Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני צעיר אחרי צבא, מחפש רכב זול שישמש אותי להגיע מנק' A ל B, שיהיה אמין, נוח וחסכוני עד כמה שניתן בתקציב המזערי שיש לי.

התקציב שלי הוא סביב ה7000 ש"ח. לפי חיפוש זריז שערכתי, גיליתי שהאופציות העיקריות שעומדות על הפרק הן:

Peugeot 106

Renault Clio Alize

Citroen Saxo

אם כן, אילו מהאופציות היא האופטימלית ביותר לצרכים שלי? (הכל באופן יחסי כמובן).

אם לא, עם אילו אופציות אחרות תוכלו להאיר את עיניי ובכלל, ממה כדאי להיזהר בעיקר בכל המהלך?

תודה רבה רבה מראש,

נמרוד.

פורסם

מבין השלושה ממליץ לך על סקסו. רכב אמין, ללא תקלות מיוחדות ולא עבר שחיטת נהגים צעירים כמו ה-106 והאיביזה.

כמובן שתחפש אחת מטופלת ושמורה על מנת למזער את הוצאות היישור קו ובעיות עתידיות יקרות כמו גיר ומנוע.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

שלום נימי,

אין לי ניסיון עם ה-saxo כמו שדומו המליץ, אבל לחברתי (אשתי לעתיד) יש כבר מספר שנים את ה-106 שנת 2000, שהיה של אבא שלה לפני שהוריש לה אותה. אני נוסע עליה די הרבה.

זה אוטו אדיר! קטן וקל מאוד, ולכן גם זריז בטירוף. יצא לי לנהוג על די הרבה רכבים, וזה אחד מהכיפיים שבהם מבחינת התנהגות הרכב והתגובה שלו.

עם זאת, ה-106 שנת 2000 מתחילה להראות את אותותיה מבחינת השנים - כל מיני בעיות מוזרות (מינוריות - לא מכניות) מתחילות לצוץ שבאות עם הגיל של רכבים צרפתיים. אתה צריך להיות מודע לזה כשאתה קונה רכבים בכאלה שנתונים.

בנוסף, היא לא מרגישה בטוחה במיוחד מבחינת הגודל והקלות שלה - אבל זה משהו שבתקציב/שנתון שלך הוא די standard..

קח בחשבון שכל האמור הוא בהתחשב בתקציב שלך.

דרךאגב - אנחנו כנראה נמכור את ה-106 שלה ברגע שנקנה את הרכב החדש (פיאסטה ככה"נ) - אם תחליט ללכת על 106 אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

• תוכן חדש...