Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שנסעתי בדגם הנל והוא הרבה יותר מוצלח מהמנוע 2 ליטר שמרגיש חלש בעיר .

במחיר של 76 אם לא היה לי רכב עכשיו היתי חוטף אותו :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוק משנה אופי, המבצעים לא יגמרו כל כך מהר, אם וכאשר יגמרו, המצב לא ישתנה. הציבור מעדיף לקנות רכב מחברות גדולות (לכאורה אמינות יותר), רכב עם "אחריות" בתשלומים. השוק הפרטי הולך וגווע, רק "משוגעים" או מביני עיניין, מעדיפים יד פרטית. וכאלה אין הרבה.

לדעתי, עדיף לך טרייד אין בכל מחיר, הזמן שתמתין בשוק, מתקזז עם "השחיטה" של "הטרייד אין".

גילוי נאות: אני באותה בעיה, רק שלי אישית, כרגע, אין את "האומץ" לשמוע את מחיר השחיטה המלגלג של הסוחר. זה יגיע מתי שהוא.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
האמת היא שנסעתי בדגם הנל והוא הרבה יותר מוצלח מהמנוע 2 ליטר שמרגיש חלש בעיר .

במחיר של 76 אם לא היה לי רכב עכשיו היתי חוטף אותו :roll:

הרכב באמת מוצלח יציב ומהיר. ואני דורש קצת יותר מ76.000 אבל עדיין זה משתלם הרכב במצב מעולה

פורסם
אם אתה לחוץ זה מה שתעשה:

כנס למחירון לוי יצחק באינטרנט וברר מה המחירון אחרי שקלול.

מהמחירון תוריד 10K או 10% - הזול מבנהם :)

אם אתה לא לחוץ את. יכול לפרסם מודעה ולחכות...

אני מנסה למכור את הרכב שלי כבר 3 חודשים 10k מתחת למחירון ואין טלפונים!

שוק קשה, עוד מעט יגמרו המבצעים בחברות הרכב והשוק ישתפר, אני חושב...

בהצלחה, ערן.

זאת הבעיה שלכם. לוי יצחק. מתי תלמדו שכל קשר בינו לחיים אמיתיים הוא מקרי ביותר?

תבדקו מה יש בלוחות וכמה מבקשים על רכבים כמו שלכם ביד 2. לפי זה תתמחרו את האוטו.

B4 שלי הייתה 67 לפי לוי יצחק משוכלל. מחיר מופרך והזוי לחלוטין לרכב בן 7.

ההצע בלוחות היה יותר בכוון של מחירון יד2 שהיה 55. מכרתי ב57.5 תוך שבוע.

אני חושב שמכרתי מצויין במחיר טוב ובקלות.

אם הייתי מתמחר על ההתחלה לפי לוי יצחק הייתי שורף את האוטו בשוק ועדיין מחזיק בו.

במקומכם הייתי שוקל ברצינות להוריד את האוטו מהלוחות. לחכות איזה שבוע-שבועיים, לצלם סט תמונות חדש ולצאת לשווק מחודש בתמחור התחלתי הגיוני לפי תנאי השוק.

פורסם

במקומכם הייתי שוקל ברצינות להוריד את האוטו מהלוחות. לחכות איזה שבוע-שבועיים, לצלם סט תמונות חדש ולצאת לשווק מחודש בתמחור התחלתי הגיוני לפי תנאי השוק.

בדקת את המחירון לפני שקפצת?

אני מניח שלא כי אם היית בודק היית שם לב שהמחיר ביד-2 זה 96K ש"ח.

לא תמיד צריך לרדת על לוי יצחק.

אגב, יש לא מעט מקרים בהם דווקא יד-2 גבוהים יותר.

לפותח השרשור, הדבר היחידי שאפשר להמליץ לך זה סבלנות.

פורסם

השוק באמת תקוע, אני אוהב לחטט ביד 2 ובתקופה האחרונה רכבים תקועים שם חודשים על גבי חודשים, גם המיוחדים.

VIK014, גם הרכב שלך לא חמק מעייני, למען האמת יש בו כל מה שאני אוהב:

מנוע מוצלח, תיבה ידנית, ק"מ נמוך ובצבע הנכון, רק המחיר בעייתי.

אולי עוד כמה חודשים נדבר ונגיע לפשרה, אם לא תישבר עד אז. :wink:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

Ahbarony, אני לא מבין את התגובה שלך!

אני מוכר מאזדה 3, 5 דלתות, מנוע 2000 משנת 2011 - המחירון בלוי יצחק הוא 114,700 ואני מבקש 107,000

למה?

ככה!

זה המחיר שמשתלם לי למכור את הרכב שלי, מי שרוצה שיקנה, מי שלא רוצה שלא יבזבז לי את הזמן.

זה המחיר וזה הרכב!

רוצה חדש? לך לסוכנות ושלם 30K יותר.

רוצה יד שנייה בפחות כסף תצתרך לרדת בשנתון ולקנות רכב שאין לו אחריות וק"מ גבוהה או רכב קטן יותר.

