Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ישור הקו בנושא הבטיחות , מתעורר היבואן יוניון מוטורס ומשווה קו גם בנושא מערכת השמע והמולטמדיה

הכוללת מסך מגע , דיבורית בולטות' מובנית וכו'

והופך את האוטו לגירסאת SUN PLATINUM ללקוחות הליסניג

וגירסאת COROLLA PLATINUM לפרטיים בלי שינוי במחיר

לדעתי ללקוח הפרטי הקורלה ביישור קו זה הופכת אותה לאחד הבדיקות הכדאיות בשוק , אם עד עתה נושא הבטיחות והאביזור היה עקב האיכלס של המכונית במבחני דרכים , מעניין אותי לדעת מה יהיה במבחן הבא , אולי מגזין אוטו ירים את הכפפה .

הנה קישור

http://www.toyota.co.il/toyota-own/PLATINUM.htm

אני למשל למרות ישור קו זה קשה לי לבחור בטויוטה בגלל התדמית המשעממת שלה , ואהבתי למותגים אחרים ( בעיקר לפורד פוקוס ) , אבל ללקוח הפרטי הרגיל הקורלה לדעתי הופכת להיות אחת הסדאניות הטובות ביותר לבחירה , למרות גיר 4 הילוכים שלה , שלדעתי אם הוא חסכן בדלק ועושה את העבודה , אז זה בסדר גמור .

ואותו דבר לגבי האוריס .

מה דעתכם האם חלקכם שינה דעתו בעקבות ישור קו זה , לגבי המכונית? .

האם תמליצו על המכונית ללקוח הפרטי שאינו נמנה מחובבי ההגה ומחפש מכונית טובה אמינה וכו' ?

אני לא הבנתי את הבדל בין גירסאת הליסינג לפרטית , אם שניהם מכילים עכשיו אותם נתונים אז למה הפרטית יקרה יותר ב3500 שקלים?.

שבת שלום לכל חברי הפורם מזאב מונטג

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הופך אותה לאחת הכדאיות? מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית?

הרכב כבר דיי מיושן, לא נוח ומעוצב בצורה סופר משעממת. המתחרות מרווחת יותר ומגיעות עם טכנולוגיות מנוע וגיר מתקדמות ואיבזור עשיר בהרבה כמו בפוקוס למשל שאמנם לא מצויידת במסך מגע אבל מציעה הרבה דברים אחרים שאין בקורולה או אסטרה שאפשר לרכוש עם מנוע טורבו וגיר 6 הילוכים וגם לקבל מסך מגע במחיר נמוך יותר מהקורולה.

לדעתי כל שינויי האיבזור האלה היו צריכים להגיע עוד ב-2010 עם מתיחת הפנים הקלה ואז אולי הרכב היה אטרקטיבי, היום מלבד המכורים למותג אני לא רואה הרבה אנשים מצטיידים בקורולה פרטית.

הדגם הכי מעניין במבחר המשפחתיות של טויוטה כרגע הוא האוריס ההיברידית וכמובן לא בגלל הרכב עצמו אלא בגלל יחידת הכוח שמבטיחה חיסכון וזיהום אויר מופחת ולדעתי דיי מייתרת את הפריוס.

שבת שלום.

פורסם

לא מבין מה כדאי אתה משלם על זה יופי, למה קורולה כזאת צריכה להגיע ל-130K על הכביש שבפחות מזה אתה יכול לקבל היום לאון עם 1.8 TSI וגיר 7 הילוכים ?

פורסם
לא מבין מה כדאי אתה משלם על זה יופי, למה קורולה כזאת צריכה להגיע ל-130K על הכביש שבפחות מזה אתה יכול לקבל היום לאון עם 1.8 TSI וגיר 7 הילוכים ?

אי אפשר להשוות את האמינות של טויוטה עם אמינות של סיאט. הלאון גם לא חדיש במיוחד, מצויד בגיר בעיתי ומעוצב בפנים לא יותר טוב מקורולה. יחד עם זאת פוקוס או i35 עושות בושות לקורולה ואם היתי צריך לבחור היתי מעדיף אחת מהן.

פורסם
לדעתי דיי מייתרת את הפריוס.

שבת שלום.

פריוס - זה רכב "פוזה" - רואים מיד כמה אתה מודעג מאפקט חממה. ואוריס? עד ששמים לב לסמל כחול האוטו כבר חלף...

כך שפריוס לא יהיה מיותר - זה אגדהת ,זה סמל!

ואם ברצינות - פריוס יותר מרווחת ומעניינת עיצובית, לדעתי.

שבת שלום!

