Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי פאג'רו 2008 שקניתי אותו לפני חודש והיה לו מערכת איתור עם נעילה מרכזית +אזעקה של פינוטר, אני רק העברתי את זה על השם שלי והם שלחו לי את הניירת וזה כבר עובד, וברגע שיש אזעקה הם שולחים לי הודעה לטלפון ישר.

אבל מאתמול בבוקר אם הרכב היה נעול ואני בא עם השלט ופותח את הרכב ומיד רק כשאני פותח את הדלת האזעקה מתחילה לצפצף עד שאני מכניס את הקוד הסודי אז היא מפסיקה,

אז מה יכול להיות הבעיה?

האם כדאי להתקשר למוקד של פוינטר? הם יעזרו לי?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תתרגל, האזעקה הזו ממש "מפגרת".

יש לי מיאטה 2007 וגם אצלי התקינו אזעקה של פוינטר כי זו הייתה הדרישה של הביטוח כשהרכב היה חדש.

גם אצלי אם אתה פותח את האוט וסוגר (אפילו בלי לפתוח את הדלת) אתה צריך להכנס ולהקיש את הקוד כי אחרת היא מתחילה לצפצף.

לא נשאר לך הרבה מה לעשות חוץ מלקלל את מי שהמציא את האזעקה הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...