אני מסכים שמחירון זה פיקצייה ומחיר של כל דבר יד שנייה הוא כמה שיתנו לך עליו או כמה שתהיה מוכן למכור אותו.

מי שלחוץ יאלץ להתפשר יותר!

אבל כמו שיש אנשים שלחוצים למכור יש אנשים שלחוצים לקנות.

זה הכל עניין של עלות מול תועלת!

יבוא יום וגם אתה תנסה למכור את הרכב שלך ותבין...

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

"לרכב מהעבודה" גם יש מחיר. עלות המעסיק כ3.5ל-4K לחודש, אפשר לבקש במקום את הכסף ישירות לברוטו,עד שתצליח למכור את הרכב.

פורסם

שוק המכוניות המשומשות קפוא\מת לגמרי. לא ברור אם יש לכך סיבה אחת או שילוב של כמה (מחירים מופקעים של מכוניות משומשות בחסות לוי יצחק, במקביל למבצעים מטורפים של מכוניות חדשות מהשקית בין 60 ל 80 אלף שח + מימון בתנאים טובים, במקביל למצב הקשה של המשק בו אף אחד לא עושה הרבה רכישות\תזוזות של נדל"ן או רכב).

מגרשי הטרייד-אין\ליסינג בכל פינה פשוט מפוצצים (!!!) במכוניות עומדות ! מדובר בערימות של מכוניות !! (סתם כדוגמא: תסתכלו על המגרש של לובינסקי בגלילות, על AVIS\אלדן בדרך רבין בפתח תקוה).

כל היבואנים יוצאים במבצעים חסרי תקדים (בלובינסקי היו בחודשים האחרונים כמה מבצעים של: 308 מודל 2008 ב 60K שח במקום 83K, כמויות אדירות של C4 ממודל 2008-2009 במחירים של 40-50K עם אחריות לשנתיים וכד').

בדיוק כמו בנדל"ן, ה"טייקונים" הגדולים (יבואני רכב בהקבלה לקבלנים) מורידים את המחיר בין הראשונים ונפטרים מהמלאי. גם כאן הלקוחות הפרטיים ממשיכים "לשבת על הסחורה" ולחכות לקונה פוטנציאלי טוב (כאשר במקביל כל חודש המחירון רק יורד והם נאלצים לשלם ביטוח על רכב עומד, עד שימכר) ובסופו של דבר נדפקים חזק (כי חלקם באמת מטומטמים).

למי שכבר חייב להחליף רכב ואין כסף - מעדיף לקנות באשראי מחברה גדולה ומוכרת (עם אחריות) כי לא לכולם יש "להשכיב" 70-110 אלף שח ב"מכה אחת". גם ההלוואות בבנקים לא תמיד טובות כמו האשראי (גובה הריבית) שנותנים בחברות הליסינג\טרייד-אין - והתוצאה היא שוק פרטי **מת** !!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למראות שאינני מתכוון למכור את הרכב, לי דווקא ניגשים ושואלים "מוכר, מוכר?". לפני חודש מישהו אפילו נסע אחריי ע"מ לעמוד מולי ברמזור ולשאול את השאלה. אז נוצר לי הרושם שהשוק דווקא מחפש "מציאות" – רכב משומש, שנחשב לאמין, חסכוני, ונראה במצב טוב. גם לעמיתי לעבודה בעל הפריוס מדי פעם מדביקים על הרכב פתקים עם מספרי הטלפון.

פורסם
EPH1983 - הבעיה שלך היא שכל חודש שעובר המחירון של הרכב שלך חוטף עוד כמה אלפים, כך שלסבלנות יש מחיר.

ETAA,

מבדיקה שעשיתי ערך רכב כשלי יורד בעשרות/מאות שקלים בודדים בחודש.

הכל זה עלות מול תועלת!

מי שרוצה רכב מפנק, איכותי, מרווח, עם אחריות יצרן, ק"מרז' נמוך ומצב מכני חדש שיקנה יד 2 חדש...

מי שלא רוצה/יכול שלא ינסה "לקפוץ מעל הפופיק" ויקנה רכב קטן.

מי שלחוץ יאלץ להפרד מהרבה כסף.

אני לא לחוץ בכלל ואחכה כמה שצריך לקונה, לא מתכוון לפתוח רגליים לאף אחד.

ממליץ לכולם לעשות את אותו דבר.

אנשים התרגלו ללחץ וזה משפיע עליהם!

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

אני כבר כמה חודשים מנסה למכור רכב עם נתונים לא טובים,ק״מ גבוה ובעלות חברה,לא לחוץ(כן לחוץ כי אני מת לספורטיבית,כלכלית לא)למכור וקיבלתי הצעות מאוד מאוד נמוכות על גבול המצחיקות.

פורסם

מבדיקה שעשיתי ערך רכב כשלי יורד בעשרות/מאות שקלים בודדים בחודש.

כמה עשרות ש"ח בחודש???!!! תעשה חישוב מחודש. אין מצב שירידת הערך של רכב שעולה מעל 100K ש"ח היא פחות מ-1,000 ש"ח בחודש. אני מעריך את הירידה באזור 20K ש"ח בשנה.

• תוכן חדש...