Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כבר כמה חודשים מנסה למכור רכב עם נתונים לא טובים,ק״מ גבוה ובעלות חברה,לא לחוץ(כן לחוץ כי אני מת לספורטיבית,כלכלית לא)למכור וקיבלתי הצעות מאוד מאוד נמוכות על גבול המצחיקות.

במצב שלך אולי שווה לך לבדוק טרייד

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי נפטר מהרכב חברה וממשיך לנסוע על ה-B4 עד שתימכר.

ככה גם חוסך הרבה כסף - עלות רכב ליסינג הכי מסכן 2.5K נטו לפחות ועלות רכב ליסינג ברמה הזו היא לפחות 4K.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כמה עשרות ש"ח בחודש???!!! תעשה חישוב מחודש. אין מצב שירידת הערך של רכב שעולה מעל 100K ש"ח היא פחות מ-1,000 ש"ח בחודש. אני מעריך את הירידה באזור 20K ש"ח בשנה.

ETAA,

גם אם ירידת הערך של רכב מעל 100K היא 1K בחודש, כל עוד הרכב אצלי אני יכול להשתמש בו וירידת הערך היא לגיטימית.

הכל זה עלות מול תועלת!

מי שלחוץ וחייב את הכסף כי חייו תלויים בכך ימכור בכל מחיר.

מי שרוצה להחליף לרכב חדש לדעתי צריך להמתין לקונה!!!

ירידת הערך של הרכב תהיה קטנה לעומת ההכנסה החודשית כך שככל שיחכה יותר יוכל לחסוך יותר!

הייתה כתבה לא מזמן שמי שקונה היום רכב חדש משתכר ב 17K בממוצע לחודש (לא משנה עם זה זוג או יחיד)

אם הרכב שלי מאבד בכל חודש 2K אבל אני שומר בצד לרכב חדש 3K אז מצבי טוב מאוד!

תרבות הצריכה, גירויים סביבתיים והלחץ שלנו גורמים לנו לעשות שטויות (הניסיון אישי! אני מודה) ולקנות דברים שאנחנו לא צריכים!

פורסם

מה שאתה אומר נכון לגבי מישהו שלא התחייב לרכב אחר. לאדם שרכש רכב חדש או שקיבל רכב מהעבודה ייתכן שעדיף להיפטר כמה שיותר מהרכב הישן גם במחיר של ירידה מהמחירון, כי בכל חודש שהרכב עומד יש לו ירידת ערך גבוהה ועלויות נוספות.

פורסם

מצטרף להמלצות על לא להילחץ ולהיעזר בסבלנות, רכב נהדר עם נתונים טובים אמור למצוא לעצמו קונה, אם לא היום אז מחר, ואם לא מחר אז עוד יומיים וכו...

למכור רכב בעל נתונים טובים במחיר שחיטה רק אם אתה מיואש ובאמת לא מצליח למכור הרבה זמן (חצי שנה או שנה).

תיעזר בסבלנות, ובסוף יבוא הקונה שמחפש בדיוק את הרכב הזה.

בהצלחה.

פורסם
אני הייתי נפטר מהרכב חברה וממשיך לנסוע על ה-B4 עד שתימכר.

ככה גם חוסך הרבה כסף - עלות רכב ליסינג הכי מסכן 2.5K נטו לפחות ועלות רכב ליסינג ברמה הזו היא לפחות 4K.

:mm_yeah:

השוק של הB4 חלש באופן משמעותי בלי קשר למצב הכללי בשוק.

ניסינו למכור במשך חודשיים מודל 07 2.0 , יד 1 , ק"מ נמוך קצת מתחת למחירון . לא היו קונים רציניים.

בסוף הוחלט למכור רכב אחר במשפחה יותר ישן , יותר צפוף , שהמחירון שלו היה בשחקים ואף נמכר ב5K מעל המחירון.

למישהו יש הימור איזה רכב זה היה ? הרכב הזה נמכר תוך פחות משעה .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם בטרייד היו ספורטיביות...בעצם יש,אבל אתה לא רוצה לדעת מה עבר עליהן...

אני התכוונתי לטרייד בתמורה לרכב חדש.

אם אתה מחפש יד שנייה או שתחפש החלפה (ויש פה אחד בפורום שרוצה לבצע החלפה על רנו קליאו RS) או שלא תהיה לך ברירה ותאלץ לרדת נמוך במחירון.

כך או כך אני לא חושב שאתה צריך להתפשר.

פורסם
בדקת את המחירון לפני שקפצת?

אני מניח שלא כי אם היית בודק היית שם לב שהמחיר ביד-2 זה 96K ש"ח.

