Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציפוי חלקים בכרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבות נכתב על היכן לבצע את הציפוי המבוקש וכמו שצריך.

היום הייתי במפעל שמבצע זאת, ערכו לי "סיור" במפעל והתהליך כולל:

1. צילום החלקים.

2. ניקוי חול בפנים ושיוף בחוץ.

3. אם צריך ליישר, או לסתום חורים זה מבוצע.

4. החלקה וליטוש.

5. ציפוי בנחושת והחלקה.

6. ציפוי בניקל 60 דקות. (ראיתי אחרים שעושים 15 דקות ובהתחלה החלק נראה יפה אבל לא מחזיק)

7. ציפוי בכרום.

זהו למעשה התהליך הנכון לבצע ציפוי שגם ייראה יפה וגם יחזיק מעמד.

המפעל הנו "משפחתי" והעובדים בו כ 10 במספר עם ניסיון של 20 שנה ומעלה.

ראית שם עשרות חלקים בתהליכים שונים כולל מחו"ל.

אני לא מתווך ולא משווק אלא רק מפרסם פה את פרטי המפעל הזה וכל אחד יחליט על דעתו הוא

אם זה מתאים לו וכתבתי כאן את כל המידע שברשותי.

לצערי אני מנוע מלקחת איתי חלקים עקב מגבלות משקל שקיימות היום בתעופה האזרחית ולכן נא להימנע מבקשות אישיות.

מי שיחליט לבצע זאת צריך לקחת בחשבון עלויות הובלה וניירת,

מחיר העבודה (על פי מצב החלק וגודלו), ובחזרה יש מדומני מס בארץ

על מחיר העבודה וצריך לספק חשבונית.

המחירים שלו נראים לי סבירים - קחו בחשבון שמצב הכלכלה בארה"ב כרגע לא מזהיר ולכן המחירים של כל המוצרים והשירותים בהתאם אבל על עבודה צריך לשלם.

אני אישית, החלטתי לשלוח אליו את החלקים - במקרה שלי זה פגושים. חובה לפרק אותם ולשלוח ללא כל בורג או חיבור שהוא.

בהצלחה למי שייבחר במפעל זה.

Bobby Baker

7326 Domino Lane

Houston TX 77076

USA

www.justchromeit.com

בברכה,

יוסי נדיבי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

לא הבנתי... אתה מציע להסתבך בעניין המשלוח, הריצות, אישורים, המשלוח חזרה, שוב אישורים למכס, שוב ריצות, בסוף, גם העלות הפיננסית תהיה פי כמה, מאשר לעשות זאת בת"א, בגלל, שאולי, רמת האיכות נמוכה יותר ?!

פורסם
לא הבנתי... אתה מציע להסתבך בעניין המשלוח, הריצות, אישורים, המשלוח חזרה, שוב אישורים למכס, שוב ריצות, בסוף, גם העלות הפיננסית תהיה פי כמה, מאשר לעשות זאת בת"א, בגלל, שאולי, רמת האיכות נמוכה יותר ?!

אם לא הבנת אז למה אתה לא שואל אלא רק עונה?

את תלונותיך אתה צריך להפנות לממשל שלך. אני כתבתי את מה שכתבתי לאור העובדה שרבים מחפשים היכן לבצע את זה באיכות שבת"א לא מסוגלים להגיע אליה וכן מוכנים לשלם עבור השירות ומאחר ומצאתי מקום שכזה אני חולק את המידע לטובת מי שכן מעוניין ולא יכול להיות במפעל ולבדוק את טיב עבודתו.

זכותך ללכת לאן שאתה רוצה. רק להבא אולי תלמד במקום להתלונן, להודות על מידע שקיבלת ואו להיעזר בו או שלא.

פורסם

תשובתי לטענותיך בגוף הודעתך והערותיי להם ולנושא עצמו - בהמשך:

אם לא הבנת אז למה אתה לא שואל אלא רק עונה? כדאי שתלמד דקדוק לפני שאתה פותח את נאומך בנזיפה: אם לא שמת לב - הודעתי מסתיימת עם סימן שאלה' date=' כך שהיא, בעצם, שאלה. ההערה בתחילתה (לא הבנתי...) נובעת מצניעות, וכהצדקה נימוסית, אם תרצה, לשאלה שבאה בעקבותיה.[/color']

את תלונותיך לא ברור לי על איזה תלונות אתה כותב, אני לא התלוננתי על כלום אתה צריך להפנות לממשל שלך איזה דבר, מהודעתי, עלי להפנות לממשל, לאיזה אגף ומה, בעצם לשאול שם ?.

