Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם בXDA יש טובים יותר וטובים פחות.

סתכל על התגובות לרום,כמות תגובות ובכלל פופולריות לרום.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מנסה דברים מ xda-developers.

גם שם יש ילדים בני 12:-)

כמו ש PsyRax כתב, כנס לשרשור של הרום,תראה למתי הוא מעודכן, אם הוא ממשיך להתעדכן, כמה הודעות יש, כמה כניסות..

בד"כ הדברים האלה מצביעים על רום טוב.

ולדעתי אם הכל נתקע אצלך אתה עושה משהו לא נכון.

עברו תחת ידי כמה וכמה מכשירי S1 ואף אחד לא חזר אלי עם טענות.

אולי כדאי שתחזור ל STOCK ROM שכולל CWM וROOT אבל בהתקנה דרך ODIN ואז תתחיל מחדש.

פורסם

אני כרגע עם הרום הזה:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1604366

כמו שאתם רואים הוא מעודכן ואפילו מקבל עדכונים מהאוויר.

חוץ מזה שהמקלדת העברית המקורית קורסת, שהוא נתקע מידי פעם ועוד כל מיני באגים קטנים (למשל אם אני מקבל הודעה בזמן שהמוסיקה מנגנת, זה מוריד את הווליום למינימום), זה יחסית עובד.

לא בא לי להתחיל מחדש, אין לי זמן לזה כרגע, אולי אחרי הסמסטר קיץ.

אולי אני צריך לכתוב רום לעצמי.

emotion of motion

פורסם

זה 4.04

וזה פורט מNEXUS.

ואתה מצפה שזה יעבוד כמו שצריך?

עזוב, ה S1 לא מתאים ל4 ולא משנה מה ינסו ויעשו.

לי יש את הINFUSE שזה S1 מגודל וגם עליו ה ICS לא עובד כי זה פורט מ S1 שהוא פורט מהNEXUS...

תישאר עם 2.3.7 - שים רום טוב (למשל GALAXIAN) ותהנה מהמכשיר.

פורסם

אה לא ראיתי..:shock:

תבדוק שהרום מתאים ספציפית למכשיר שלך. יש גירסה אירופאית אמריקאית ואסיאתית.

כל אחד עם חומרת תקשורת שונה.

ובלי קשר, זה עדיין פורט מהנקסוס. זה תמיד יהיה בעייתי.

תיקח רומים מקוסטמים אבל שנסמכים על הגרסה של סמסונג עצמם למכשיר.

לי למשל יש מוטורולה XOOM ויש לו 4 גירסאות שונות של חומרה. בפעם הראשונה שיצאה גירסת ICS, מרוב התלהבות הורדתי את הגירסה של צפון אמריקה ועשיתי בריק למכשיר..

פורסם

התגובות על הרום היו טובות. הוא גם מהיר משמעותית מהרומים שניסיתי שהיו מבוססים על הזוועה של סמסונג.

הקטע עם הגרסאות השונות למכיר הוא הזוי. מסתבר שגם ל Galaxy Nexus יש 3 גרסאות והן לא כולן מקבלות עדכון באותו הזמן.

emotion of motion

פורסם

את ה CM כבר הבאת לי וזה עשה בעיות.

עם כל הכבוד ל hydrogen, אני לא חושב שהילד בן 18 הנחמד מצרפת שכתב את זה, עשה עבודה יותר טובה מהילד הספרדי הנחמד שכתב את הרום שיש לי עכשיו.

emotion of motion

פורסם

איזה בעיות עשה לך CM9? איזה גירסה?

לא השתמשי בהידרוג'ן עדיין,היום אני אנסה אותו,אבל אין פה שום קשר לזה שהוא בן 18,עובדה שהרום מאוד פופולרי ואהוב.

אם אתה חווה בעיות עם כל רום שאתה צורב,כניראה שאתה לא קורא הוראות כנדרש ולא מבצע את כל הפעולות שצריך לבצע.

אני לא חווה שום קריסות ותקיעות בכלל.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חוץ מלזרוק טענות שאנדרואיד זה חרא ולא עובד לא ראיתי אותך מנסה למצוא פתרונות או פונה לעזרה של אחרים.

אני בטוח שניתן לעלות על הבעיות ולפתור אותם,כי עובדה שלאחרים אין כאלה בעיות.

אם אתה לא מעוניין לפתור אותם ומעדיף לקבוע נחרצות ששום דבר לא עובד אז אנחנו בטח שלא נתחנן לעזור לך.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

הבעיות מתחלקות לשתיים:

1. דברים נקודתיים. לחלקן מצאתי פתרון ברשת.

2. דברים כמו קריסות וסוללה עלובה. התשובות של כולם לגבי זה הן אותו דבר: "תחליף רום".

אנדרואיד זה לא חרא באופן מוחלט, יש לה יתרונות וחסרונות מול iOS. זו מערכת הפעלה חרא בתור מכשיר עבודה.

emotion of motion

פורסם

2. דברים כמו קריסות וסוללה עלובה. התשובות של כולם לגבי זה הן אותו דבר: "תחליף רום".

לי ולעוד המון אחרים אין קריסות:roll:

הסוללה בוודאות הרבה יותר טובה מכל אייפון שיש,ישנם תהליכים שהם זוללי סוללה וניתן בקלות לעלות עליהם ולבטל אותם.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...