Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי על ה S2. החלפתי רום לזה שהבחור עם האיביזה אמר. עם הרום ההוא הטלפון נתקע לפעמים ואז כשעשיתי ריסטרט הוא לא עלה.

עכשיו התקנתי לרום אחר, נקי של נקסוס. עכשיו כשזה נתקע הוא עולה אחרי זה, אבל המקלדת בעברית קורסת, אז החלפתי לאחרת.

עם כל הרומים הסוללה יורדת ב 20% בלילה.

בשורה התחתונה, כטלפון לעבודה הוא אשפה. מי שאוהב לשחק עם רומים (זה מאוד כיף לפעמים), הטלפון הזה מצויין.

emotion of motion

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ceyal

אולי תספר לי על איזה רום מוצלח לS1 , למה אני כבר שנה מחליפים רומים ואחרי איזה 30 רומים שונים עדיין לא מצאתי אחד שיעבוד חלק ללא באגים מוזרים ובו זמנית יתן זמן סלולה סביר , והעיקר שלא יהרוס את עצמו אחרי שבוע/שבועיים אם FORCE CLOSE מוזרים.

PsyRax אתה באמת לא יודע אל מה אתה מדבר, לרובינו (בעלי הIOS) יש גם אנדרואיד , ויש סיבות יותר רציניות למה אנחנו לא משתמשים יותר מידי במכשירים האלו.

אני הייתי בידיוק במצב שלך, ליפני כמה ימים מצאתי רום בשם INFINITUM (חפש בגוגל, אני התקנתי "INFINITUM-sgs-LBR-v1.1.1-M5-signed" יש מצב שיש יותר חדש), תשמע זה מדהים כמו טלפון חדש, הכול פשוט טס לא ידעתי שהגלאקסי 1 יכול להיות כזה מהיר.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מהירות זה לא משהו שמעניין אותי, אני מעדיף שיהיה יותר יציב.

את האמת שגם אני נתקלתי ברום הזה, אבל אין לי זמן לצרוב אותו :( בכול מקרה אני ינסה אותו בהזדמנות תודה על ההמלצה.

אודי A4

דימה.

פורסם
אין ספק שהS2 הוא מכשיר מצויין, אבל כבר הוכרז הS3 ותיכף גם יתחיל להימכר ובשלב כלשהו יגיע לארץ. סמסונג הבטיחו משהו לא מהעולם הזה החל מנתונים טכניים ועד איכות וחומר הרכבה, נחייה וניראה.

אל תפתח יותר מידי ציפיות.

חוץ ממסך שאמור להיות משמעותית טוב יותר על הנייר אין שם משהו פורץ גבולות או הכרחי בכלל.

אולי במישור התוכנתי סמסונג יפתיעו ויביאו רום נורמלי.:lol:

דיברתי על ה S2. החלפתי רום לזה שהבחור עם האיביזה אמר. עם הרום ההוא הטלפון נתקע לפעמים ואז כשעשיתי ריסטרט הוא לא עלה.

עכשיו התקנתי לרום אחר, נקי של נקסוס. עכשיו כשזה נתקע הוא עולה אחרי זה, אבל המקלדת בעברית קורסת, אז החלפתי לאחרת.

בשורה התחתונה, כטלפון לעבודה הוא אשפה. מי שאוהב לשחק עם רומים (זה מאוד כיף לפעמים), הטלפון הזה מצויין.

על מה אתה מדבר? על איזה רום?

כל מה שאתה מתאר זאת תוצאה של רום דפוק או התקנה לא נכונה,בעיקר אי ביצוע ווייפים כנדרש.

20% בלילה? תבדוק טוב מה אוכל לך את הסוללה! ברוב המקרים אין לזה קשר לרום.

ובכלל אני לא מבין את ההתבכיינות על אנדרואיד,לחלקכם יש אייפון "מושלם" אז תשתמשו בו,או קנו אחד כזה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לא יודע לגבי הגירסה של הטלפון שלך. אצלי אם לא בא לי להיכנס לתפריטים {ולא בא לי בד"כ}, אני פשוט מנמיך את הצלצול עד הסוף ע"י לחיצה על לחצן הווליום בחלקו התחתון עד שהוא יורד ל0, ואז.. הוא רק רוטט :)

פורסם

תבדוק עם איזה קרנל אתה נמצא ותעשה פורמט לSYSTEM, CACHE, DALVIK CACHE, אחר כך FIX PREMITION ורק אז תתקין את הרום.

ואם הבטריה נעלמת, תבטל את כל הווידג'טים שבודקים טמפרטורה כל 10 דקות.

פורסם

אני עם קרנל 3.0.30-CM

הווידג'טים היחידים שיש לי זה הטוגלים שבאים עם הנקסוס והמזג אוויר stock שמתעדכן פעם ב 6 שעות.

עשיתי wipe כשהתקנתי כל פעם, זה כתוב בהוראות.

תמיד התשובה היא "זה בגלל הרום שלך". מה לעשות שמה שבא עם הסמסונג זוועה איטית וכל האפליקציות שלהם חרא. אז צריך לסמוך עם רומים של ילדים בני 12.

emotion of motion

פורסם
אני עם קרנל 3.0.30-CM

עשיתי wipe כשהתקנתי כל פעם, זה כתוב בהוראות.

תמיד התשובה היא "זה בגלל הרום שלך". מה לעשות שמה שבא עם הסמסונג זוועה איטית וכל האפליקציות שלהם חרא. אז צריך לסמוך עם רומים של ילדים בני 12.

אתה בטוח שזה הקרנל ולא הריקוברי?

אתה צריך לעשות גם פורמט כשאתה עובר בין רומים שונים. אחרת תקבל בדיוק את מה שאתה מקבל.

לגבי הרומים, מה לעשות שזה נכון? תוריד רום של MIUI או CM שהם גם בעברית ותתחיל להנות.

קח קישור.

http://hebmiui.com/

תהנה.

פורסם

3.0.30 זה רק הגירסה של הקוד מקור לקרנל של סמסונג,עליו מבוססים מרבית הקרנלים של המפתחים,זה לא הקרנל עצמו.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

גנבים.

ב CLOVE זה 2600ש"ח כולל משלוח רשום (רגיל,לא אקספרס).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא צריך להסתדר עם רומים של ילדים בני 12,צריך ללמוד למצוא רומים נורמלים.

אני מנסה דברים מ xda-developers.

emotion of motion

• תוכן חדש...