פורסם

לדעתי הפריוס דיי מכוערת והאוריס דווקא נאה, אותי לא מעניין אם ידעו או לא ידעו שהרכב חשמלי. מבחינת מרווח האוריס בסדר גמור וכמו שאמרתי לדעתי זה הדגם הכי מעניין במבחר של טויוטה כרגע, לפחות עד להגעת היאריס שמאוד מסקרן אותי לדעת אם תתומחר באיזור הג'אז או סביב 110 אלף שקלים, בדומה לפער בין האוריס הרגילה להיברידית.

שבת שלום.

פורסם
אי אפשר להשוות את האמינות של טויוטה עם אמינות של סיאט. הלאון גם לא חדיש במיוחד, מצויד בגיר בעיתי ומעוצב בפנים לא יותר טוב מקורולה. יחד עם זאת פוקוס או i35 עושות בושות לקורולה ואם היתי צריך לבחור היתי מעדיף אחת מהן.

הגיר לא כ"כ בעייתי האמירה שלך כללית משום ש-DSG עשה בעיקר בעיות בשידוך ל-1.4 TSI עם 160 כ"ס בגולף. הוא עבר שדרוג, קיימת אחריות 5 שנים עליו ורבים בכלל קונים לאון ידנית:-D .

שכחת את הסיבה העיקרית שבגללה אנשים קונים לאון- ביצועים. הטויוטה רחוקה שנות אור מהביצועים של הלאון.

לא מבין מה מערכת מולטימדיה הופכת רכב לטוב או רע. אני וויתרתי על מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית למרות שהייתי זכאי לקבל אותה ללא תוספת תשלום.

לא חושב שהרכבים פונים לאותו קהל לקוחות למרות ששתיהן משפחתיות קומפקטיות.

פורסם

אתה מדבר כמו בשנות ה-90, איך אתה קובע שהלאון לא אמינה והטויוטה כן ?, אם זכור לי נכון אחת התקלות הרציניות ביותר שגילו ברכבים חדשים היו בקורולה (ראה ערך מאות מנועים שהוחלפו לקורולות חדשות בין 2003 ל-2005) וזה בלי להזכיר את הגיר הבדיחה שהם הוציאו לפני 4 שנים, ובעיות של תקיעת דוושת הגז .

זה לא יאומן לאנשים נתפסת סטיגמה והם לא עוזבים אותה .

בקיצור קנה קורולה ותהנה מהגיר 4 הילוכים המיושן

פורסם

אני לדוגמה מאוד אוהבי את דגמי VAG ,אבל הפחד שלי זה מצ'מפיון שאתה מחוייב אליהם שנתיים של סבל.

ולחלק מהאנשים זה יכול להיות הסיבה לא לקנות רכבי םשלהם.

פורסם

כשמכונית מאבדת מהאטרקטיביות שלה ישנם כמה דרכים להחזיר עטרה ליושנה - הורדת מחירים, הוספת איבזור ומבצעי מימון\טרייד אין אטרקטיביים.

טויוטה בחרה באפשרות השנייה מאחר והיא לא מעוניינת להפיל את ערכה של המכונית בשוק המשומשות, כי שמירת ערך זה הפרמטר החשוב מכל לכל רוכשי הקורולה, ואבוי למי שיפגע בפרה הקדושה הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה הבעיות שלכם עם טויוטה קורולה? כואב לאנשים לראות מכונית משפחתית משעממת, ענקית אבל עם כח מרשים מאוד יחסית למכונית משפחתית?אני גאה להיות בעל טויוטה קורולה ישנה ואם היו מציעים לי עכשיו לקבל טויוטה קורולה חדשה לא הייתי מתנגד, אני לא חושב שהיא גרועה כמו שאנשים מנסים כאן לתאר, אמנם אני לא נהגתי בחדשות אבל אני נוהג בקורולה ועם כל הכבוד, מה הסיכוי שכל מי שמגיב רע על קורולה נהג בה באמת?יש לה כח למשפחתית, יחסית חסכונית בדלק, ואם תשאלו אותי העיצוב הישן ככלל לא מתקרב לעיצוב החדש של הקורולה שהיא יפהפייה לדעתי. מספיק להתקיל!.

פורסם

ליצנות, שלא לומר עבודה בעיניים.

