Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך פברואר יצאה וייז 3 ועודכנו כל המכשירים אוטומטית.

יש לי מוטורולה דיפיי מהדגם הראשון, כן הייתי מהטאמבלים שרצו לרכוש את הטלפון העמיד ראשון, בגרסתו הראשונה לפני השדרוג של היצרן ולכן אני סובל מחרא טלפון בכל מיני תקלות מעצבנות, אבל מאוד מאוד עמיד לנזקים חיצוניים.

מאז שדרוג הוייז אין לי פונטים במפה, אני רואה רק ריבועים ולא שמות רחובות.

נכנסתי לאתר שלהם ובפורום עשיתי חיפוש שבו מצאתי את תיאור התקלה.

ניסיתי לתפעל אותה כפי שכתוב שם עד כמה שאני מצליח להבין, ועדיין אין לי פונט מתאים, רק ריבועים על המפה.

מישהו יכול לעזור לי בהדרכה של א' ב' שכזו?

כי ההסבר שלהם כנראה מניח שאני יודע טוב מה לעשות.

צריך עזרה מאנשים שמבינים שאני לא מבין.

טנק'ס מראש!

אופנוען

פורסם

יש לי גם את הדיפיי הראשון, (אני חושב שהוא טלפון טוב והאמת היא שלא נתקלתי בבעיות עמו אבל זו דעתי האישית :wink: ).

בכל מקרה, לא נתקלתי בבעיה מהסוג שלך ב waze, גם לא בגירסה החדשה.

לא הצלחתי להסתדר עם העמוד שהבאת כאן, לכן מה שאני ממליץ הוא דבר אחר-הסרת התוכנה והתקנתה מאפס.

רשום את שם המשתמש שלך והססמה שלך לwaze בצד.

ראשית, האם ה waze מותקן בכרטיס זכרון או על הטלפון עצמו? אני ממליץ לך להתקין על הטלפון עצמו.

לך להגדרות-יישומים-נהל יישומים-בחר ב waze ונקה קבצים זמניים+קובץ שמור.

במידה וזה לא עוזר אחרי הפעלה מחדש של הטלפון+waze, בצע מחדש את ניקוי הקבצים ולאחר מכן הסר את WAZE והפעל את הטלפון מחדש.

לאחר ההפעלה, התקן אותו מחדש בהתקנה דרך האתר שלהם ואל תפעיל אותו. לאחר מכן כנס שוב להגדרות-יישומים ובדוק האם יש לך לחצן שמואר ליד הפרטים של waze ורשום בו "העבר לזכרון הטלפון". במידה וכן-לחץ על "העבר לזכרון הטלפון". אם רשום "העבר לכרטיס SD" אל תיגע בו. לאחר מכן ההמשך פשוט-רשום את שם המשתמש שלך והססמה, והמשך לנווט.

פורסם

איזה גירסת מערכת הפעלה יש לך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מאמין שזה נובע ממערכת הפעלה לא מעודכנת. אני עם Htc legend חלופי, בזמן שהנקסוס בתיקון, וזה אותו דבר אצלי. מריץ 2.1.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מערכת ההפעלה היא אנדרואיד 2.1.

לקוחות אורנג' זכו לשדרוג המערכת, לקוחות סלקום לא זכו ולא יזכו.

אין לי שמץ איך משדרגים מערכת הפעלה מחוץ לחברת הסלולאר.

למתן, הסרתי את המערכת, וחיפשתי איך להתקין אותה ולוודא שהיא לא מותקנת על כרטיס הזיכרון, לא הצלחתי להבין איך עושים את זה.

גם ניקיתי מטמון קודם לכן, לאחר ההתקנה והפעלה מחדש התקלה נותרה.

אופנוען

פורסם

אין לי שמץ איך משדרגים מערכת הפעלה מחוץ לחברת הסלולאר.

חבל שאתה סובל סתם, זה הרבה יותר קל ממה שאתה חושב.

תוריד את הקבצים הנדרשים מפה : http://iandroid.co.il/forum/topic33213.html

איפה שכתוב "אך השתמשו רק בקבצים הבאים , כל מה שצריך כדי להתקין את הרום נמצא כאן:"

ואז תלך צעד צעד לפי מה שכתוב פה http://iandroid.co.il/forum/topic27916.html

אני אשמח לסייע אם תרצה, למכישר שלך יש פוטנציאל נאה והיום סתם אתה סובל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...