Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ] רכב לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז יש לי התלבטות בין כמה רכבים שתפסו לי את העין עד תקציב 35K והם:

יונדאי גטס 2007-8 1400 סמ"ק

דייהטסו סיריון 2007-8 1300 סמ"ק

פורד פוקוס 2007-8 1600 סמ"ק

סובארו אימפרזה ניו אייג' 2007-8 1500-1600 סמ"ק

עוד לא החלטתי אם ידני או אוטומט. מה עדיף?

כולן משומשות, ועוד לא ראיתי הצעה שממש עניינה אותי אלא רק טווח מחירים.

אני מחפש רכב נחמד לחוויה ראשונה, שחוסך בדלק, נוח מבפנים, ונראה טוב מבחוץ.

אם יש עוד אופציות לרכבים אני אשמח לשמוע, כי אני לא הכי מבין בנושא :)

תודה רבה!

פורסם

ראשית אמליץ לך על תיבה ידנית. חסכונית בדלק באופן משמעותי וזולה יותר לאחזקה וטיפול. מעבר לזה, אם תתחיל עכשיו חסוע באוטומט אתה תתרגל, עדיף להתרגל לתיבה ידנית מהתחלה ולעבור לאוטומט מאילוצים אחרים בהמשך...

דבר שני, חפש לך רכב בקטגוריית הסופר מיני (אלא אם אתה עושה נסיעות עם מספר רב של אנשים ומחוץ לעיר). הרכב יהיה חסכוני יותר וזול יותר לקניה ואחזקה והחברים שתסיע איתך (הרי אני מכיר את העניין) ירגישו בנוח גם אם לא מדובר במרכב גדול במיוחד.

מכאן ישנן אופציות כמו הדגמים של פיאט (פנדה משנים ראשונות וגרנדה פונטו עד 2008 כולל יכנסו בתקציב)

שמעתי שגם סובארו אימפרזה ידנית נכנסת בתקציב ושהיא תהיה בחירה מעולה ושמדובר באוטו מהנה בהחלט בגרסא הידנית שלו, לפחות כך נאמר בפורום פעמים רבות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

שכנעת אותי. ידנית נשמע אחלה :)

הפיאט פונטו 2008-2010 נראית מעניינת ממש.

בעיה קצת שהיא לא נראית משהו, לעומת הדייהטסו שנראית מאוד טוב, אבל אין לי מושג מה הביצועים שלה.

רציתי לשמוע חוות דעת גם על היונדאי גטס, היא גם עניינה אותי.

פורסם

הגטס עברה ב 2006 מתיחת פנים וקיבלה מנוע חזק וחסכוני יותר,גירסת GLF ללא ABS וכרית אוויר אחת,לכן תתמקד ב GLI\GLS,הרכב נחשב לדי אמין וזול לתחזוקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש ביקורות שליליות על הגטס. נסה רכבים מקונצרן VAG כמו הפאביה אם התקציב מאפשר (אחזקה לא זולה כמו הגטס והפונטו גרנדה)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בעיקר על הדלק אך שוב אחרי מתיחת הפנים היא די ממוצעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...