום באיזור נתניה והסביבה של רכבים בדגמי ליסינג אבל נקיים ויפים ובד"כ עם תוספת של חישוקי מגנזיום (שחוזרים על עצמם) ואם שמים לב טוב אז גם מקומות הצילום חוזרים על עצמם, המחירים כמובן מאוד אטרקטיביים וכשבדקתי 2 מודעות מספר הטלפון היה זהה אז כדאי להיזהר.

מודעות פרטיות שהרכב מופיע בבעלות ליסינג הם לרוב רכבים מליסינג פרטי שהוא דיי פופלארי בשנים האחרונות.

מדובר באנשים פרטיים שמבצעים עיסקאות מימון מול חברות הליסינג והבעלות של הרכב נרשמת על שם חברת הליסינג.

כמו שהראו היום בחדשות המחירים בחברות הליסינג ותנאי הרכישה מאוד אטרקטיביים אז אם כבר ליסינג לדעתי עדיף מחברה גדולה ומסודרת ורצוי עם אחריות או אבזור מסויים במתנה, על הטיפולים שלהם הייתי מוותר אבל לא על בדיקה במכון שהחבר בוחר, תיקון כל הליקויים ובדיקה חוזרת ושלא יסתפק בסט צמיגי לינג-לונג חדשים ובזה נגמר הסיפור.

בהצלחה.

פורסם

הנה מודעה לדוגמא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=1281&FromYear=2010&UntilYear=2010&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

כמובן שיש עוד כמה כאלו,בכל זאת זה מוזר/רמאות/פשוט שיקרו אנשים תמימים שקנו מליסינג שהרכב לא עובר יד נוספת ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש גם הרבה שקנו רכב עם 0 קילומטר מחברת הליסינג שהייתה הד הראשונה, והם נרשמו בתור היד שניה. למרות שהם היו הנהגים היחידים, זה עדיין לא אומר שהרכב יד ראשונה ולכן זו רמאות לכול דבר.

מה זה משנה עם הרכב נקנה כיד שנייה כל עוד הוא נקנה עם 0 ק"מ?!?!?!

זה רכב חדש לכל דבר!

הרבה קונים לא מתעניינים בהסטוריית הרכב אלא רק הבעלים האחרון וזה לדעתי דיי בעייתי הן לקונה והן למוכר.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

זה רכב חדש לכל דבר!

הרבה קונים לא מתעניינים בהסטוריית הרכב אלא רק הבעלים האחרון וזה לדעתי דיי בעייתי הן לקונה והן למוכר.

לא גם לא אכפת עם הרכב יד שנייה עם 0 ק"מ ואין נזק קוסמטי.

כל עוד שהוא נימכר במחיר מופחת ממחיר חדש מהיבואן

(למשל בשיא ההסטריה לפיקנטו מצאתי בליסינג פיקנטו ידנית יד ראשונה עם 0 ק"מ על שם החברה, אך בחוצפתם הם רצו אותו מחיר כמו היבואן כי יש להם במלאי מיידי וללא המתנה לחצי שנה)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה רכב חדש לכל דבר!

כמו שכבר אמרו לך, אותו בעלים קנה את הרכב עם הנחת ליסינג בשביל שהוא יחשב ליד 2, אז אין סיבה שהוא ירשום שהוא יד 1 וינסה להרוויח את ההנחה שהוא קיבל על חשבון הקונה הפוטנציאלי.

פורסם

שום דבר חדש, אתה פשוט יוצא מנקודת הנחה שגויה.

תבין, אין שום בקרה על המודעות שמפורסמות ביד 2. אני יכול לפרסם עכשיו מודעת מכירה של יונדאי i30 היברידית, זה אומר שבאמת יש לי רכב כזה? במודעה אפשר לרשום מה שרוצים ואף אחד לא יגיד לך כלום.

על אותו משקל, אם אני סוחר רכבים שמנסה למכור את השאריות של חברות הליסינג בוודאי שאפרסם זאת באזור הפרטי של יד 2 ולא באגף הסוחרים. מה אכפת לי? גם בחינם וגם יותר אנשים יראו את המודעה שלי.

אל תאמין למה שכתוב במודעות ביד 2 ואל תקנה רכב ליסינג מסוחרים. שני אלו הם מתכונן בטוח לנפילה כואבת. תגיד לחבר שלך שלא יחפש קיצורי דרך שיעלו לו עכשיו בזול ואחר כך ביוקר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...