מערכת תואמת סינית כמו שיש לי עולה בכמויות האלה פחות מ300 דולר ליחידה בשער המפעל.

http://www.cncanying.com/products_ny.asp?calssid=3&id=558

זו תוספת אבזור קטנה בעלותה ליבואן.

pr.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אתה מדבר כמו בשנות ה-90, איך אתה קובע שהלאון לא אמינה והטויוטה כן ?, אם זכור לי נכון אחת התקלות הרציניות ביותר שגילו ברכבים חדשים היו בקורולה (ראה ערך מאות מנועים שהוחלפו לקורולות חדשות בין 2003 ל-2005) וזה בלי להזכיר את הגיר הבדיחה שהם הוציאו לפני 4 שנים, ובעיות של תקיעת דוושת הגז .

זה לא יאומן לאנשים נתפסת סטיגמה והם לא עוזבים אותה .

בקיצור קנה קורולה ותהנה מהגיר 4 הילוכים המיושן

ידידי היקר, תודה על ההמלצה, יש לי כבר קורולה. אני מסקים שהיא משעממת, אפורה, מיושנת, לא מתאימה לנהגים אמיתיים ורק לזקנים ,"עדר" , אפורים וחסרי ניצוץ אלוהי שמאפיין את חובבי VAG לכן זה מכונית הנמכרת של כל הזמנים, כמעט כמו סקודה. בעניין הסטיגמות - תבדוק בסקרי אמינות עולמיים - כמו TUV ,Warranty Report ,JD Power וכו - מה במקומות המובילים? הגרמנים כבר מזמן איבדו את alte deutsche qualitaet

איפה אמינות של מותגי יוקרה הגרמנים? עזוב קמפיין אמריקאי נגד טויוטה שבה לעזור ליצרן המקומי, תבדוק אך ורק סטטיסטיקה של תקלות ולא יהיה לך קשה לגלות מי בונה מכונות אמינות יותר.

לטובת תוצרת VAG - עיצוב, איבזור, טכנולוגיות חדישות, מבצעים בלתי פוסקים וימי מכירות ערוכים כמו בקייץ הצפוני. אבל אמינות - לא הצד החזק שלהם (שוב פעם, סטטיסטית, במספרים גדולים). אבל אני לא אמרתי שלאון מכונית גרועה - היא טובה מאוד, במיוחד במחירה היום.

ולגבי מבצע של יוניון מוטורס - הוא באמת שטוטי, זול ולא תציל אותם. היום לא היתי קונה מהם.

פורסם

מספיק עם הבלוף של נמכרת בכל הזמנים. להתייחס לכל הקורולות משנות השישים ועד היום כרכב אחד זו פשוט בדיחה. אם אתה רוצה להשוות אז תשווה למכירת כל המשפחתיות המקבילות של היצרנים באותה התקופה ולא דגם בודד.

אישית לא בחרתי בקורולה לא בגלל האבזור אלא בגלל הנוחות. יש מספיק אופציות יותר זולות ו/או יותר טובות. הקורולה בסך הכל לא מצטיינת בכלום וגם לא נפילה בכלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ידידי היקר, תודה על ההמלצה, יש לי כבר קורולה. אני מסקים שהיא משעממת, אפורה, מיושנת, לא מתאימה לנהגים אמיתיים ורק לזקנים ,"עדר" , אפורים וחסרי ניצוץ אלוהי שמאפיין את חובבי VAG לכן זה מכונית הנמכרת של כל הזמנים, כמעט כמו סקודה. בעניין הסטיגמות - תבדוק בסקרי אמינות עולמיים - כמו TUV ,Warranty Report ,JD Power וכו - מה במקומות המובילים? הגרמנים כבר מזמן איבדו את alte deutsche qualitaet

איפה אמינות של מותגי יוקרה הגרמנים? עזוב קמפיין אמריקאי נגד טויוטה שבה לעזור ליצרן המקומי, תבדוק אך ורק סטטיסטיקה של תקלות ולא יהיה לך קשה לגלות מי בונה מכונות אמינות יותר.

לטובת תוצרת VAG - עיצוב, איבזור, טכנולוגיות חדישות, מבצעים בלתי פוסקים וימי מכירות ערוכים כמו בקייץ הצפוני. אבל אמינות - לא הצד החזק שלהם (שוב פעם, סטטיסטית, במספרים גדולים). אבל אני לא אמרתי שלאון מכונית גרועה - היא טובה מאוד, במיוחד במחירה היום.

ולגבי מבצע של יוניון מוטורס - הוא באמת שטוטי, זול ולא תציל אותם. היום לא היתי קונה מהם.

האמת שלא בדקתי לעומק את המקור בשעה הזאת, אבל :

http://www.gizmag.com/the-100-most-reliable-cars-of-the-last-decade-in-order/5657/

אל תחפש את הקורולה למעלה (רמז תרד למקום ה-91) תמצא לפניה די הרבה אירופאיוות לא אמינות.

• תוכן חדש...