אני כתבתי את מה שכתבתי לאור העובדה שרבים מחפשים היכן לבצע את זה באיכות שבת"א לא מסוגלים להגיע אליה וכן מוכנים לשלם עבור השירות ומאחר ומצאתי מקום שכזה אני חולק את המידע לטובת מי שכן מעוניין ולא יכול להיות במפעל ולבדוק את טיב עבודתו אתה לא צריך להצטדק, כבודה של הודעתך במקומו מונח, וכפי שכתבתי, הודעתי אינה ביקורת על פועלך, אלא רצון להבינו נכוחה, ולכך שימשו הנתונים.

זכותך ללכת לאן שאתה רוצה. רק להבא אולי תלמד במקום להתלונן, להודות על מידע שקיבלת ואו להיעזר בו או שלא התנשאותך מיותרת וודאי הטפתך הבוטה והשגויה.

חבל שאתה מצטרף לאותם שונאי אילן זלינגר, ש"רואים" בכל פיסת כתיבה שלי התנגחות שיש לתקוף אותה מייד, לא חשוב מה כתוב בה.

אני מקווה שהסבריי יניחו את דעתך, כי, באמת, כול מה שרציתי להבין זה, אם הצעתך הביאה בחשבון את הפער הענק בטרטור, על נושאיו השונים, בין שתי האופציות ובהקשר הזה הייתי מעוניין להעיר, לאור האמור בהמשך, שאני תמה על כך שיש רבים שמוכנים למבצע הזה.

בתכלס, אכן הרמה בארץ בנושא הזה אינה מי יודע מה, ואני יודע גם למה, ותאמין לי 50% מהאשמה היא על הלקוח- אם, כמובן, לא ניקח בחשבון אתיקה מקצועית (לצער כולנו, החאפריות שורה פה) אבל, למי שמאוד רוצה, יש לכך פיתרון וזה להתמצא קצת בנושא, לעמוד למצפה על הראש, להכין הכול כראוי ואז מתקבלת איכות סבירה.

מיקרה שהיה לדוגמה (ויש עוד): בחור מסר פגושים לציפוי אצל X (כולם מכירים) וX יקר כידוע, והבחור הסכים לשיוף וציפוי על, מה שהוזיל את מחיר הפרוייקט. כמובן שאחרי חצי שנה זה התחיל להתקלף.

ערב טוב לכולם.

פורסם

ערב טוב לכולם.

אילן זלינגר , עכשיו השעה 14:15 ( רק צהריים !):idea:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

:lol:

הפעם אתה צודק !

הרוב בעבודה עכשיו ויקראו את יצירתי רק בערב ואני רוצה להתאים כרונולוגית.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

למה להרחיק עד טקסס? בפחות מחצי הדרך נמצא לו פרדי! הוא מצפה בכרום לשלמות, אם לא למעלה מזה.

ולמי ששכח, הרי תזכורת על חוויות מציפוי כרום של כמה ידיות לרכב, בחו"ל:

http://wp.me/pXLKy-tu

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

א' זלינגר, אתה כתבת כך: כדאי שתלמד דקדוק לפני שאתה פותח את נאומך בנזיפה: אם לא שמת לב - הודעתי מסתיימת עם סימן שאלה, כך שהיא, בעצם, שאלה. ההערה בתחילתה (לא הבנתי...) נובעת מצניעות, וכהצדקה נימוסית, אם תרצה, לשאלה שבאה בעקבותיה.

ובכן, הודעתך לא בדיוק הסתיימה בסימן שאלה, אלא הסתיימה בסימן תמיהה (?!), ולכן רצוי אולי שדווקא אתה תשפר את הישגיך המנומסים בדקדוק. כך למשל עולה מעיון זריז בויקיפדיה:

סימן תמיהה או סימן שאלה קריאה הוא סימן פיסוק לא רשמי המופיע בשפות רבות. שימוש בסימן זה בא להעיד על תמיהה, דהיינו הסימן מעיד על כך שהשאלה היא שאלה רטורית, לדוגמה: נראה לך?! האומר משפטים אלה מביע שאלה בגוון הקול שלו, אולם אינו מצפה לקבל תשובה מאחר שהתשובה ברורה לו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

היוזמה לפרסום ברוכה! יש לי שלוש הערות :

א. התהליך של ציפוי בנחושת ואחכ ניקל ואחכ כרום - הוא נכון לציפויי פלדות. לחמרים אחרים כגון ברזל אלומיניום או פלסטיק

התהליך קצת שונה.

