Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גרנדה 2007-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין בפונטו גרנדה, כי אין טעם להתקע על רכבים "אמינים" אבל צעירים ב5-6 שנים.

שמעתי שמועה שהמנוע של הגרנדה עושה בעיות ולא אמין בעליל.

אז לפני שאני מתחיל לחרוש את הארץ בחיפושים אחרי הפונטו גרדנה, אשמח אם תוכלו לפרט לי כאן את המחלות של הדגם ואיך ניתן לדעת אם טופל כראוי.

אני מחפש רכב משנתון מתקדם בתקציב של עד 35K ש"ח בלי אפשרות לעלות מזה.

שחכתי לציין שאני מעוניין בגיר ידני, אז זה מוריד את הגיר הרובוטי מהפרק והנה, אחד מהחסרונות הלכו להם...

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם

בתקציב של 35 אלף ש"ח תוכל למצוא גרנדה 2007 ידנית אך בסבירות גבוהה שמדובר יהיה ברכב שיהיה יד שנייה מהשכרה עם קילומטראז' מעט גבוה. בסך הכל הרכב די אמין ואין לו הרבה מחלות, אך בהחלט מומלץ לבקש את ההיסטוריה המלאה של הרכב ולוודא כי עבר טיפולים בזמן. אם אתה ניגש לקנות רכב יד שנייה זה חשוב שבעתיים.

פורסם

בניגוד למה ששמעת, מנוע הפונטו נחשב אמין מאוד, ותיק ומוכח. כמובן יש לשים לב שטופל כראוי ומולא נוזל קרור ייעודי מסוג פראפלו (צבע אדום), במידה ולא- כדאי להמשיך לרכב הבא.

מעבר לכך, המנוע יכול לשרת אותך נאמנה מאות אלפי ק"מ, כפי שעושה אצל לא מעט רכבים.

בתקציבך נכנס השנתון הראשון בלבד (2007 ) לפרטיים עם חריגה קלה למעלה, או שיתאים אבל ברכבי ליסינג/השכרה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

עפי חיפוש ובדיקת מחירים שעשיתי ביד 2 בתקציב ייכנס לך יופי גם השנתון השני (2008) גם אני הבעתי עניין ברכב אך מסיבות מגבילות הפסקתי (לא משהו באוטו חס וחלילה). עדכן אותנו בשרשור אם תמצא זמן וחשק. מעניין אותי לראות איך השוק שלה ממי שבאמת נכנס לעניינים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בתקציב בהחלט נכנס גם השנתון 2008, לא רק 2007. לפני שנה וקצת נמכרו כאלה מהשכרה לשעבר (2008) במחיר של 45K, היום עם קצת כיפוף תוכל בכיף לרכוש אחת משנתון זה, גם אם הק"מ מעט גבוה מהממוצע.

• תוכן חדש...