Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים תפוסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! נאמר לי לאחר במוסך שהבולמים של רכבי תפוסים (כולם). האם זה דבר שחשוב מאוד להחליפו כרגע? ומה זה אומר בעצם? יש לציין כי הרכב שלי (טויוטה קורולה 98) כבר מעל 230 אלף קילומטר ואינני יודעת כמה זמן עוד יהיה ברשותי ובמצב שמיש לכן איני ממהרת להחליף כל דבר... תודה!

פורסם

היי

אם בנידנוד הרכב בכל פינה הרכב לא עולה בצורה חלקה ( בדרך כלל עליה תלווה בירידה ועליה ותעצר )

או אם במעבר על גבשושיות האוטו "מתרסק" אלה סימנים לבולמים תפוסים .

4 בולמים תפוסים בבת אחת סטטיסטית הוא דיי תמוה אבל הכל יכול להיות .

אין מה לחכות - בולמים תפוסים הינם סכנה בטיחותית חמורה , האוטו פחות יציב בסיבובים ובבלימה , זוהי סכנה אמיתית ולא עניין של נוחות .

אם את חושבת שהמוסך "טעה" תמיד אפשר דיעה ממוסך אחר

אבל לא לחכות זה מסוכן .

לגביי מה זה אומר :

כל פינה ברכב יושבת למעשה על שילוב של קפיץ ובולם זעזועים

הקפיץ תפקידו לשכח את המהמורות אך כפי שבודאי ראית בקפיצים אם הוא היה לבד הוא היה ממשיך להתנדנד למעלה למטה עד שהחיכוך לבסוף היה עוצר אותו ( במצב אידיאלי , בנסיעה הרכב היה ממשיך להתנדנד כל הזמן )

הבולם תפקידו לרסן את הקפיץ ולעצור את הנידנוד תוך כדיי ויסות של ההתנגדות ( איטי חלש מהיר חזק )

מקווה שקצת עזרתי

עפר .

נ.ב.

לא לשכוח אני לא מבין כלום בכלום

פורסם
לא תפקיד הבולם זעזועים לבלום את מהמורות הכביש?

גם בתור שאלה, תמחק את זה ומהר.

שלא יהיה חשש להטעיה.

בולמים נועדו בראש ובראשונה לשפר אחיזה, להצמיד את הגלגל לקרקע, נוחות זה הבונוס (והטכנולוגיה והפטנטים של כל יצרן).

רכב בלי בולמים זה רכב מסורס.

האצה נהרסת קצת.

בלימה נפגעת.

פניות וסיבובים, או פגיעה בשלדה או התהפכות\איבוד-שליטה, תת\יתר היגוי.

פורסם

שלום רב!

בולם תפוס גורם לכך שלא תהיה יציבות לרכב, לכן זה משהו דחוף לתיקון.

לפרטים ושאלות :

באסם שקור 0505945633

המשך יום מצוין.

• תוכן חדש...