Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא פיוז, רק ה-i9305 תומך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז רגע , גם ב012 זה מופעל ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ההרשמה כעת זמינה דרך האתר של 012.

נראה שכעת כל החבילות שמוצעות באתר מוגדרות כ "Basic". סביר להניח שנראה בקרוב חבילות עם נפחי גלישה גדולים עוד יותר והמחירים יחזרו לטווחי ה 100-200-300-400-5,555 ש"ח.

נו, טוב, לפחות חסכנו קצת... 6 ג'יגה כבר ממש לא מספיקים לי. בטח לא כשההעלאה נורמלית ואני מוצא את עצמי משתמש יותר באינטרנט הסלולרי מאשר בביתי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

יש לי בעיה עם קליטה ברשת גולן עם מכשיר Jiayu F1

לפי הטבלה שבעמוד הזה- http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...A8%D7%90%D7%9C

אורנג, 012 ויופון תומכות בכל התדרים של המכשיר

(This phone will only work with 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900MHz/2100MHz)

ליופון יש גם גישה לרשת של פלאפון בתדר 2100- ליופון יש יתרון

האמת כשאני מסתכל על זה- ליופון יש יתרון עבור כל המכשירים הקיימים- היא תומכת בכל התדרים!

אבל לפי הכתבה הזו- http://www.themarker.com/technation/1.2205214

יופון נוטשת את אורנג', אם זה אומר שהיא תעבוד בלעדית בפלאפון?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

פלאפון/רמי לוי משדרת בתדרים 2100/850 דור 3. לכן ל-F1 יש לפעמים בעיה ברשת זו בגלל שאין לו תדר 850 בדור 3.

דני

פורסם

אני מדבר על יופון, לא על פלאפון.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
ImageUploadedByTapatalk1406528492.914383.jpg כרגע לא עובד בכל הארץ. ספציפית התמונה לקוחה באיזור תל אביב

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עזרה. ידידה כרגע נמצאת בפלאפון. לא רוצה לעבור חברה משיקולי עצלנות ללכת לקנות סים (אני יודע שיש משלוח , היא שונאת פרוצדורה ) . אני צריך לדעת מהי ההצעה הזולה ביותר בשוק לחבילה עם 3G גלישה , אני לא יודע בכמה היא משתמשת והיא בטוח לא תדע. אני אבקש מפלאפון להשוות לה את המחיר ואם לא אז נאלץ לנייד. תודה לכולם.

פורסם

012 מובייל. ובאשר לרכישת סים, בתדלוק הקרוב שלך בפז עם yellow, תסגור לה את הפינה. אחרי הרכישה נרשמים באתר, מזינים את מס' הסים והניוד מתבצע תוך דקות (או למחרת, אם זה אחרי תשע בערב/סופ"ש). זה תהליך מעט יותר מורכב וארוך מלהרשם לקערספורום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע אם יש חברה שנותנת יותר מ6 ג׳יגה ? אני מסיים את החבילה בערך שבוע לפני שמתאפס החשבון ואני לא יכול להמשיך ככה.

פורסם (נערך)

לדאבונינו אין. בתקווה שגולן גם הפעם ירימו ראשונים את הכפפה ויצוצו עם חבילות נורמליות, למרות שהם עוד לא הצטרפו לחגיגת הדור הרביעי (כך שאין להם ממש אינטרס).

אני החודש מיציתי את החבילה 20 יום לפני ההתאפסות, כך שלאחר מס' ימים נשברתי ועשיתי מנוי נוסף בחבילת 3 ג'יגה, אז אני מסתובב בתיק עם עוד מכשיר שמשמש רק לצרכי tethering. [emoji57]

ממש מיקרוגל מהלך.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אני היום עשיתי את המעבר מגולן לאורנג'. גם טחותי ביום שישי. התחיל להימאס מהניתוקים החוזרים וחוסר הקליטה שבאה והולכת סתם כך.

נקווה שגולן ישתפרו ונחזור אליהם בעתיד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

החשבון התאפס , חזרנו לחיים :)

• תוכן חדש...