ב. זמן הציפוי לא אומר כלום! - סוג הציפוי מגדיר עמידות וחדירות. בדכ מודדים ציפוי על ידי עוביו הנמדד במיקרונים!

ג. יש מגבלות חמורות של איכות הסביבה לגבי תהליך הציפוי בכרום ולפיכך מפעלי ציפוי שאינם יעודיים לתעשיית הרכב

משתדלים "להתחמק "מהנישה הזו

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
א' זלינגר, אתה כתבת כך: כדאי שתלמד דקדוק לפני שאתה פותח את נאומך בנזיפה: אם לא שמת לב - הודעתי מסתיימת עם סימן שאלה, כך שהיא, בעצם, שאלה. ההערה בתחילתה (לא הבנתי...) נובעת מצניעות, וכהצדקה נימוסית, אם תרצה, לשאלה שבאה בעקבותיה.

ובכן, הודעתך לא בדיוק הסתיימה בסימן שאלה, אלא הסתיימה בסימן תמיהה (?!), ולכן רצוי אולי שדווקא אתה תשפר את הישגיך המנומסים בדקדוק. כך למשל עולה מעיון זריז בויקיפדיה:

סימן תמיהה או סימן שאלה קריאה הוא סימן פיסוק לא רשמי המופיע בשפות רבות. שימוש בסימן זה בא להעיד על תמיהה, דהיינו הסימן מעיד על כך שהשאלה היא שאלה רטורית, לדוגמה: נראה לך?! האומר משפטים אלה מביע שאלה בגוון הקול שלו, אולם אינו מצפה לקבל תשובה מאחר שהתשובה ברורה לו.

1. שאלתי מסתיימת, בהחלט, בסימן שאלה, שאליה צמוד סימן קריאה, אכן, להבעת תדהמה, אך ללא שום ביטול השאלתיות של העניין , ווודאי, לא הופך אותו ל"שאלה רטורית", בהמשך, אני רוצה להדגיש נקודה בהקשר לעממיות ההתקשרויות, ולשם כך אצטט אחד מגדולי הדור, שכתב: הודעתי מסתיימת עם סימן שאלה, כך שהיא, בעצם, שאלה ואבקשך לשים לב למלים "עם" ו"בעצם" שנותנות מרחב פירוש נדרש לסמן שבפלוגתא.

2. אשמח לקבל ממך אסמכתא בעניין - ?! = שאלה רטורית.

3. העובדה שהנך משתמש, כבסיס לטיעוניך, בויקיפדיה מעידה על השטחיות שבבסיס לטרונייתך, אם היה לי שקלים, כמו אי הדיוקים שמצאתי שם, הייתי מיליונר. אנא נסה למצוא מקור יותר אמין ואשמח להתדיין הלאה בסוגייה זו.

3. הודעתי הייתה תמימה ופרודוקטיבית (כפי שמוסבר באותה הודעה) ולהטפותיו של ג'ו לא היה מקום, בדיוק כפי שלהטפותיך אין מקום, מפאת חוסר אמת בפירסום ובהעדר בסיס רנטבילי מתאים (חוסר עניין לציבור, אם תרצה), אלא אם כוונתך לפתוח בדיון מתמשך בנושא, אך אז אני מציע שתפתח שרשור נפרד, כדי שלא נפריע לעניינו של ג'ו.

4. באשר לבקשתך בכחול, ראיתי וולוו כזה מלא אבק עומד בר"ג, לפרטים, צור עימי קשר.

פורסם

אם היה לי שקלים - אם היו לי שקלים

באשר לבקשתך בכחול, ראיתי וולוו כזה מלא אבק עומד בר"ג, לפרטים, צור עימי קשר. - הוא לא שם בסוף סימן שאלה....

ROTFL

(ואם להודות על האמת, יש כאן בפורום בעיות עברית הרבה יותר קשות, שזקוקות, אם לא לטבילה בכרום, לפחות לטבילה בדבש)

שבת שלום ורגועה לכולם

פורסם

חברים,

סליחה שפתחתי כאן שרשור שמעורר פה דיונים לא קשורים.

נתתי מידע ומי שרוצה שישתמש.

אני כעת בטקסס ולא באנגליה ולכן זה מה שכתבתי.

אני חושב שציפוי לפגוש לא משול לציפוי ידית והמחירים פה כפי שכתבתי סבירים.

אז רבותי, אני יוצא לאתנחתא מוטורית כאן:

http://www.houstonmotorsportspark.com/Speed.htm

• תוכן חדש...