לא תמיד צריך לרדת על לוי יצחק.

אגב, יש לא מעט מקרים בהם דווקא יד-2 גבוהים יותר.

לפותח השרשור, הדבר היחידי שאפשר להמליץ לך זה סבלנות.

:mm_yeah:

השוק של הB4 חלש באופן משמעותי בלי קשר למצב הכללי בשוק.

ניסינו למכור במשך חודשיים מודל 07 2.0 , יד 1 , ק"מ נמוך קצת מתחת למחירון . לא היו קונים רציניים.

בסוף הוחלט למכור רכב אחר במשפחה יותר ישן , יותר צפוף , שהמחירון שלו היה בשחקים ואף נמכר ב5K מעל המחירון.

טויוטה RUNX?

פורסם
אני התכוונתי לטרייד בתמורה לרכב חדש.

אם אתה מחפש יד שנייה או שתחפש החלפה (ויש פה אחד בפורום שרוצה לבצע החלפה על רנו קליאו RS) או שלא תהיה לך ברירה ותאלץ לרדת נמוך במחירון.

כך או כך אני לא חושב שאתה צריך להתפשר.

אם היה לי הסכום לספורטיבית חדשה הייתי עושה את זה לפני חודשים,אני מחפש יד שניה...אבל קודם צריך למכור,או לשרוף,או להעלים ;D

פורסם

טויוטה? :roll:

זה מדהים שבארץ רכבים נמכרים לא לפי ערך האמיתי של הרכב, אלא לפי סטיגמות. B4 נחשב כזללן דלק, בגלל זה לא קונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השוק באמת חבוט מכל הכיוונים. אני בחיפושים אחר רכב קטן ונתקלתי בפיג'ו 206 שנת 2006 די חבוטה קוסמטית חיצונית עם ק''מ נמוך של 50,000. הצלחתי להוריד כמה אלפיות והמוכר בסופו של דבר לא היה מוכן לרדת עוד קצת בגלל כמה ליקויים שהיו ברכב.

בצד השני של המתרס יש כאלה שחושבים שהרכב שלהם שווה כמה אלפיות טובות מעלהמחיר מחירון כמו גברת שנתקלתי בה שמוכרת 207 1600 , שנת 2007 אוטומט שחושבת בגלל שיש לה 17,000 ק''מ וחישוקי מגנזיום וסאנרוף היא יכולה למכור את הרכב ב 51 אלף כשהמחיר הינו 46,000.

המבצעים בשוק המיני הרגו את השוק ובנוסף לכל אותם חכמים שמעדיפים לקנות מחברות הליסינג/השכרה רק כי מורידים להם כמה אלפיות, רכב עם ק''מ עצום. מה שהם לא מבינים זה את מסכת ההתעללויות שהרכב עבר בחברה (בתור אחד שהיה בפנים-אוויס).

פורסם
השוק באמת חבוט מכל הכיוונים. אני בחיפושים אחר רכב קטן ונתקלתי בפיג'ו 206 שנת 2006 די חבוטה קוסמטית חיצונית עם ק''מ נמוך של 50,000. הצלחתי להוריד כמה אלפיות והמוכר בסופו של דבר לא היה מוכן לרדת עוד קצת בגלל כמה ליקויים שהיו ברכב.

בצד השני של המתרס יש כאלה שחושבים שהרכב שלהם שווה כמה אלפיות טובות מעלהמחיר מחירון כמו גברת שנתקלתי בה שמוכרת 207 1600 , שנת 2007 אוטומט שחושבת בגלל שיש לה 17,000 ק''מ וחישוקי מגנזיום וסאנרוף היא יכולה למכור את הרכב ב 51 אלף כשהמחיר הינו 46,000.

המבצעים בשוק המיני הרגו את השוק ובנוסף לכל אותם חכמים שמעדיפים לקנות מחברות הליסינג/השכרה רק כי מורידים להם כמה אלפיות, רכב עם ק''מ עצום. מה שהם לא מבינים זה את מסכת ההתעללויות שהרכב עבר בחברה (בתור אחד שהיה בפנים-אוויס).

diller,

אני תמיד אומר: על דברים טובים צריך לשלם.

וגם: אני לא עשיר מספיק בשביל לקנות בזול...

או שתשלם כמה אלפים מעל המחירון ותקבל בובה של רכב או שתשלם משמעותית מתחת למחירון ותקבל...

אני עם המוכרים...

פורסם

השוק של הB4 חלש באופן משמעותי בלי קשר למצב הכללי בשוק..

שוק של סובארו חלש מאוד בלי קשר לכלום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...