Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה הייתי מעורב בתאונת שרשרת ,אני נפגעתי .. הגשתי תביעה עקב בריחה מאחריות לגבי אחראי לתאונה..הגיעו מכתבי ההגנה מצד כל אחד מהנתבעים ובאחד הסעיפים רשום בבקשה לבית משפט לגנוז את התיק מהסיבה שהתובע (אני) לא הייתי בעלים של הרכב . עכשיו עניין המקרה הוא שהרכב רשום על שמה של חברתי ,אך נרכש במלוא עלותו ולפי המחירון וכן נעשה זכרון דברים ,אך העברת בעלות לא נעשתה ,שכן מהסיבות שאנחנו חברים ולא רציתי להפסיד יד .. שאלתי היא האם קיים טופס בבית המשפט שיהיה כביל משפטית לכך שאני בעל הרכב ואני רכשתי אותו , אשמח ממש לעזרה מה לעשות שכן הרכב שלי לחלוטין ויש זכרון דברים בינינו.

פורסם

שתי אפשרויות

האחת לצרף אותה כתובעת

השניה לבוא לבית המשפט בישיבת ההוכחות ולהציג כי אתה הוא בעליו של הרכב למרות שברישום במשרד הרישוי הוא רשום על שם חברתך. תביא את חברתך למקרה הצורך .

הביטוח שלך על שם מי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שתי אפשרויות

האחת לצרף אותה כתובעת

השניה לבוא לבית המשפט בישיבת ההוכחות ולהציג כי אתה הוא בעליו של הרכב למרות שברישום במשרד הרישוי הוא רשום על שם חברתך. תביא את חברתך למקרה הצורך .

הביטוח שלך על שם מי?

הביטוח על שמי בלבד . אני רכשתי בכספי את הרכב ממנה .

השאלה איך אני מוכיח לבית משפט שהרכב שלי ,יש לי מכתב של הזיכרון דברים וכן יפוי כח של תשלום הפיצויים שרשום שיעברו אלי ועל המכתב חתומים אני והיא . כמו כן לזיכרון הדברים יש תצלומים של תעודוצ הזהות של שנינו ,וכן מצורף מהבנק טופס הסכום והיום שבו העברתי ליברתי את הכסף לרכב .

אני בלחץ ובלבול רב .. שכן את התביעה כבר הגשתי אני בשלבי מכתבי ההגנה שכל צד שולח..

פורסם

ראשית תירגע

הגיעו כל כתבי ההגנה של כל הנתבעים ?

אם כן המזכירות קובעת מועד להוכחות , ושם תביא את החברה שלך ואת כל המסמכים שמוכיחים את בעלותך על הרכב.

תוכיח את תביעתך ותקבל פסק דין לטובתך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ראשית תירגע

הגיעו כל כתבי ההגנה של כל הנתבעים ?

אם כן המזכירות קובעת מועד להוכחות , ושם תביא את החברה שלך ואת כל המסמכים שמוכיחים את בעלותך על הרכב.

תוכיח את תביעתך ותקבל פסק דין לטובתך.

כן הגיעו כל המכתבים.

יש לדעתך צורך להגיע בראשון בבוקר למזכירות של בית המשפט לתביעות קטנות שם אני הגשתי את התביעה ,ולבקש ממנה להוסיף לתביעה את כל המסמכים (יפוי כח,זכרון דברים ,והעתק מהבנק על העברת הסכום) ולבקש ממנה להוסיף זאת לתביעה ,על מנת שהשופט יראה הוכחות ?

פורסם

את ההוכחות שיש לך לגבי הבעלות על הרכב אתה מביא לדיון בתביעה המתנהל בפני השופט, שם תוכיח את בעלותך על הרכב ושם תצטרך גם להוכיח כי הנתבעים אשמים בתאונה ובנזק שנגרם לך .

כפי שכבר כתבתי כדי שלא להיכשל בכך תדאג שגם החברה שלך תופיע לאותו דיון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה מסביר בבית המשפט :

שאתה היית הנהג ברכב בזמן התאונה ולכן המחזיק הקונסטרוקטיבי לפי כך האחראיות בנזקים היא כלפיך.

הטענה כאילו יש למחוק את התביעה על הסף נגוע בחוסר תום לב מכיוון שלצד השני עובדה זו ידועה.

כידוע עסקת רכישץ רכב אינה חייבת ברישום והבעלות עוברת לפי המוסכם בין הצדדים , להלן חוזה מכירת הרכב מתאריך XXX שנחתם בין X ל Y המעיד כי YYYY בנוסף להיותו המחזיק ברכב בזמן התאונה הוא גם הבעלים החוקיים של הרכב.

להן תדפיס הבנק מתאריך XXX המראה כי העסקה בוצעה בתמורה מלאה.

פורסם

אוקי אני מודה לך על היעוץ והעזרה .

עוד שאלה קטנה ,בדיון בבית משפט לתביעות קטנות ששם אמור להתנהל המשפט,יש מקום לדיון של השופט עם התובעים והנתבעים או שמה הוא פשוט מקריא את החלטתו בעניין וזהו .?

פורסם

השופט מאזין לשני הצדדים (כל אחד בתורו) ושואל שאלות לפי הצורך.

הדיון מתבצע בדרך כלל בקצב זריז ולכן אתה צריך להשיב באופן ברור ותמציתי ולהקשיב היטב לדברי השופט והנתבע.

נוכחות של חברתך בבית המשפט (מצויידת בתעודת זהות) היא חשובה.

פורסם
אתה מסביר בבית המשפט :

שאתה היית הנהג ברכב בזמן התאונה ולכן המחזיק הקונסטרוקטיבי לפי כך האחראיות בנזקים היא כלפיך.

הטענה כאילו יש למחוק את התביעה על הסף נגוע בחוסר תום לב מכיוון שלצד השני עובדה זו ידועה.

כידוע עסקת רכישץ רכב אינה חייבת ברישום והבעלות עוברת לפי המוסכם בין הצדדים , להלן חוזה מכירת הרכב מתאריך XXX שנחתם בין X ל Y המעיד כי YYYY בנוסף להיותו המחזיק ברכב בזמן התאונה הוא גם הבעלים החוקיים של הרכב.

להן תדפיס הבנק מתאריך XXX המראה כי העסקה בוצעה בתמורה מלאה.

יגאל

אני נהג שכיר ברכב של מעסיקי ששייך בעצם לחברת ליסינג.

מי זכאי לקבל או לשלם את הנזק שנגרם לרכב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יגאל

מי זכאי לקבל או לשלם את הנזק שנגרם לרכב.

הרבה יותר פשוט :

ירדתי בבוקר לחניה ויש נזק לרכב.

מי ישלם על הנזק?

• תוכן חדש...