Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשרי.

ביטוח חובה בלבד.

המחיר הוא 5 אחוז מהפרמיה השנתית של מחירון הפול.

5 אחוז הם מקסימום עד שבוע ימים. כלומר אם תיסע כמה שעות או שבוע, תשלם אותו מחיר.

כדי לדעת מה מחירון הפול המתייחס אליך, העזר במחשבון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חברת ביטוח רגילה תבקש ממך שתשלם עבור שנה שלמה ואחרי שתפסיק את הביטוח הן יתחשבנו איתך על החזר.

אם לא מדובר ברכב שלך, ההחזר יצא בצ'ק או בהפקדה לחשבונו של בעל הרכב.

במקרה הטוב, הצ'ק יגיע אחרי יותר מחודש ואז תגלה שההחזר קטן יותר מ-95 אחוז.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה הסיפור? להעביר את הרכב ממקום למקום?

למוסכים וסוחרים יש לוחית "במבחן" שמהוה ביטוח בפני עצמה לרכב שנוסע איתה. (עבור נהג ספציפי)

תבקש מהמוסך שלך, הכי פשוט.

לחלופין, אם המטרה לאחר מכן היא מכירת הרכב אז תעשה ביטוח בחברה רגילה, שלם על שנה, ואז לאחר המכירה תקבל החזר יחסי מלא (כי סיבת הביטול היא מכירה)

בקיצור - יותר פרטים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ממה שאמר לי סוכן הביטוח שלי לפני שגרטתי את הרכב, ביטוח חובה ניתן לעשות לתקופה מינימלית של חצי שנה, וההחזר במקרה של ביטול, הוא יחסי לפי חודשים. כלומר על יום אחד תשלם כמו על חודש, ובנוסף דמי ביטול משתנים.

אני בסוף עשיתי ביטוח דרך הסוכן, שהסכים לבטל את העסקה באותו יום כטעות שלו, ולא חוייבתי כלל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תחליף את הסוכן

בביטוח חובה

במקרה של גריטה, מכירה, אובדן גמור אתה מקבל באופן יחסי , לפי ימים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...