Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,קיבלתי היום איזו הצעה למערכת ורציתי לקבל חו"ד..

מדובר ברכב שברולט אופטרה 2005 תצורת 5 דלתות.

מגבר: Cervin Vega HED 300.4 מוציא הספק של 4X45 RMS.

סאבוופר: Cervin Vega HED 124 שמוציא הספק של 150 RMS וגודלו 12 אינץ'.

רמקולים אחוריים: Almini ALC 6903 6X9 שהספקם הוא 70 RMS.

רדיו דיסק: JVC KD R-430 שכולל שלט וכניסת USB.

הוא נתן לי גם מתנות קטנות:

*טוויטרים לקדימה.

*פנסי לד כחולים.

כמובן שכולל התקנה+חיווט(אמר לי הבחור שבמידה ואני רוצה להחליף את המגבר לשדרג משהו שלא מתאים לי בעודי במקום הוא יעשה את זה).

כל הסיפור הזה יעלה לי 2000 שקלים.

*הוא אמר שמה שיהיה לי באוטו זה המגבר שמחובר לסאב ול6X9 האחוריים וקדימה הרמקולים הסנדרטיים של האוטו יהיו מחוברים ביחד עם הטוויטרים שקיבלתי מתנה לרדיו דיסק עצמו.

*אני לא איזה פריק שמוכן להשקיע אלפי ועשרות אלפי שקלים במערכות.

סך הכל מדי פעם רוצה לשמוע בווליום גבוה ואיכותי קצת יותר מאשר הרמקולים הסנדרטיים של האוטן.

האם שווה את המחיר,האם זו מערכת שווה שתתאים ותתמזג עם כל הרכיבים בה,לא יהיו קצרים ושריפות וכל מיני בלאגנים איתה?

אם יש משהו להוסיף או לשפר אשמח לקבל הצעה..

תודה.:)

פורסם

בקשר למגבר .

מגבר מצוין איכותי מאוד .

כרגע יושב לי על הפוקאל ps 165 וסאב נותן צליל מדויק .

אני מוכר אותו ורוצה להביא מגבר חזק יותר דבר איתי בפרטי אם את מעוניין.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

רמקולים הקדמיים בכל מקרה יהיו מחוברים רק לרדיו דיסק אז הבחור שם אמר לי שאין לי צורך להשקיע..

הוא אומר שהמגבר+הסאב והאחוריים שיהיו 6X9 של Almini יעשו את העבודה יחד עם הרמקולים הקדמיים הסטנדרטיים של האוטו+טוויטרים שהוא נותן לי מתנה..

יש צורך בקדמיים אחרים נוספים לדעתך?

פורסם

לדעתי עדיף שהקדמיים אלו שיהיו מחוברים למגבר ככה יתנו לך במה קידמית .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

לדעתי הוא סתם מנסה לעשות עליך קופה ,לא ככה בונים מערכת 6x9 למגבר ומקדימה אתה על הגברה פנימית.

זו דעתי.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...