Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אז ככה ברשותי טויוטה קורולה שנת 2004 דגם gli המחירון של הרכב הוא 50,000.

יש לי החלפה שאני מעוניין לעשות על מיני קופר שנת 2004 המיני יפה וממש שמורה רכב במצב מדהים,הבנאדם מוכן לעשות החלפה הוא רוצה תוספת של 30,000 מהצד שלי..

השאלה שלי היא האם זה משתלם לעשות את העסקה הזאת מבחינת התוספת שאני צריך להוסיף?

האם האחזקה של המיני יקרה?

ושאני ירצה למכור את הרכב האם זהו רכב בעל שוק או שבעיה להפטר מהם?

פורסם

מה המחירון של המיני? משהו אומר לי שהוא נמוך משמעותית מ-80000 שקלים (וגם אם לא - הוא צריך להיות. מדובר על רכב בן 8 ששווה כחדש אולי 140 אלף שקלים).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קח גם בחשבון שלאחרונה הייתה הוזלה משמעותית במחירי המיני החדשות,

כאשר אם אינני טועה מיני One חדשה! עולה 110K לגבי הקופר אני לא יודע אך אני משאר שגם היא הוזלה משמעותית.

Porsche 944 turbo

פורסם

הבנתי אותך הוא אומר שכאילו את הטיוטה שלי הוא לוקח עליה ריזיקה שהוא ימכור אותה ב 40 אלף אז לפי זה הוא מחשב ועל שלו כביכול הוא דורש מחירון לכן הוא מבקש תוספת של 30 אלף אני בהתלבטות קשה האם ללכת על העסקה הזאת או לוותר..

פורסם

אם זו העסקה ואתה לא יכול להוריד אותו - תוותר. אם הרכב שלך במצב טוב אז אין סיבה שלא תוכל לקבל עליו מחירון או קרוב לכך.

מעבר לזה - המחירים של מיני משומשות צפויים לרדת משמעותית בחודשים הקרובים בגלל ההוזלה של החדשות. ממליץ לא לקנות עכשיו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למה שתשלם לו 10K מעל המחירון?:shock:

כמו שרוני אמר רכב בן 8 לא שווה את הסכום, גם לא מדובר כאן על גרסה מיוחדת.

קח בחשבון שהמחירון של המיני צריך להפגע משמעותית מההוזלות האחרונות בשוק הרכב, הן של מיני(שהחליפה יבואן) והן של יבואנים אחרים.

פורסם

אז ככה אני לפני רכישה של מיני קופר שנת 2004 רציתי לקבל קצת חוות דעת על הרכב האם כדאי לקנות רכב זה?

האם לרכב זה יש שוק יחסית?הכוונה שלי שמתי שארצה למכור האם קשה למכור אותם?

הבחור רוצים ממני על הרכב 66K האם מישהו יודע מה המחירון? והאם המחיר שדורשים ממני הוא בסדר?

תודה!!

פורסם

איזה עוד עצות אתה רוצה?

נסה לתת יותר פרטים על הרכב הספציפי הזה. עשית לו בדיקה? את המחירון בדוק באתר של לוי יצחק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...