Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמור להיות לך שם הגדרות צלצול או רינגטון משהו כזה. אני לא מכיר את 4, לכן אני מסתמך על ניחחוש..

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אצלי הטלפון באנגלית אז אני יכתוב לך איך זה מופיע (אותו סדר בעברית,רק "תתרגם" :p)

לחיצה על כפתור APPLICATIONS במסך הראשי,גלילה לחלון עם כפתור SETTINGS (ציור של גלגל שיניים),בחירה ב SOUND

למעלה יש תפריט בשם GENERAL ומתחתיו בשורה השניה כתוב VIBRATION.

לחיצה עליו תתן לך אופציות מתי הוא פעיל - בחר ב ALWAYS ותמיד יהיה לך רטט (גם במצב שקט)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עם ווידגט בשם volume ace ניתן גם להפעיל או לכבות רטט.

בלי קשר הווידגט הזה מאוד נוח וכל מה שקשור לסאונד של המכשיר,גישה נוחה וווידגט ויזואלי לכל עוצמה בניפרד.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אצלי הטלפון באנגלית אז אני יכתוב לך איך זה מופיע (אותו סדר בעברית,רק "תתרגם" :p)

לחיצה על כפתור APPLICATIONS במסך הראשי,גלילה לחלון עם כפתור SETTINGS (ציור של גלגל שיניים),בחירה ב SOUND

למעלה יש תפריט בשם GENERAL ומתחתיו בשורה השניה כתוב VIBRATION.

לחיצה עליו תתן לך אופציות מתי הוא פעיל - בחר ב ALWAYS ותמיד יהיה לך רטט (גם במצב שקט)

אז זהו שאין לי את האופציה GENERAL... יש ווליום, עוצמת הרטט ועוד כל מיני דברים.. קיצר הכל חוץ מהרטט.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מוזר מאוד.

אני לא חושב שזאת אופציה שקיימת רק אם אתה מתקין רום כלשהו\שדרוג גרסה\WHATEVER.

מצד שני מה אני יודע,קיבלתי את הפלאפון מרומניה מוכן עם המשולש הצהוב בהתחלה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה קורא לזה מעניין? אני קורא לזה -> :brickwall:

בקיצור, כל עוד המתחרים נראים ככה, לאפל אין דאגות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...